17-09-2022 20:38:39

Ardahan Haberi: Ardahan Merkeze bağlı Sulakyurt Köyünde kanalizasyon projesi çalışmaları devam ediyor

AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, İl Başkanı Kaan Koç, Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Sulakyurt Köyünde devam eden kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldılar.
Ardahan Haberi: Ardahan Merkeze bağlı Sulakyurt Köyünde kanalizasyon projesi çalışmaları devam ediyor

Ardahan Merkeze bağlı Sulakyurt Köyünde kanalizasyon projesi çalışmaları devam ediyor. AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, İl Başkanı Kaan Koç, Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Sulakyurt Köyünde devam eden kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldılar.

BAŞKAN KAAN KOÇ: “KÖYLERİMİZİN ALT YAPI SORUNLARINI BİTİRECEĞİZ”

Ardahan AK Parti İl Başkanı Kaan Koç, “Ardahan’ın en büyük köylerinden birisi olan Sulakyurt’ta başlatılan kanalizasyon çalışmalarını Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay’la birlikte yerinde ziyaret ettik ve çalışmalarla ilgili yüklenici firmadan bilgi aldık. Hedefimiz tüm köylerin alt yapı ve yol sorunlarını bitirmektir. Bu kapsamda çalışmalarımız sürüyor, köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabilmelerini sağlayabilmek amacı ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sulakyurt Köyümüzde ayrıca vatandaşlarımızın sorunlarını da dinleme fırsatımız oldu” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI