20-01-2024 15:29:02 Son Güncelleme: 20-01-2024 16:05:02

Ardahan, Balının E-Pazarlamasıyla Kalkındı Projesi Tanıtımı Yapıldı

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği tarafından uygulanan “Ardahan, Balının E-Pazarlamasıyla Kalkındı Projesi”nin tanıtım etkinliğine katıldı
Ardahan, Balının E-Pazarlamasıyla Kalkındı Projesi Tanıtımı Yapıldı

Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki mali işbirliği kapsamında geliştirilen ve Ardahan Balının E-pazarlamasıyla ilgili eğitimlerin verileceği proje ile Arıcılık sektöründe istihdamı artırmak ve istihdam edilebilirliği desteklemek, bu anlamda 18-45 yaş arasındaki kadınlar, genç işsizler ve çalışanlardan oluşan 25 kişiye yönelik E-Ticaret, Dijital Pazarlama ve Dijital İletişim konularında mesleki eğitimlerin verilmesi hedeflendi. Bu eğitimler ile sektöre özgü dijital okuryazarlık ve e-ticaret bilgi ve becerileri artırıcı eğitimlerle katılımcıların sektörde daha etkin bir şekilde yer almaları amaçlandı.

Proje ofisinin açılışını gerçekleştiren Vali Hayrettin Çiçek, daha sonra projenin tanıtımı için Ardahan Üniversitesi Teknik Bilimler Yüksek Okulu'nda düzenlenen programa katıldı. Programda, proje uygulayıcıları tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI