19-01-2023 08:16:41

Ardahan Haberi: Biden gaflarına bir yenisini daha ekledi! Doğum gününü kutladığı kişinin adını unuttu

ABD Başkanı Joe Biden, son zamanlarda kürsüde yaptığı unutkanlıklar ile gündem oluyor. Başkan Biden bu seferde, doğum gününü kutladığı ünlü insan hakları savunucusu Martin Luther King'in gelini Arndrea Waters King'in adını unuttu.
Ardahan Haberi: Biden gaflarına bir yenisini daha ekledi! Doğum gününü kutladığı kişinin adını unuttu

ABD Başkanı Joe Biden, Martin Luther King günü etkinliğine katıldı. Biden, anma etkinliğinde suikasta kurban giden insan hakları savunucusunun ailesiyle buluştu.

ADINI UNUTTU, ŞARKIYI YARIDA KESTİ

Biden, Martin Luther King'in gelini Andrea Waters King'in doğum gününü kutlamak için mutlu yıllar şarkisini söylemeye başladı. Ancak Andrea'nın adını hatırlayamayan Biden, şarkıyı yarıda kesti.

IRAK VE UKRAYNA'YI KARIŞTIRMIŞTI

Biden daha önce de buna benzer birçok gaf yapmıştı. Biden, Beyaz Saray'da yaptığı konuşmada Rusya'nın çekildiği Herson bölgesi ile Irak'ın Felluce bölgelerini karıştıran Biden "Konu Felluce'den… yani demek istediğim Herson kentinden çekilip çekilmedikleri" ifadelerini kullanmıştı.

BİDEN'IN SAĞLIK DURUMU SORGULANMIŞTI

ABD Başkanı Joe Biden'ın kamuoyu önündeki bazı davranışları sebebiyle sağlığı hakkında birçok spekülasyon yapılırken, Başkan Biden tartışmaları bitirmek amacıyla bir açıklama yapmıştı. Sağlığının 'gayet iyi' olduğunu söyleyen Biden, "Birisinin yaşı konusunda endişe duyulması tamamen meşru. Ancak 2024'te adaylığıma engel olabilecek bir durumun oluşması çok düşük ihtimal" açıklamalarında bulunmuştu.

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI