02-02-2022 20:47:17 Son Güncelleme: 02-02-2022 21:01:17

Ardahan a Tren Gelirmi ? Ilgar Dağı Tüneli Bitermi ?

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay; Ardahan İlinin sorunlarını ve taleplerini ileterek, Ilgar Tüneli inşaatının hızlandırılması ile Doğu Expresi'nin Ardahan'a kadar uzatılması talebini iletti.
Ardahan a Tren Gelirmi ? Ilgar Dağı Tüneli Bitermi ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sabah bir gurup Milletvekili ile kahvaltı toplantı yaptı. Kahvaltıya katılan Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay; Ardahan İlinin sorunlarını ve taleplerini ileterek, Ilgar Tüneli inşaatının hızlandırılması ile Doğu Expresi'nin Ardahan'a kadar uzatılması talebini iletti.


Ardahan tren hattı ile ilgili alternatifli iki projenin yapımı tamamlanmış olduğu bilgisini aktaran Atalay, süreci takip ettiklerini belirti.

Atalay yaptığı açıklamada; Saygıdeğer Ardahanlılar,
Sayın Cumhurbaşkanımız bu sabah bir grup milletvekili ile kahvaltılı bir toplantı yaptı. Bu toplantıda ilimizle ilgili sorunlarımızı ve taleplerimizi ilettim. Özellikle Ilgar Tüneli inşaatının hızlandırılması ile Doğu Expresi'nin Ardahan'a kadar uzatılması talebimizi aktardım. Bildiğiniz üzere tren hattı ile ilgili alternatifli iki projenin yapımı tamamlanmış durumdadır. Süreci takip ediyoruz. Hayırlı olsun.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI