27-08-2022 11:02:43

Ardahan Haberi: Ardahan da köy muhtarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

AK Parti Ardahan İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili, 'Kocaköy, Alagöz ve Meşedibi gurup köy yollarının kesişme noktasında yapımına başlanılan köprü nedeniyle 3 köyün muhtarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiler' dedi
Ardahan Haberi: Ardahan da köy muhtarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

AK Parti Ardahan İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili, “Kocaköy, Alagöz ve Meşedibi gurup köy yollarının kesişme noktasında yapımına başlanılan köprü nedeniyle 3 köyün muhtarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ettiler” dedi.

Meclis Üyesi Bilgili, Merkeze bağlı Kocaköy, Alagöz, Meşedibi köylerini ziyaret etti. Burada üç köyün muhtarlarıyla sorunlarla ilgili sohbet eden ve köylerin sorunlarını dinleyen Bilgili, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, AK Parti İl Başkanı Kaan Koç ve İl teşkilatına teşekkür eden muhtarların mesajlarını paylaştı.

Bilindiği gibi, CHP Ardahan Merkez İlçe Başkanı Kadir Sinan Onay ve Başkan yardımcısı Ercan Demirbaş, CHP İl Genel Meclis Üyesi Sırrı Atalay Cantürk, yıkılan köprüyü gazetemiz vasıtasıyla dile getirmiş ve yapılması için yetkililere çağrıda bulunmuştular. Ayrıca CHP İl Genel Meclis Üyeleri, köprünün yapılması için CHP’li Başkan Baha Yunusoğlu Başkanlığında ki Meclis Toplantısında köprünün yapılması için karar alarak yatırım programına almıştılar.

BİLGİLİ, KÖY SORUNLARINI ÇÖZÜYOR, VATANDAŞLARLA İLGİLENİYOR

Her fırsatta köylerde yaşanan sorunları yerinde ziyaret edip incelemelerde bulunan ve çözüm konusunda talimat veren AK Parti Ardahan İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili, grup köy yollarının kesişme noktası olan ve yapımına başlanılan köprüde çalışmaları inceledi.

Bilgili: “Geçen yıl gurup yollarını yaptığımız köylerimizin bütçe azlığından dolayı dar eski ve kazalara sebebiyet olan köprülerini yapamamıştık. Bu yıl ise Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın KÖYDES’e gelen bütçemize ek bütçe vermesinden dolayı eksik kaldığımız hizmetleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bunların başında da gurup yolu köprüsünü eklemiştik ve Allah’ın izniyle de bu yıl yaptık. Köylerimizin muhtarların büyük sorunlarını çözmesini sağlayan Cumhurbaşkanımıza ve partimize teveccühleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yine bu hizmeti almasında köylerimize desteklerinden dolayı Sayın Valime, KÖYDES encümenlerine, İl Başkanım Kaan Koç’a teşekkür ediyorum” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI