30-06-2022 21:37:30 Son Güncelleme: 30-06-2022 21:42:30

Ardahan da semt pazarlarında, kurban bayramı yoğunluğu

Ardahan’da haftada bir gün kurulan semt pazarlarında, kurban bayramının da yaklaşmasıyla birlikte oluşan yoğunluk Pazar esnafını sevindirdi
Ardahan da semt pazarlarında, kurban bayramı yoğunluğu

Ardahan’da haftada bir gün kurulan semt pazarlarında, kurban bayramının da yaklaşmasıyla birlikte oluşan yoğunluk Pazar esnafını sevindirdi.

Haftanın bir günü kurulan ve sebze-meyve başta olmak üzere çeşitli ev ihtiyaçlarının karşıladığı semt pazarlarında, yaşanan yoğunluk nedeniyle Pazar esnafı, geçen haftalara göre bu hafta satışların kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, artan yakıt fiyatlarının sebze ve meyve fiyatlarına yansıdığını ve bu yüzden fiyatların yüksek, olduğunu söyledi.

Semt pazarına ev alışverişi ve Kurban bayramı alışverişi için gelen vatandaşlar ise pazar fiyatlarını pahalı bulduğunu belirterek, yaklaşan bayramı nedeniyle Pahalıda olsa bütçemize göre alışveriş yapmak zorundayız. Önceden 100 lira ile tamamladığımız alışverişimizi şimdi 300 ile 400 TL’ye tamamlayamıyoruz önümüz bayram, birini alsak diğerini alamıyoruz fiyatlar çok yüksek şeklinde konuştu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI