23-08-2022 14:09:47

Ardahan Haberi: Cahit Ulgar vatandaşların göstermiş oldukları ilgi ve sabırdan dolayı teşekkür etti

Yaz aylarında ilçeyi yaptığı çalışmalarla adeta şantiyeye çeviren Ardahan’ın Posof Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Doğalgaz çalışmalarının başladığı ilçede alt yapı çalışmaları kış gelmeden tamamlanması hedefleniyor. Ülkemizin Kuzeydoğusundaki ilçede, devletin ve belediyenin hizmetleri parmakla gösterilirken, belediye başkanı Cahit Ulgar vatandaşların göstermiş oldukları ilgi ve sabırdan dolayı teşekkür etti.
Ardahan Haberi: Cahit Ulgar vatandaşların göstermiş oldukları ilgi ve sabırdan dolayı teşekkür etti

Ardahan'ın Posof ilçesinde doğalgaz getirme çalışmaları başlatıldı. İlçenin tüm mahallelerinde başlatılan park, peyzaj ve asfaltlama çalışmalarının kış gelmeden mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını aktaran Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, SABAH 'a konuştu.

Ulgar," Milletvekilimiz Sayın Orhan Atalay'ın da belirttiği üzere ilimiz ve dolayısıyla ilçemiz keşfedildiğinde insanlar buralarda yer bulamayacaklar, dünyanın en güzel köşesinde yaşıyoruz. İlçemiz nüfus bakımında ülkemizin en küçük ilçelerinde biri olabilir ancak küçük olan ilçemizin cürmü büyüktür. Buradan Kafkaslar'a ve dünyaya açılan önemli bir sınır kapısına sahibiz. Dünyanın her yerinde Posof ismi geçiyor yerli ve yabancı turistlerle bize geldiklerinde en iyi hizmetleri görüyorlar ve çok mutlu bir şekilde ayrılıyorlar. İlçemizin tabiat güzellikleri dilere destan dolayısıyla turizm potansiyeli çok yüksektir. Burada ilçemiz için hükümet nezdinde girişimlerde bulunan Sayın vekilimiz Orhan Atalay'a teşekkür ediyorum. TOKİ aracılığıyla yapılan 130 adet sosyal konut ilçemizin barınma ihtiyacını tamamıyla karşılamıştır. Belediyemizin imkanları dahilinde ilçemizde bulunan Posof yüksek okulu öğrencilerin barınmalarını yaptırmış olduğumuz iki adet yurt ile tamamıyla çözmüş bulunmaktayız. Yine milletvekilimiz Atalay'ın hükümetimizin destekleri ile ilçemize son derece modern bir hastane ve bir de modern PTT binası geçen yıl hizmete girerek halkımızın teveccühüne mashar olmuştur" dedi.

İlçe merkezinde altı işyeri olmak üzere yapımı devam eden ilçenin en büyük camisi belediyenin öncülüğünde yapımı devam ediyor. Bunun yanı sıra ilçeye doğalgaz verilmesi için çalışmaların sürdüğünü, gerekli altyapının ise sağlandığını belirten Başkan Ulgar, "Avrupa Ukrayna- Rusya savaşı nedeniyle doğalgaz konusunda kara kara düşünürken Türkiye 'nin en küçük ilçesi doğalgazla ısınacak. Bu devrim niteliğinde bir olaydır. Bu konuda startımızı verdik. Bu yıl Posof şantiye alanına dönüşmüş durumda. İlçeyi adeta sil baştan yeniden onarıyoruz. Bunu yaparken de halkımızın göstermiş olduğu anlayış ve sabır taktire şayandır. Bu yüzden bu güzide millete ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu hizmetlerin onlar için yapıldığının farkındalar. Her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkür ederim." diye konuştu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI