09-04-2020 17:57:23

Ardahan Belediyesi Pazarda Maske Dağıttı

Ardahan Belediyesi, yeni Korona virüse (COVID19) karşı başlattığı tedbir ve önleyici eylem çalışmaları kapsamında pazar yerinde maske dağıttı
Ardahan Belediyesi Pazarda Maske Dağıttı

Ardahan Belediyesi, yeni Korona virüse (COVID19) karşı başlattığı tedbir ve önleyici eylem çalışmaları kapsamında pazar yerinde maske dağıttı.

Ardahan´da her Perşembe günleri kurulan ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı halk pazarında da Ardahan Belediyesi tarafından tedbirler arttırıldı.

Ardahan Belediyesi bünyesinde kurulan tekstil atölyesinde üretilen maskeler vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıtılıyor.

Ardahan´da zabıta ekipleri halk pazarına gelen ve maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıtıyor. Pazar girişine konulan dezenfekte ile ellerini dezenfekte eden vatandaşlar pazara giriyor.

Halk pazarlarının girişinde bekleyen zabıta ekipleri alışveriş için gelen vatandaşları maske takmaları yönünde uyarılarda bulunuyor. Maskesi olmayan vatandaşlara da maske dağıtıyor. Ardahan Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni tip korona virüse karşı alınan önlem ve tedbirler kapsamında maske kullanma zorunluluğu getirilen pazar yerinde, alışverişe çıkan vatandaşlar ile satış yapan pazarcı esnafına ücretsiz maske dağıtımı yaptı.

Zabıta ekipleri, pazar yerinde tezgâh açan satıcılara satış esnasında meyve ve sebzelere elle dokunulmaması için uyarıda bulundu. Tezgah üzerinde uygun yerlere konularak alışveriş esasında bu hususa riayet edilmesi uyarısında bulundu. Halk Pazarı´nda tedbiri elden bırakmayan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara gereken kurallara uyması gerektiğini söyledi

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI