15-07-2021 22:41:15

Ardahan da Pazarlar da Bayram Yoğunluğu

Ardahan´da Kurban Bayramı dolayısıyla çarşı ve pazarlarda alışveriş yoğunluğu yaşanıyor. Kurban Bayramı´na bir kaç gün kala vatandaşlar, bayram alışverişi için çarşı ve pazarlara akın etti
Ardahan da Pazarlar da Bayram Yoğunluğu

Ardahan´da Kurban Bayramı dolayısıyla çarşı ve pazarlarda alışveriş yoğunluğu yaşanıyor. Kurban Bayramı´na bir kaç gün kala vatandaşlar, bayram alışverişi için çarşı ve pazarlara akın etti.

Ardahan´da Perşembe günleri kurular kapalı halk pazarında yoğunluk had safhaya ulaştı. Bayramlık elbiseden, şeker, çikolata ve hediyelik eşya ve Pazar alışverişi yapan vatandaşlar, bayrama yönelik hazırlıklarını tamamlamaya çalıştı. Alışverişteki yoğunluk ise esnafın yüzünü güldürdü.

Kentte bayram alışverişi denildiğinde akla ilk gelen yerlerden olan alışveriş merkezleri ve pazaryerlerinde bayram bereketi yaşanıyor.

Pazar esnaflarından Aydın Özer, bayram dolayısıyla yoğunluk yaşadıklarını dile getirerek, “Aslında her geçen bayram daha kötüye giden bir durum var ama şuanda da klasik bir bayram yoğunluğu yaşıyoruz. 

Alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar Pazar´a akın ediyor. Bu yoğunlukta gurbetçi müşterilerimizin de sayısı oldukça fazla. Birkaç gün böyle yoğunluk devam eder ve ondan sonra pek bir yoğunluk kalmaz diye düşünüyorum, ifadelerini kullandı.

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI