20-03-2023 19:46:18

Ardahan Haberi: Ardahan 'da büyük bir yardım seferberliği başladı

Ardahan Salim Dursunoğlu Anadolu İmam Hatip lisesi tarafından Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi için kermes çadırı kuruldu.
Ardahan Haberi: Ardahan 'da büyük bir yardım seferberliği başladı

Yüzyılın en büyük felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremlerde etkilenen vatandaşlarımıza tüm yurta olduğu gibi Ardahan 'da büyük bir yardım seferberliği başlamış durumda.

Ardahan Salim Dursunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Milli Egemenlik Parkı'nda depremzedeler için kermes çadırı kurdu. Yöresel tadlar ve kırmızı et dönerin sergilediği yemek çadırına ilgi sabahın erken saatlerinden itibaren başladı ve oldukça yoğun oldu.

Allah böyle felaketleri bir daha göstermesin diyen, Salim Dursunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Baş Yardımcısı İsa Özdemir, "Kahramanmaraş merkezli depremde etkilenen kardeşlerimize yardım etmek amacıyla bu sabah yardım çadırımızı kurduk. Halkımızdan şimdiden büyük bir teveccüh var. Burada elde edilecek tüm gelirler Ardahan Valiliği AFAD İl Müdürlüğü hesabına aktarılacaktır. Tüm halkımızı bekliyoruz." dedi

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI