21-10-2021 17:47:50

Ardahan da Öğrenciler okul önünde ellerindeki dövizlerle vatandaşları uyardı.

ARDAHAN'da ilkokul öğrencileri son günlerde artan Covid-19 vakalarına dikkat çekmek için okul önünde ellerindeki dövizlerle vatandaşları uyardı
Ardahan da Öğrenciler okul önünde ellerindeki dövizlerle vatandaşları uyardı.

ARDAHAN'da ilkokul öğrencileri son günlerde artan Covid-19 vakalarına dikkat çekmek için okul önünde ellerindeki dövizlerle vatandaşları uyardı.

Ardahan 23 Şubat İlkokulu öğrencileri okul nizamiye girişinde ellerindeki pankartlarla ülke ve il genelindeki Covid-19 vaka artışına dikkat çektiler. Vatandaşlara maske dağıtan ve maske takmayanları uyaran öğrenciler, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını ve herkesin aşı olmasını istedi. Maske takmayan ve okul önünden geçen vatandaşları uyaran öğrenciler, "Okulların kapanmasını istemiyoruz. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım, birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için" dedi.

Okul Müdürü Gürbüz Yıldız ise "Okul olarak öğrencilerimiz tarafından, maske, mesafe ve hijyen kuralların dikkat çekmek için bir farkındalık yapmak istedik. Öğrencilerimizin hazırladığı pankartlarla, maske ve dezenfektanları vatandaşlara sunuyoruz. Buradan herkese sesleniyorum, kurallara uyalım, okullarımız kapanmasın, eğitimimiz aksamasın, sağlıklı bir şekilde hayatımızı sürdürelim" diye konuştu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI