04-07-2025 11:29:40

Ardahan da Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Vali Hayrettin Çiçek başkanlığında düzenlenen Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’nda, Emniyet ve Jandarma birimlerinin çalışmaları değerlendirildi
Ardahan da Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek başkanlığında, “Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantı, Ardahan Valiliği Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıda, il genelinde Emniyet ve Jandarma birimlerince yürütülen güvenlik ve asayiş faaliyetleri değerlendirildi. Kurumlar arası koordinasyonun artırılmasına yönelik istişarelerde bulunuldu.

Vali Çiçek, toplantının sonunda kamu düzeni ve vatandaşların huzuru için tüm kurumların iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğini belirtti.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI