ARDAHAN HABERLERİ

Numan Kurtulmuş’a ziyarette bulunan Gürcü heyetine AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç da eşlik etti.
Gürcistan Dışişleri Bakanı İlia Darçiaşvili TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti
Ardahan da Öğrenciler yeni vizyona giren Nefes Eksi İki filmini izledi, ardından bowling oynadı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, İl Emniyet Müdürlüğünce çeşitli okullarda eğitim-öğretim gören, önceden belirlenmiş lise öğrencileri için düzenlenen film ve bowling etkinliğine katılarak öğrencilerle vakit geçirdi
Ardahan'da PKK/KCK üyesi olduğu iddiasıyla bir şüpheli gözaltına alındı
Ardahan'da yapılan operasyonlarda terör örgütü PKK/KCK üyesi olduğu iddiasıyla bir şüpheli yakalandı. Şüphelinin emniyetteki işlemi devam ediyor.
Ardahan'da Yoğun Kar Yağışının Ardından Buz ve Kar Kütleleri Temizleniyor
Ardahan'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesiyle çatılardaki buz ve kar kütleleri eriyerek tehlike oluşturmaya başladı. Vatandaşlar Ardahan Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İtfaiye ekipleri, çarşı merkezindeki binal..
Artvin-Ardahan kara yolunda heyelan: Ulaşım tek şeritten sağlanıyor
Artvin-Ardahan kara yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. Bağcılar mevkisinde yamaçtan kopan toprak ve kaya kütleleri yola sürüklendi. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri gerekli önlemleri aldı...
Ardahan'da Tehlike Altındaki Vaşakların Görüntüsü Kaydedildi
Ardahan'da nesli tehlike altında bulunan iki vaşağın görüntüsü, fotokapanla kaydedildi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Ardahan Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, vaşakların ormanlık alanda dolaştığı görüldü.
Artvin- Ardahan karayolunda heyelan: TIR devrildi
Artvin'in Şavşat ilçesinde yaşanan heyelanda yamaçtan kopan taş, toprak ve kaya parçaları, yola aktı. Kaya parçalarının çarpmasıyla devrilen seyir halindeki TIR'da hasar oluşurken, ulaşıma kapanan Artvin- Ardahan karayolunda, ekipler temizlik çalışması ba..
Ardahan'da Yoğun Kar Nedeniyle Yaban Hayvanlarına Yem Bırakıldı
Ardahan'da yoğun kar nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Ardahan Şube Müdürlüğü, emniyet ve jandarmanın desteğiyle, yaban hayvanları için yemleme çalışması yaptı. Çalışmalara kat..
Ardahan ve Erzurum'da Çetin Kış Şartlarına Rağmen Besiciler Hayvanlarını Besliyor
Ardahan ve Erzurum'da besiciler, çetin kış şartlarına rağmen hayvanlarını beslemek için zorlu bir mücadele veriyor. Yoğun kar ve dondurucu soğuklar altında kırsalda yaşayan besiciler, her gün metrelerce karın altından ot çıkararak hayvanlarını besliyor...
Ardahan Üniversitesi nde Kamu Yönetiminde Güncel Konular başlıklı konferansa düzenlendi
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, İçişleri Bakanlığı Araştırma ve Etütler Merkezi (AREM), Türk İdari Araştırmalar Vakfı (TİAV), Ardahan Valiliği, Ardahan Üniversitesi, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla Ardahan Üniversitesi Ardahan Ekonomik ve..
Ardahan da Boş araziye dökülen karlar, adeta kardan dağ oluşturdu.
Ardahan'da kar yağışı kent merkezinde 1,5 metreye kadar ulaştı. ardahan Belediyesi ekipleri, 20 araç ve 80 personelle kent merkezinde biriken karları boş araziye döktü
AK Parti Ardahan İl Başkanlığında Yerel Seçim Süreci ve Teşkilat İçi İstişare Toplantısı yapıldı
AK Parti Ardahan İl Başkanlığı'nda, AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz Başkanlığında, yaklaşan yerel seçimler öncesi haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
Ardahan da 6 şüpheli yurt dışına çıkmak isterken yakalandı.
Ardahan'da hakkında arama kararı bulunan 6 şüpheli yurt dışına çıkmak isterken yakalandı
Ardahan'da Özel İdarenin snowtrack aracı Türk Telekom ekibine destek sağladı
Karla kaplı Ardahan'da Türk Telekom ekibi, arıza yaşanan vericiye, İl Özel İdaresine ait paletli (snowtrack) aracıyla ulaştırıldı.
CHP'nin Esenyurt'tan başkan adayı göstereceği konuşulan Gürsel Tekin partisinden istifa etti
CHP'nin Esenyurt'tan başkan adayı göstereceği konuşulan Gürsel Tekin partisinden istifa etti. Eski CHP Milletvekili Tekin, sosyal medyadan duyurduğu istifasında "Hiçbir objektif koşul, liyakat ve ehliyetin olmadığı, parti içi hemşericilik, gruplaşma, ekip..
Ardahan'da soğuk hava: Araçlar çalışmadı, buz sarkıtları oluştu
Ardahan'da dondurucu soğuklar etkisini sürdürüyor. Hava sıcaklığı gece sıfırın altında 10,1 dereceye düştü. Ağaçlar kırağı tuttu, çatılarda uzun buz sarkıtları meydana geldi. Vatandaşlar donan araçlarını takviye yaparak çalıştırabildi...
Ardahan'da Kar Yağışı Rekoru Kırıldı
SON 55 yılın kar yağışı rekorunun kırıldığı Ardahan'da, İl Özel İdaresi, 70 araç 100'dan fazla personelle, kapanan köy yollarının açılması için çalışma yürütüyor.
Ardahanda ağır kış koşulları hüküm sürerken Kars’ta yazdan kalma günler yaşanıyor.
Aralarında 100 km mesafe bulunan Ardahan ve Kars aynı günde ayrı mevsimi yaşıyor. Ardahanda ağır kış koşulları hüküm sürerken Kars’ta yazdan kalma günler yaşanıyor.
Ardahan'da Yoğun Kar Yağışı Sonucu Meydana Gelen Tahribat
Ardahan'da yaşanan yoğun kar yağışı, fırtına ve çığ sonucunda birçok konut ve ahır hasar gördü. 10 konutun çatısı ile 12 ahır yıkıldı ve 12 büyükbaş hayvan telef oldu. Vali Çiçek, vatandaşların zararının karşılanacağını belirtti...
Ardahan'da Yalnızçam Kayak Merkezi'nde Yoğunluk
Ardahan'da hafta sonunu değerlendirmek isteyen kayakseverler, Yalnızçam Kayak Merkezi'nde yoğunluk oluşturdu. Doğu Anadolu, Karadeniz ile Kafkaslar'ın buluşma noktası olması ve sarıçamlar arasındaki pistleriyle öne çıkan merkeze gelenler, güneşli havada k..
Ardahan-Kars kara yolu buzlanma nedeniyle kısa süreliğine ulaşıma kapandı
Ardahan'da kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava nedeniyle bir tırın devrilmesi sonucu Ardahan-Kars kara yolu kısa süreliğine ulaşıma kapandı. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı ve kaza sonrası yol tek şeritten kontrollü olarak açıldı...
Ardahan'da buzlanma nedeniyle tır devrildi, yol kısa süreli ulaşıma kapatıldı
Ardahan'da kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava nedeniyle bir tır devrildi ve Ardahan-Kars karayolu kısa süreliğine ulaşıma kapandı. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı ve yol kontrollü olarak açıldı.
Ardahan'da dondurucu soğuk: Ağaçlar kırağı tuttu
Ardahan'da dondurucu soğuklar ve sis nedeniyle ağaçları kırağı kapladı, Kura nehrinin yüzeyi buz tuttu. Kırağı tutan ağaçlar kartpostallık görüntüler oluştururken Göle ilçesinde hava sıcaklığı eksi 17,6 dereceye kadar düştü.
AK Parti aday tanıtım toplantısına Ardahanlılar dan büyük ilgi
Ardahan'da 31 Mart 2024‘de yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi
Erzurum ve Ardahan'da 15 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor
Erzurum ve Ardahan'da etkili olan kar ve tipi nedeniyle 8 köy yolunda Erzurum'da 7 köy yolunda ulaşım yapılamıyor. İl Özel İdaresi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri kardan kapanan köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Erzurum, Ardahan ve Kars'ta Soğuk Hava Hayatı Olumsuz Etkiliyor
Erzurum, Ardahan ve Kars illerinde hava sıcaklığının gece sıfırın altında seyretmesi, araçların camlarının buz tutmasına, kaldırım ve yollarda buzlanmaya neden oluyor. Ardahan'da ise kırağıya dönüşen sis, ağaçlar ve araçları beyaza büründürdü. Kars'ta ise..
