04-10-2022 08:06:57

Ardahan Haberi: Ekim ayında denize giren Cansu Tosun'dan yeni pozlar

Kendisi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evliliği olan Cansu Tosun, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz hafta eşi ve oğlu Marsel ile Bodrum Türk Filmleri haftasına katılan ünlü isim, ekim ayında denize girdi. Güzel oyuncu, keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi. İşte detaylar...
Ardahan Haberi: Ekim ayında denize giren Cansu Tosun'dan yeni pozlar

Daha önce 'Küçük Hanımefendi', 'Kayıp Şehir' ve 'Bugünün Saraylısı' gibi yapımlarda rol alan ve şimdilerde  'Beni Sev' adlı filmle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Cansu Tosun, geçtiğimiz haftalarda kolundaki yara izi hakkında konuşmuş ve iki yaşında geçirdiği kazayı anlatmıştı.

"KUSURLARIMLA GÜZELİM"

Ünlü isim, "Kayseri’ye gitmiştik yer sofrasındaki kaynar süte kolumu sokmuştum. Kolumda o kazadan kalan bir yanık izim var. Hiç kapatmayı veya iyileştirmeyi düşünmedim çünkü ben onunla güzelim. O yara iziyle benmişim gibi hissediyorum. Bu düşüncemi de bir farkındalık projesi ile duyurmak istedim. Herkesin artık bu tek tip güzellik algısından çıkması lazım. Kimsenin görünüşünü toplum baskısı ve dayatması belirlememeli. Kim nasıl hissediyorsa öyle görünmeli" ifadelerini kullanmıştı.

BODRUM'A GİTTİLER

Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile 2018 yılında nikâh masasına oturan Cansu Tosun, 2020 yılında oğlu Marsel'i dünyaya getirerek ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Sık sık ailesiyle keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan Tosun, Bodrum Türk Filmleri haftasına katılmıştı.

Hollanda'ya mı yerleştiler? Cansu Tosun'dan son noktaHaberi Görüntüle

Güzel oyuncu, eşi ve oğluyla olan fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Cansu Tosun'un "Festivalciler" notunu düştüğü paylaşıma, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

EKİM AYINDA DENİZ KEYFİ

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cansu Tosun, ekim ayında denize girdi. Beyaz bikinisiyle suyun içinde poz veren ünlü isim, bu kareleri takipçilerinin beğenisine sundu. Sahilde keyifli bir gün geçiren oyuncu, paylaştığı kareye; "Ekimde yaz bir başka" notunu düştü.

Kolundaki yara izi dikkat çekmişti Güzellik kavramı tek tip olmaya başladı
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI