ARDAHAN HABERLERİ

Karla Kaplı Ardahan'da Arıza Yaşanan Vericiye AFAD Paletli Aracıyla Ulaşıldı
Karla kaplı Ardahan'da yaşanan arıza nedeniyle Türk Telekom ekibi, AFAD'ın paletli aracıyla vericiye ulaştırıldı. Ekip, sorun yaşanan vericiye müdahale ederek işlemlerini tamamladı.
BBP Genel Başkan Yardımcıları Ardahan'da Basın Mensuplarıyla Buluştu
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcıları Şafak Çomaklı ve Emin Serin, Ardahan'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Çomaklı, yerel seçimler kapsamında halkla ve teşkilatla buluşmak üzere Ardahan'a geldiklerini belirtti. Seçim çal..
Ardahan'da yoğun kar yağışı sonrası belediye ekipleri karı kent dışına taşıyor
Ardahan Belediyesi, yoğun kar yağışı sonucu biriken karı kent dışına taşıyarak vatandaşların ve sürücülerin mağdur olmamasını sağlıyor. Çalışmalar cadde, sokak ve parklarda devam ediyor.
Doğu Anadolu'da Dondurucu Soğuklar Hayatı Olumsuz Etkiliyor
Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Tunceli'de yaşanan dondurucu soğuklar, hayatı olumsuz etkiliyor. Kentlerde buzlanma, buz sarkıtları ve kırağı oluştu. Araçlarını çalıştırmakta güçlük çeken sürücüler, akü takviyesi yaparak veya iterek tamirciye götürerek çö..
Türkiye'nin en soğuk yeri artık Çıldır! Eksi 33 derecede vatandaşın kirpiği bile dondu
Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye düştüğü Ardahan'ın Çıldır ilçesi, Türkiye'nin en soğuk yerleşim yerlerinden biri olarak bilinen Göle ilçesini geride bıraktı. Özellikle hava karardıktan sonra yaşanan dondurucu soğuklar nedeniyle ilçe tam..
Cumhur İttifakı Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar Saffet Kaya yı ziyaret etti
Cumhur ittifakı Ardahan Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Yunus Baydar Ardahan ın Doğayen siyaset ve kanaat önderi Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yı Ankara daki ofisinde ziyaret ederek desteğini istedi
Doğu Anadolu'da Dondurucu Soğuklar: Ardahan'da Sıcaklık -31 Dereceye Düştü
Doğu Anadolu'da gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 31 dereceyle Ardahan'da ölçüldü. Ağrı, Kars ve Erzurum'da da dondurucu soğuklar yaşandı. Erzurum'da yol ve kaldırımlarda buzlanma meydana geldi. Ardahan'da ise vatandaşlar zor anlar yaşadı...
Erzurum ve Ardahan'da Sibirya Soğukları Etkili Oldu
Erzurum ve Ardahan'da kış sezonunun en soğuk gecelerinden biri yaşandı. Ardahan'ın Çıldır ilçesi eksi 32,7 derece ile bölgenin en soğuk ilçesi oldu. Ağaçlarda ve çatılarda buz sarkıtları oluştu.
Doğu Anadolu'da Dondurucu Soğuklar
Doğu Anadolu'da gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 25 dereceyle Ardahan'da ölçüldü. Erzurum, Kars, Ağrı ve Tunceli'de de düşük sıcaklıklar kaydedildi. Araç ve iş yeri camları buz tuttu, ağaçlar ve bitkiler kırağıyla kaplandı. Nehir ve dereler bu..
Ardahan İl Özel İdaresi, Karla Mücadele Ekipleriyle Veterinerlerin Aşılama Çalışmasını Sağladı
Ardahan İl Özel İdaresi ekipleri, kar nedeniyle kapalı olan köylere ulaşımı sağlayarak veterinerlerin aşılama çalışmasını gerçekleştirdi. Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 20 dereceye kadar düştüğü kentte, kar kalınlığı yarım metreye ulaştı...
Ardahan’da, 250 gram ekmek 10 TL oldu
Ardahan’da, 250 gram ekmek 10 TL oldu. Yeni yıl ile birlikte bir süredir gündemde olan ekmek fiyatlarının güncellemesi Ardahan’da da yapıldı
Maziden atiye Ahlat programı kapsamında Ardahan’dan 8 öğrenci Ahlat’a hareket etti
Millî Eğitim Bakanlığının; tarihî, siyasi ve kültürel açıdan önemli bir merkez olan Bitlis'in Ahlat ilçesinde, 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde birer haftalık iki grup hâlinde organize ettiği, öğrencilerle birlikte "Maziden Atiye Ahlat" öğr..
Ardahan’da etkili olan kar yağışı sonrasında kent merkezi beyaz gelinliğe büründü
Ardahan’da etkili olan kar yağışı sonrasında kent merkezi beyaz gelinliğe büründü. Şehirde ortaya çıkan manzara eşsiz güzelliğiyle etkiledi.
Faruk Demir Çıldır’da Ardahan’ı tanıttı
Çıldır Gölü’nde yayınlanan Görkemli Hatıralar programına katılan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, kentin hem tarihi zenginliklerini hem de tadına doyulmaz yemeklerini dünyanın dört bir tarafındaki izleyicileriyle buluşturdu.
Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, hizmet binasının satışına tepki gösterdi
Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskender Alihanoğlu, Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'nin hizmet binasının satışına tepki gösterdi. Alihanoğlu, satışın doğru olmadığını ve iptal edilmesini talep ettiklerini belirtti. Ardahan Şoförler..
Ardahan’da şiddetli kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı
Ardahan’da şiddetli kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı, kar lastiği olmayan araç sürücülerinin yardımına vatandaşlar yetişti
Doğu Anadolu'da Kar Yağışı ve Tipi Nedeniyle Yollar Kapandı
Erzurum, Ardahan ve Kars'ta kar yağışı ve tipi nedeniyle bazı kara yolları ulaşıma kapandı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle araç geçişine izin verilmiyor ve karla mücadele çalışmaları devam ediyor.
Ardahan'da kar ve tipi nedeniyle kapanan 207 köy yolu yeniden ulaşıma açıldı
Ardahan'da etkili olan kar ve tipi nedeniyle kapanan 207 köy yolu, ekiplerin yoğun çalışmasıyla tekrar ulaşıma açıldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Bilal Emin, ekiplerin tipinin etkili olduğu noktalarda çalışmalarını yoğunlaştırdığını belirtti...
Ardahan'da aç kalan tilkilerin kar altında yem arayışı
Ardahan'da kar yağışı ve düşen hava sıcaklığı nedeniyle yaban hayvanları yem bulmakta zorlanıyor. Kameralara yansıyan görüntülerde, aç kalan tilkilerin kar altında yem arayışı görülüyor.
Ardahan'da Yoğun Kar Yağışı
Ardahan'da etkili olan yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor. Kent merkezinde etkili olan soğuk hava, akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Gecenin ilerleyen saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle cadde ve sokaklar beyaza büründü...
Doğu Anadolu'da Kar ve Tipi Nedeniyle Yüzlerce Yol Ulaşıma Kapandı
Erzurum, Ardahan, Ağrı ve Kars'ta kar ve tipi nedeniyle 2 bin 160 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor. Erzurum'da dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar ve tipi nedeniyle kırsaldaki 1520 mahalle yolu ulaşıma kapandı. Büyükşehir Beled..
CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu’nun katılımıyla adaylar kamuoyuna tanıtıldı.
CHP’nin Ardahan’da Belediye Başkan Adayları belli olmasının ardından CHP Ardahan İl Başkanlığı, tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu’nun katılımıyla adaylar kamuoyuna tanıtıldı.
DAP Bölgesi projeleri için uygulayıcı kuruluşlara 29 Ocak’ta bilgilendirme toplantısı yapılacak
Cumhurbaşkanı tarafından onaylanan 2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında, DAP Bölgesi projeleri için uygulayıcı kuruluşlara 29 Ocak’ta bilgilendirme toplantısı yapılacak.
CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu yerel ve Gazeteciler le kahvaltıda bir araya geldi.
CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Ardahan'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi
Ardahan-Artvin kara yolu Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla yolun ulaşıma açılması sağlandı.
Ardahan-Artvin kara yolundaki Sahara Geçidi'nin Yaylalar mevkisinde çığ düştü. Yoğun kar ve tipinin etkisiyle meydana gelen çığ sonucu yol ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla yolun ulaşıma açılması sağlandı.Karayolları ek..
Turistler Çıldır Gölü'nde atlı kızaklarla tur atıp halay çekti
Çıldır Gölü'nde atlı kızaklarla yapılan tur atıp halay çeken turistlerin keyifli anları
Ardahan daki Aşırı Soğuk Pazar Esnafına Tezgah Açtırmıyor
Ardahan’da aşırı soğuk hava nedeniyle en çok etkilenenler arasında pazarda ve açık alanlarda çalışmak zorunda kalan esnaf geliyor.
Ardahan-Artvin kara yolu çığ düşmesi sonucu ulaşıma kapandı
Ardahan-Artvin kara yolundaki Sahara Geçidi'nin Yaylalar mevkisinde çığ düştü. Yoğun kar ve tipinin etkisiyle meydana gelen çığ sonucu yol ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla yolun ulaşıma açılması sağlandı...
Ardahan da Sobadan çıkan alevler sonucunda ağır yaralanan genç kurtarılamadı
Ardahan Sanayi Sitesi'nin bir iş yerinde sobadan çıkan yangın sonucu ağır yaralan Oğuz Topçu (28) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
Ardahan Belediyesini CHP’ye kaptıran AK Parti, 31 Mart seçimlerini kazanmanın hesaplarını yapıyor.
AK Parti heyeti, 31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti’den Ardahan Belediye başkan aday adayı olan isimlere ziyaret gerçekleştirdi. 2019 yerel seçimlerinde Ardahan Belediyesini CHP’ye kaptıran AK Parti, 31 Mart seçimlerini kazanmanın hesaplarını yapıyor..
Ödül Alan Gazeteciler Ardahan Ticaret Odası Başkanı Demirciyi Ziyaret Ettiler
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetince (DAGC) düzenlenen "Gazetecilik Başarı Ödülü Yarışmasında dereceye giren Ardahanlı gazetecilerle bir araya geldi
Doğu Anadolu'da Kar Yağışı Etkisini Sürdürdü
Kars, Erzurum, Ağrı, Ardahan ve Iğdır'da kar yağışı devam ediyor. Belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Ardahan'da yiyecek-içecek işletmelerinde fiyat denetimi yapıldı
Ardahan Ticaret İl Müdürlüğü personeli tarafından, yiyecek-içecek hizmeti sunulan işletmelerde fiyat tarifesi ve fiyat listelerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Görevli personel tarafından lokanta, restoran, kafe ve pastanelerin fiyat listeleri denetl..
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, kurumları ziyaret etti
Vali Çiçek, kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı ve personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Türkiye de Kış tatilinin gözdesi: Kars ve Ardahan
mirasları ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Kars ve Ardahan, ziyaretçilerine benzersiz bir keşif deneyimi sunuyor
Ardahan da MHP aday adaylarından Yunus Baydar’a destek açıklaması
MHP nin Ardahan Adayları Ardahan Belediyesini Cumhur İttifakı olarak kazanmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğimizi ve bu yönde çalışacağımızı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Ardahan Belediyesi'nde karla mücadelede yeni dönem
Ardahan Belediyesi'nin karla mücadele ekipleri, kar yağışı nedeniyle kent merkezinde yoğun çalışma gerçekleştirdi. Kar kütlelerinin çok olduğu ana yollar ve ara sokaklardaki kar, belirli noktalara toplanıp, kamyonlara yüklendikten sonra kent dışına taşını..
Nesli tükenme tehlikesi altındaki vaşak, yavrularıyla görüntülendi
Ardahan'da nesli tükenme tehlikesi altında olan vaşak ve yavruları, ormanlık alanda bir vatandaş tarafından görüntülendi. Vaşak ailesi, karla kaplı arazide yiyecek ararken kaydedildi.
Doğu Anadolu'da Kar Yağışı Devam Ediyor
Erzurum, Ardahan ve Kars'ta kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Sarıkamış Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 120 santimetreye ulaştı...
Ardahan da Aralık Ayında 19 Bin 715 Araç Trafiğe Kaydedildi
Türkiye İstatistik Müdürlüğü (TÜİK) Kars Bölge Müdürlüğü'ne kayıtlı illerde Aralık ayında trafiğe kayıtlı araç sayıları belli oldu. Kars'ta 48 bin 257 aracın trafiğe kaydı yapıldı.
Ardahanlı Naz Arıcı, bir altın madalya daha kazandı.
Buz Pateni branşında ülkemizi başarıyla temsil eden Ardahanlı Nazlı Arıcı, İtalya’da düzenlenen ve Dünya’nın en büyük spor organizasyonu olan Dünya Masterlar Kış Oyunları'nda Türkiye'yi temsil ederek Artistik Buz Pateni Altın Bayanlar II. Kategorisi'nde a..
Ardahan'da çam ormanlarının karla kaplanmasıyla, kartpostallık görüntüler oluştu
Ardahan'da akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışının ardından kartpostallık görüntüler ortaya çıktı
Ardahan'da Türk Somonu Yetiştirilecek
Ardahan'da Kura Nehri havzasında Türk somonu yetiştirme projesi hayata geçirilecek. Proje ile kentte istihdam sağlanacak ve su ürünleri ihracatında artış bekleniyor.
Erzurum, Ardahan ve Kars'ta Kar Yağışı
Erzurum, Ardahan ve Kars'ta etkili olan kar, etrafı beyaza bürüdü. Hava sıcaklığının gece 0 derece ölçüldüğü Erzurum'da, sabah saatlerinde kar etkili oldu. Cadde ve sokakların beyaza büründüğü kentte, belediye ekipleri de sorumluluk bölgelerinde kar temiz..
MHP Ardahan’da 4 ilçenin belediye başkan adayını açıkladı.
MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'ne ilişkin belediye başkan adaylarını açıklama devam ediyor. Bu çerçevede MHP, Ardahan’da Damal, Çıldır, Göle ve Posof ilçelerinin belediye başkan adaylarını açıkladı.
Ardahan'da Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar Coşkuyla Karşılandı
Cumhur İttifakı'nın Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, Ankara dönüşünde meşaleler eşliğinde coşkuyla karşılandı. Baydar, partililer ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Konvoy eşliğinde parti binasına ulaşan Baydar, yaptığı konuşmada birli..
Ardahan'daki Yalnızçam Kayak Merkezi'nde sezon açıldı
Ardahan'da kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaşmasıyla sezonu açan Yalnızçam Kayak Merkezi, kayak tutkunlarını ağırlamaya başladı
Ardahan, Balının E-Pazarlamasıyla Kalkındı Projesi Tanıtımı Yapıldı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği tarafından uygulanan “Ardahan, Balının E-Pazarlamasıyla Kalkındı Projesi”nin tanıtım etkinliğine katıldı
Erzurum, Ardahan ve Kars'ta Soğuk Hava Nedeniyle Buzlanma ve Kırağı Oluştu
Erzurum, Ardahan ve Kars'ta gece hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle birlikte buzlanma ve kırağı oluştu. Erzurum'da kar yağışıyla birlikte kent beyaza büründü. Ardahan'da ağaçlar kırağı ile kaplandı ve yol-kaldırım buzlandı. Kars'ta ise kar yağışı..
ARDA FED Başkan Yardımcısı Avukat Fatih Gürbüz Karakoyunlu 14 yaşındaki oğlu tarafından öldürüldü
Sancaktepe’de Avukat Fatih Gürbüz Karakoyunlu, 14 yaşındaki oğlu K.Karakoyunlu tarafından evinde 20 defa bıçaklanarak öldürüldü
Ardahan’ın Uzaya Açılan Penceresi: ARÜ Gezegen Evi
Ardahan Üniversitesi bünyesinde 2020 yılında kurulan ARÜ Planetaryum şimdiye kadar 4 binin üzerinde Ardahanlı çocuklarımıza ve gençlere uzay ile ilgili eğitimler verdi
Ardahan’da da öğrenciler karnelerini aldı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan Merkez İnönü İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı
Allahuekber Dağı, kış tırmanışı için dağcıları ağırlıyor
Erzurum, Kars ve Ardahan illerinin sınırlarında uzanan tektonik yapılı 3 bin rakımın üstündeki Allahuekber Dağı, karla kaplı zirvesiyle kış tırmanışı yapmak isteyen dağcıları ağırlıyor.
Erzurum, Ardahan, Ağrı, Tunceli, Iğdır, Kars ve Erzincan'da Öğrencilere Karneleri Verildi
Erzurum, Ardahan, Ağrı, Tunceli, Iğdır, Kars ve Erzincan'da düzenlenen törenlerle öğrencilere karneleri verildi. Erzurum'da 166 bin 623 öğrenci karne sevinci yaşarken, Ardahan'da 16 bin 44 öğrenci, Ağrı'da 140 bin öğrenci, Tunceli'de 10 bin 191 öğrenci, I..
AK Parti Ardahan adayı belli oldu mu? SON DAKİKA AK Parti Ardahan Belediye başkan adayı kim oldu 2024?
31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti Ardahan adayı belli oldu mu? Sorusu gündeme geldi ve bugün yapılan açıklamanın ardından AK Parti Ardahan adayı belli oldu. Peki, AK Parti Ardahan adayı belli oldu mu? SON DAKİKA AK Parti Ardahan Beledi..
Doğu Anadolu'da Soğuk Hava ve Kar Yağışı Etkili
Ardahan ve Tunceli'de soğuk hava, Erzurum ile Kars'ta sis ve kar yağışı etkili oluyor. Erzurum'da dondurucu soğuk hava nedeniyle araçlarda kırağı oluştu, yol ve kaldırımlar buz tuttu. Kars'ta kar yağışı ve sis görüş mesafesini düşürdü. Tunceli'de ise soğu..
Ardahan'da yoğun sis: Görüş mesafesini 20 metreye düştü
Ardahan'da sabah saatlerinde oluşan yoğun sis, görüş mesafesini yer yer 20 metreye kadar düşürdü. Hava sıcaklığının sıfırın altında 7 dereceye kadar düştüğü kentte, sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.
Artvin'de otomobil dereye yuvarlandı, sürücü yaralandı
Artvin'in Ardanuç ilçesinde meydana gelen kazada otomobil dereye yuvarlandı ve sürücü yaralandı. Yaralı sürücü, kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak yardım istedi ve tedavi altına alındı.
Ardahan'da bir yılda haklarında arama kararı olan 780 kişi yakalandı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için sürekli teyakkuz halinde olan kolluk kuvvetlerinin, geçen yıl arama kararı bulunan 780 kişiyi yakaladığını söyledi.
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek Gazileri evlerin de ziyaret etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Görev Malulü Gazisi Ersin Şentürk ve 15 Temmuz Gazisi Zafer İpek'i evlerinde ziyaret etti
Ardahan'da silah ticareti yapanlara operasyon: 4 şüpheli tutuklandı
Ardahan'da düzenlenen operasyonda silah ticareti yaptığı iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 6 tabanca, 6 şarjör ve fişekler ele geçirildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Ak Parti nin Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydarmı?
Ak Parti nin Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydarmı? Alınan resmi olmayan kulis bilgilerine göre Ardahan da Ak Parti Eski il başkanı ve geçen dönem Belediye Başkan adayı olan Yunus Baydarı tekrar aday gösterecek
Ardahan, Muğla ve Konya satış hacimleri büyüyor... İşte KOBİ'lerin e-ticaret raporu
Ardahan, Muğla ve Konya satış hacimleri büyüyor... İşte KOBİ'lerin e-ticaret raporu
Ardahan'da kar yağışı, Erzurum ile Ağrı'da soğuk hava etkili
Tunceli, Ardahan, Erzurum ve Ağrı'da kar yağışı ve soğuk hava etkili oluyor. Erzurum'da fırtına ve kar yağışı nedeniyle kırağı oluştu, Ağrı'da ise buz sarkıtları oluştu. Tunceli ve Ardahan'da ise cadde ve sokaklar beyaza büründü.
Ardahan'da 2 firari hükümlü yakalandı
Ardahan-Kars kara yolunda yapılan aramada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 firari hükümlü yakalandı. U.Ş 30 yıl 2 ay 22 gün, S.T ise 23 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
Doğu Anadolu'da Dondurucu Soğuklar: Ağaçlar Kırağı Kapladı, Cadde ve Sokaklarda Buzlanma Oluştu
Erzurum, Ardahan, Tunceli ve Kars'ta dondurucu soğuklar nedeniyle ağaçları kırağı kapladı, cadde ve sokaklarda buzlanma oluştu.
Ardahan’da yiyecek bulabilmek için yerleşim merkezine inen kurtlar görüntülendi
Ardahan’da yiyecek bulabilmek için yerleşim merkezine inen kurtlar, cep telefonu kamerası ile görüntülendi
Ardahan'da dondurucu soğuklar: Göle -29,8 derece
Hava sıcaklığının sıfırın altında 29,8 dereceyi gördüğü Ardahan'ın Göle ilçesinde hayat durma noktasına geldi. Uzmanlar, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin, vatandaşların ve özellikle sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğin..
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile toplantıda bir araya geldi
Vali Hayrettin Çiçek, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile toplantıda bir araya gelerek, asayiş, güvenlik, sağlık, eğitim, tarım ve turizm konuları başta olmak üzere çeşitli konular hakkında değerlendirmelerde bulundu...
Doğu Anadolu'da Dondurucu Soğuklar: Erzurum, Ağrı, Ardahan ve Tunceli'de Buzlanma
Erzurum, Ağrı, Ardahan ve Tunceli'de dondurucu soğuklar nedeniyle buzlanma meydana geldi. Araçların camları ve şadırvanlar buz tuttu. Nehir ve dereler buzla kaplandı. Yol ve kaldırımlarda buzlanma meydana geldi. Ağaçlar ve bitkilerin kırağı tuttuğu ilde, ..
Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Sahipsiz Hayvanlar Sorununa Çözüm Çağrısı Yaptı
Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül, sahipsiz hayvanlar sorununun çözümü için yerel yönetimlere acil eylem planı hazırlamaları çağrısında bulundu. Ödül, sahipsiz hayvanların toplum sağlığına ve kamu vicdanına zarar ve..
Ardahan'da Kura Nehri'nde Gün Batımıyla Oluşan Buharlaşma
Ardahan'da hava sıcaklığının düşmesiyle Kura Nehri'nde gün batımıyla birleşen buharlaşma güzel bir görüntü oluşturdu. Hava sıcaklığının 15 dereceye düştüğü kentte su kaynaklarında oluşan buharlaşma, gün batımıyla birleşerek etkileyici bir manzara oluşturd..
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek'in eşi Berna Çiçek, Ardahan Huzurevi'ni ziyaret etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek'in eşi Berna Çiçek, Ardahan Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, huzur evi sakinleriyle sohbet etti ve isteklerini dinledi.
Okullarda şehitler için saygı duruşu
Okullarda şehitler için saygı duruşu
Erzurum, Ardahan ve Erzincan'da İsrail'in saldırılarını protesto eden yürüyüş gerçekleştirildi
Erzurum, Ardahan ve Erzincan'da sivil toplum kuruluşları, tıp fakültesi öğrencileri ile sağlıkçılar, İsrail'in saldırılarını protesto etti, "Gazze İçin Acil Ateşkes" çağrısıyla yürüyüş gerçekleştirildi.
Erzurum ve Ardahan'da Kar ve Tipi Nedeniyle Yüzlerce Yerleşim Yerinin Yolu Kapandı
Erzurum ve Ardahan'da olumsuz hava koşulları nedeniyle toplamda 234 yerleşim yerinin yolu kapandı. Erzurum'da 222 kırsal mahallenin ulaşımı sağlanamazken, Ardahan'da da 12 köy yolunda ulaşım imkansız hale geldi. Büyükşehir Belediyesi ve İl Özel İdaresi ek..
Ardahan Belediyesi, Kaptanpaşa Mahallesindeki akaryakıt istasyonu arsasını, ihaleyle satışa çıkarıyor
Ardahan Belediyesi, Kaptanpaşa Mahallesindeki akaryakıt istasyonu arsasını, ihaleyle satışa çıkarıyor.
Erzurum, Ardahan ve Kars'ta Kar ve Dondurucu Soğuklar
Erzurum, Ardahan ile Kars'ta kar yağışının ardından başlayan dondurucu soğuklar yaşamı olumsuz etkiliyor. Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 8 dereceye düştüğü Erzurum'da, kaldırım ve yollarda buzlanma oluştu, bazı şadırvanlar da dondu. Ardahan'da da ..
Ardahan da dağdaki yaban hayvanları için at sırtında doğaya yem bırakıldı.
Ardahan’da karla kaplı arazide doğada yem bulmakta güçlük çeken dağdaki yaban hayvanları için at sırtında doğaya yem bırakıldı.
Ardahan'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı
Ardahan'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bir otomobilde yapılan aramada esrar maddesi ele geçirildi. Araçtaki 3 şüpheli gözaltına alındı.
Ardahan'da silah kaçakçılığı operasyonunda bir kişi gözaltına alındı
Ardahan'da gerçekleştirilen silah kaçakçılığı operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ardahan-Kars kara yolunda bir otomobili durdurarak yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör ve 30 fişek ele geçirdi. Gözaltına al..
Ardahan’da Yunus Baydar, coşkusu
AK Parti milletvekili Kaan Koç ve Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Bayda..
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’ımız için daha fazla çalışacağız
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, “Ardahan’ımız için daha fazla çalış..
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir MAL Varlığını Açıkladı
31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını CHP Ardahan Milletvekili Özg..
Ardahan-Ardanuç karayolunun Bülbülan geçidinin ulaşıma açılması için karayolları ekipleri çalışma başlattı.
Ardahan’da kar ve tipi nedeniyle yaklaşık 4 aydır kapalı bulunan 2 bin 581 ..
Ardahan'da veterinere götürülürken pikaptan düşen buzağı tedavi edildi
Ardahan'da veterinere götürülürken pikaptan düşüp kaybolan buzağı, köylüler..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI