03-09-2022 02:14:27

Ardahan Haberi: Aslı Enver'den tekne pozlarına beğeni yağdı! 'Bu ne güzellik'

Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Sen Yaşamaya Bak' filminde rol alan, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen sevgilisi ile geçtiğimiz ay el ele görüntülenen Aslı Enver, yazın bitmesine sayılı günler kala tatile çıktı. Tekne turunda objektif karşısına geçen güzel oyuncu, bikinisiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunmayı ihmal etmedi.
Ardahan Haberi: Aslı Enver'den tekne pozlarına beğeni yağdı! 'Bu ne güzellik'

Aslı Enver, Ege koylarındaki mavi turuna devam ediyor. Arkadaşlarıyla tekne tatilinde vakit geçiren 38 yaşındaki oyuncu, 6.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladığı bikinili fotoğraflarıyla dikkat çekti.

"MUHTEŞEMSİN"

Krem rengi bikinisini, pareo ve güneş gözlüğü ile kominleyen ünlü oyuncunun fotoğrafları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü. Dilara Aksüyek, Bige Önal ve Ebru Cündübeyoğlu gibi ünlü isimlerin de kayıtsız kalmadığı tatil pozları 160 binden fazla beğeni aldı.

Takipçileri; "Bu ne güzellik?", "Muhteşemsin", "Gülüşüne hayranım", "Kısaca en iyisi", "Maşallah", "Saçların ve gülüşün", "Aslı mükemmel Enver" ve "Çok güzelsin çok" şeklinde övgü dolu yorumlar yazdı.

Aslı Enver'in yeni otomobiliFiyatı dudak uçuklattı!Haberi Görüntüle

"HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU"

Aslı Enver, Aralık 2021'de Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden ikiliden Öztarhan, geçtiğimiz ocak ayında teve2'de yayınlanan 'Magazin Masası' programının sunucusu Esin Övet'in, Aslı Enver haberlerine ilişkin mesajına çarpıcı bir yanıt vermişti. Esin Övet, Öztarhan'ın mesajını canlı yayında şöyle aktarmıştı:

Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu.

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER!

Geçtiğimiz aylarda ise Aslı Enver-Önder Öztarhan aşkında sürpriz bir gelişme yaşanmıştı. Güzel oyuncu, iş insanını sosyal medya hesabından takipten çıkmıştı. Ardından Önder Öztarhan da ünlü oyuncuyu Instagram'dan silmişti. Çiftin karşılıklı hamlesi, "Ayrıldılar" şeklinde yorumlanmıştı.

İŞTE AYRILIK NEDENİ...

Aslı Enver, kendisinden 12 yaş büyük Önder Öztarhan ile ayrılık iddialarını doğrulaşmıştı. Trafikte 'Söylemezsem Olmaz' programının objektifine takılan Enver, yaklaşık beş aydır birlikte olduğu Önder Öztarhan ile ilgili sorulara, “Zaman arkadaşlar, zaman önemli bir şey. Birbirimize zaman ayıramadık” yanıtını vermişti.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Gossippasta'nın haberine göre, Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde iş adamı Berkin Gökbudak ile Caddebostan'da el ele görüntülendi. Enver ile Gökbudak'ın, yakın arkadaşları sayesinde tanıştığı öğrenildi. Yaz başında beri Enver ile birlikte olan Gökbudak'ın sekiz yaşında bir çocuğu var.

Aslı Enver'den tatil pozları'Murat Boz' yorumu dikkat çekti!
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI