27-09-2022 08:35:49

Ardahan Haberi: Demet Şener'den Miss Turkey açıklaması! 'Birinciyseniz eleştirilirsiniz'

Miss Turkey 2022'de jüri koltuğuna oturan eski manken Demet Şener, geceye eski eşi İbrahim Kutluay'la evliliğinden olan kızı İrem Kutluay ile katılmıştı. Yarışmada birinci seçilen Nursena Say hakkında sosyal medyada yapılan eleştiriler konusunda görüşlerini dile getiren 45 yaşındaki tescilli güzel, "Miss Turkey'de birinciyseniz eleştirilirsiniz. 19'uncu olsanız eleştirilmezsiniz" dedi.
Ardahan Haberi: Demet Şener'den Miss Turkey açıklaması! 'Birinciyseniz eleştirilirsiniz'

Kızı İrem ve oğlu Ömer'in babası İbrahim Kutluay ile 2005-2018 yılları arasında evli kalan Demet Şener, Haziran 2019'da dünyaevine girdiği Cenk Küpeli'den Ocak 2021'de boşanmıştı. Eski manken, bir süredir Tolga Arman'la mutlu bir birliktelik sürdürüyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Demet Şener, geçtiğimiz haftalarda Instagram'dan yaptığı paylaşımla hayranlarını adeta nostaljik bir yolculuğa çıkarmıştı.

"ŞİMDİ NEREDEYSE BU YAŞTA BİR KIZIM VAR"

Yıllar önce objektif karşısında verdiği pozunu yayınlayan 45 yaşındaki eski manken, siyah-beyaz fotoğrafına şu notu düşmüştü:

İnce alınmış kaşlarım, o zamanlar modaydı... Kısa saçım, benimle bütünleşmiş dikenli tel dövmem... (2001 yılında sildirdim) Gençlik işte, hiç düşünmeden yapılan şeyler... Gerçi kalsaydı da olurdu. Şimdilerde aklımda deli fikirler... Bu dövmenin yerine daha büyük bir dövme yaptırmak. Yaş 19-20 sanırım, dergi çekiminden bir kare. Gençlik güzel de ben bu yaşlarımı daha çok sevdim. Ne istediğini bilen, olgun, kendini tam anlamıyla çözmüş bir kadın... Şimdi nerdeyse bu yaşta bir kızım, ondan biraz küçük de bir oğlum var. Hayattaki en büyük şanslarım... Çok şükür.

1995 yılında Miss Turkey birincisi olan Demet Şener, bu sene yapılan yarışmada jüri oldu. Şener, Miss Turkey 2022'yi de kızı İrem Kutluay ile izledi. İbrahim Kutluay ile evliliğinden iki çocuğu olan Şener kızının gölgesinde kaldı. Annesinin boyunu geçen İrem Kutluay güzelliğiyle de adeta annesinin tahtına aday gibiydi. 

Dudak dudağa tabloDemet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum!Haberi Görüntüle

YORUM YAĞDI

Günlük yaşantısı ile ilgili sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın kızı İrem'i görenler "Çok güzel", "Abla-kardeş gibisiniz" yorumları yaptı.�

"KIZIMDA ESTETİK YOK"

İrem'in eski fotoğraflarına bakıldığında bazı yorumlarda Demet Şener'in 16 yaşındaki kızının estetik yaptırdığı iddia edildi. Demet Şener ise bu iddialara kayıtsız kalmadı. Kız hakkında yapılan yorum ve haberlere açıklık getirdi. Şener, bu iddialar karşısında "Kızımda estetik falan yok şaşırmasınlar" diyerek kızdı.�

İŞTE İLK ÜÇ

19 numara Nursena Say, Türkiye'nin en güzel kızı seçilerek tacını taktı. Say, Türkiye'yi Miss World’de temsil edecek. 24 yaşındaki Say, 1.80 boyunda ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun. 5 numara Aleyna Şirin Miss Universe seçildi. 21 yaşındaki Şirin, 1.76 boyunda ve Özyeğin Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ikinci sınıf öğrencisi. Türkiye eski güzeli Neşe Erberk'in kızı, 8 numarayla yarışan Selin Erberk Gurdikyan, Miss Turkey Supranational seçildi. 23 yaşındaki Erberk, 1.78 boyunda ve Florida Uluslararası Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi. 

"BEN TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL KIZI DEĞİLİM"

Miss Turkey 2022 güzelleri sosyal medyada gündem oldu. Seçilen yüzler sosyal medyada tartışma konusu oldu. Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan yeni Türkiye güzeli Nursena Say; “Ben Türkiye’nin en güzel kızı değilim. ‘Miss Turkey’ yarışmasına başvurmuş, seçilmiş, kendisini iyi şekilde ifade edebilmiş; genel kültürünü, aldığı eğitimi, oturuşunu, kalkışını, verdiği enerjiyi iyi bir şekilde jüriye yansıtmış biriyim” dedi.

"AZ İNGİLİZCEYLE BİR ŞEY YAPAMAZSINIZ" 

Maltepe'de bir şubenin açılışına katılan Demet Şener, jürisi olduğu Miss Turkey yarışmasının birincisine gelen eleştiriler üzerine görüşlerini bildirdi. Jürisi olduğu Miss Turkey yarışmasının birincisi Nursena Say'ın sosyal medyada eleştirilmesi konusunda şu sözleri söyledi:

Bazı şeyler eleştiriliyor. Ama eleştirirken ana konular gözden kaçıyor. Birkaç tane güzel kız vardı ama İngilizceleri yeterli değildi. Yurt dışında bizi temsil edecek kızın en iyi şekilde İngilizce konuşması lazım. 80-90 ülkeden gelenlerle az İngilizce ile bir şey yapamazsınız. Dış güzellik tabii ki önemli ama onu dolduran bir sürü etken var. Onları da göz ardı etmemek lazım. Herkes eleştirmeyi çok seviyor. Ben zamanında jüriden tam puan almıştım. Ben sosyal medyayı şu an hiç takmıyorum. İstediğim hayatı istediğim doğrularla yaşıyorum. Karakterli olarak yaşıyorum. Kimseye verecek hesabım yok. Ama genç kızlar bundan etkilenebilirler. O yüzden eleştirirken dozunu ayarlamak gerekiyor. Onlara tavsiyem kimseyi dinlemeden bildikleri doğru yolda devam etsinler. Zaten sizi herkes beğeniyorsa orada sorun var demektir. Miss Turkey'de birinciyseniz eleştirilirsiniz. 19'uncu olsanız eleştirilmezsiniz.

'Güneşte mi gölgede mi karar veremedim'Demet Şener sevgilisine poz verdi
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI