08-03-2020 15:25:28

Ardahan da Ak Parti Kongreler de Sona Yaklaşırken İl Başkanlığı Heyecan ını Yaşıyor

Çıldır, Hanak ve Göle İlçe seçim kongrelerini yapan AK Parti'de, Posof ve Damal kongrelerinin ardından gözler Ardahan İl Olağan Kongresine çevrildi
Ardahan da Ak Parti Kongreler de Sona Yaklaşırken İl Başkanlığı Heyecan ını Yaşıyor

Çıldır, Hanak ve Göle İlçe seçim kongrelerini yapan AK Parti'de, Posof ve Damal kongrelerinin ardından gözler Ardahan İl Olağan Kongresine çevrildi. AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan ve yaklaşık 1 yıldır bu görevi başarılı bir şekilde sürdüren İl Başkanı Hakan Aydın'la kongreye gideceği öğrenilen AK Parti'de partilileri İl Kongresi heyecanı sardı. 

Alınan Bilgilere göre, AK Parti'de bazı muhalif grupların karşı çıkmalarına rağmen AK Parti Genel Merkezi başarılı bulduğu İl Başkanı Hakan Aydın'la kongreye gidecek. Genel Merkezin adayı olarak Olağan Kongrede aday olacak İl Başkanı Hakan Aydın'ın karşısına aday çıkarılacağı ve seçimlerde Hanak seçiminde yaşanan Genel Merkezin işaret ettiği adayla ile bir başka adayın yarışacağı gelen bilgiler arasında.

HANAK'TA AK PARTİ GENEL MERKEZİNİN ATADIĞI SERHAT POLAT SEÇİLDİ..

AK Parti Hanak ilçe Teşkilatının 7.Olağan kongresi Hanak konferans salonunda yoğun katılımla yapıldı. Yoklama, açılış saygı duruşu ve İstıklal Marşının okunmasının ardından oluşturulan divan kurulu ile kongreye geçildi. Açılış konuşmalarının ardından seçime gidilen kongrede İki adayın yarıştığı seçimi Serhat Polat kazandı.
Delegenin 279 oy kullandığı seçimde yaklaşık 2 ay önce Genel Merkez tarafından atanan Serhat Polat 195 oy alırken, eski gençlik kolları Başkanı Okan Polat ise 84 oy aldı.

ÇILDIR DA YUSUF YILMAZ'LA DEVAM ETTİ

AK Parti Çıldır İlçesi 7.Olağan kongresi Çıldır Kültür Merkezi Konferans salonunda yapıldı. Kongre İl Milletvekili Prof.Dr.Orhan Atalay, İl Başkanı Hakan Aydın, Çıldır Belediye Başkan Vekili Kadim Coşkun, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Posof Belediye Başkanı Cahit Ilgar, il Genel Melis Üyeleri ve delegelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yoklama, açılış saygı duruşu ve İstıklal Marşının okunmasının ardından oluşturulan divan kurulu ile kongreye geçildi. Açılış Konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yusuf Yılmazın ardından İl Genel Meclis Üyesi Gürbüz Arpaçay, İl Başkanı Hakan Aydın ve Milletvekili Orhan Atalayın konuşmaları sonrası seçime geçildi.

160 Delegenin imzaladığı seçmen listesi ve tek adayla gidilen seçimde mevcut başkan Yusuf Yılmaz görevine devam etti.

GÖLE SİNAN KARATAY'LA DEVAM ETTİ...

Ak Parti Göle İlçe Parti Başkanlığı seçiminde tek aday olan Sinan Karatay yenide ilçe parti başkanı oldu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI