15-05-2022 13:54:36

Ardahan da Engelliler Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Özel İlk Paylaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde "Engelliler Haftası" dolayısıyla düzenlenen kutlama programında özel çocuklar gönüllerince eğlendi
Ardahan da Engelliler Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Özel İlk Paylaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde "Engelliler Haftası" dolayısıyla düzenlenen kutlama programında özel çocuklar gönüllerince eğlendi.

Toplumun önemli bir parçasını oluşturan engellilerin sorunlarının gündeme getirilmesi, hayata onların penceresinden bakılarak farkındalık oluşturulmaya çalışılması amacıyla her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında Birleşmiş Milletler üyesi olan tüm ülkelerde kutlanan "Engelliler Haftası" dolayısıyla program düzenlendi.

Ardahan Üniversitesi Bir Düşüncem Var Gençlik Kulübü ve Özel İlk Paylaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile Engelliler Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kas hastalıkları, Cerebral Palsi, Brakial Pleksus, Gecikmiş Konuşma, Dsileksi, Öğrenme Güçlüğü, İşitme Güçlüğü, Down Sendromu, Mental Reterdasyon, Otizm ve Hiperaktivite, Okul Destek Eğitimi, Psikolojik Danışman, Aile Eğitimi ve Yaygın Gelişimsel Bozukluklar alanlarında tecrübeli ekibiyle hizmet veren Özel İlk Paylaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen programda özel çocuklar öğretmenleri ve aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendi.

Hafta dolayısıyla özel çocuklara çeşitli hediyelerin de dağıtıldığı programda palyaço eşliğinde halat yarışı, yüz boyama, halay ve çocuk oyunları, iyilik ağacı gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI