11-10-2022 08:03:56

Ardahan Haberi: Emel Sayın'a estetik sorusu!

Kemal Sunal, Tarık Akan, Ediz Hun ve Metin Akpınar gibi efsanelerle başrolü paylaştığı onlarca filmle adını sinema tarihine altın harflerle yazdırmayı başaran Yeşilçam’ın Mavi Boncuk’u Emel Sayın, TRT Radyo1'de 'Kum Saati' programına konuk oldu. Oylum Seçin'in yönelttiği sorulara içtenlikle cevap veren Türk Sanat Müziği'nin efsane sesi, "Estetiğe karşı mısınız?" sorusu üzerine hakkında bilinmeyen bir detayı ilk kez açıkladı.
Ardahan Haberi: Emel Sayın'a estetik sorusu!

Müzik kariyerine küçük yaşlarda adım atan, henüz 17'sinde Ankara'da ilk defa sahneye çıkan Emel Sayın, 1970'de 'Şampiyon' filmi ile Yeşilçam kariyerine de adım attı ve unutulmaz filmlerde, unutulmaz oyuncularla kamera karşısına geçti. "Zirveye çıkmak mı zor, çıktıktan sonra zirvede kalmak mı?" sorusuna usta sanatçı, "Çıktığım yer zirve ise çıkmak için çok mücadele verdim, çok zordu. Korumak daha da zor" yanıtını verdi.

"YAKINDA KİTABIM ÇIKACAK"

Emel Sayın, "Çok yakında bilinmeyenleri ve hayatımı anlattığım kitabım yayınlanacak. Kitabım hazırlık aşamasında, eski günleri anlattıkça tekrar o günleri yaşıyorum. Zaman zaman tatlı anılar, üzüntüler, hüzünler, hayal kırıklıkları, mutluluklar... Hepsinin bir arada olduğu bir yaşam" sözleriyle, kitabının içeriği hakkında da sevenlerine kısa bilgi verdi.

Emel Sayın'ın Cüneyt Arkın anısı:'İyi ki vurmuşum' diyorum!Haberi Görüntüle

"O YILLARDA MASUMİYET, SAMİMİYET VARDI"

76 yaşındaki oyuncu, "Sizin oynadığınız filmler dahil eski Türk filmlerinin bıkılmadan tekrarlarının izlenmesinin sebebi nedir? sorusunu ise "O yıllarda filmlerde sevgi, saygı, fedakarlık, masumiyet, samimiyet vardı" şeklinde cevapladı.

"İTİRAF EDİYORUM"

"Estetiğe karşı mısınız ve nazara inanır mısınız?" soruları üzerine ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Nazara çok inanırım. İtiraf ediyorum botoks yaptırıyorum. Başka birşey yaptıramıyorum, korkuyorum. Hatta bir gün tam kararımı verdim, doktordan randevu alıp gittim. Doktor yapacaklarını anlattıktan sonra arkama bakmadan kaçtım. Sonra doktorumu arayıp özür diledim.

 

"NE DESEM YETMİYOR"

Emel Sayın’ın kız kardeşi Fatma Tektaş (74), geçtiğimiz haftalarda dokuz aydır mücadele verdiği akciğer kanserine yenik düşmüştü. aldığı acı haberle yıkılan sanatçı, kardeşinin vefat ettiğini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Canımın içi, bir tanecik kardeşim benim. Ne desem yetmiyor. Nurlar içinde, huzurla uyu inşallah. Allah rahmet eylesin.

EMEL SAYIN'IN GÖZYAŞLARI

Fatma Tektaş, Zincirlikuyu Cami’nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanmıştı. Aile dostlarının yanı sıra ünlü oyuncular Müjdat Gezen ve Nilgün Belgün'ün acılı gününde yalnız bırakmadığı sanatçı, cenazenin cami avlusuna gelmesiyle gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Kardeşinin tabutu başında uzun süre gözyaşı dökerek dua eden Sayın, güçlükle ayakta durabilmişti. Merhume, cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitlik Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedilmişti.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI