23-09-2022 00:40:12 Son Güncelleme: 23-09-2022 08:15:12

Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Biden'ın düzenlediği resepsiyona katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden, dün Biden’ın Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu'na katılan liderler ve eşleri onuruna verdiği yemekte eşleriyle birlikte aile fotoğrafı çektirdi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Biden'ın düzenlediği resepsiyona katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan'la birlikte, ABD Başkanı Joe Biden ve eşinin, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılan heyet başkanları ve eşleri onuruna verdiği resepsiyona da katıldı.

Resepsiyonda çekilen fotoğraf sosyal medyadan paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'deki temaslarının ardından yurda döndü

Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu temaslarının ardından yurda dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve diğer ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da İstanbul'a geldi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI