ARDAHAN - Ardahan kent merkezinde iki grup arasında çıkan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi yaralandı. Polis, olay sonrası aracıyla kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Edinilen bilgiye göre olay, kent merkezindeki Lise Caddesi üzerinde bulunan bir kafenin önünde meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma başladı. Gerginliğin kısa sürede tırmanmasıyla kavgaya dönüşen olayda, bir kişi aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Olayı gerçekleştirdiği belirlenen şüphelinin ise bir araca binerek bölgeden hızla uzaklaştığı öğrenildi.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Bölgeye ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumu hakkında bilgi verilmezken, olay yerinde güvenlik önlemi alarak inceleme yapan polis ekipleri, kaçan şüphelinin kimliğinin tespiti ve yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.