Ardahan'da devrilen tırın sürücüsü yaralandı
Ardahan-Kars kara yolunda giysi yüklü bir tır devrildi ve sürücü yaralandı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı ve yol tek şeritten ulaşıma açıldı.
Ardahan'da Yoğun Kar Yağışı Sonrası Soğuk Hava Etkili Oldu
Ardahan'da son 55 yılın en yoğun kar yağışı sonrası soğuk hava etkisini gösterdi. Hava sıcaklığı gece sıfırın altında 14 dereceye kadar düştü. Karla mücadele çalışmaları ise devam ediyor.
AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’na Bahadır Yenişehirlioğlu katıldı
AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Ardahan'da düzenlenen toplantıda Türkiye'nin daha güçlü olması gerektiğini vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Erzurum ve Ardahan'da 42 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor
Erzurum'da kar ve tipi nedeniyle 24 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Ardahan'da ise 18 köy yolunda kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor. Büyükşehir Belediyesi ve İl Özel İdaresi ekipleri yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor...
Ardahan-Artvin kara yolunda ulaşım normale döndü
Yoğun kar ve tipi nedeniyle 4 gün önce kapatılan Ardahan-Artvin kara yolunda ulaşım normale döndü. Kar kalınlığının bir metreyi aştığı yolun Sahara geçidinin Yaylalar mevkisinde ekipler karla mücadele çalışması yaptı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle kent..
Ardahan'da Yoğun Kar ve Tipi Nedeniyle Oluşan Hasarın Tespit ve Temizlik Çalışmaları Başladı
Ardahan'da yoğun kar ve tipi nedeniyle oluşan hasarın tespit ve temizlik çalışmalarına başlandı. Vali Hayrettin Çiçek, hasarın oluştuğu köyleri ziyaret ederek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasarların devlet tarafından karşılanacağını belir..
FETÖ Üyesi Tekirdağ'da Yakalandı
Hakkında FETÖ terör örgütü üyeliğinden 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A. Ardahan Emniyetinin takibi sonucunda Tekirdağ'da yakalandı.
Ardahan’da aç kalan tilkiler kar altında bulunan fareleri hareketlerine göre izleyerek yakalıyor.
Kar kalınlığının bir metreye ulaştığı Ardahan’da aç kalan tilkiler kar altında bulunan fareleri hareketlerine göre izleyerek yakalıyor.
Ardahan'da yoğun kar yağışı sonrası okul bahçeleri ve yollar temizlendi
Ardahan'da etkili olan yoğun yağış nedeniyle karla kaplanan kurum bahçeleri ile yolları, İl Özel İdaresi ekiplerince temizlendi. İl Özel İdaresi ekipleri, kentteki 26 okul ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kurumların bahçelerini ve yollarını kardan tem..
Kar nedeniyle yolu kapanan köydeki hasta bebek hastaneye ulaştırıldı
Ardahan'da kar nedeniyle yolu kapanan köydeki 2 aylık hasta bebek, ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı. Bebeğe ilk müdahale paletli araçla yapıldı.
Doğu Anadolu'da Kar ve Tipi Nedeniyle 87 Yerleşim Yerine Ulaşım Sağlanamıyor
Erzurum, Kars ve Ardahan'da olumsuz hava koşulları nedeniyle 87 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor. Erzurum'da kar ve tipi nedeniyle 63 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmas..
Ardahan'da yoğun kar yağışı: Köylerdeki evler kar altında kaldı
Ardahan'da son 55 yılın en yoğun kar yağışı yaşandı. Köylerdeki tek katlı evler kar altında kaldı. İl Özel İdaresi ekipleri yolları açarken, köy sakinleri evlerinin önünde biriken karları temizlemeye çalışıyor.
AK Parti, Ardahan'da İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Yerel seçimler öncesi yaşanan aday adaylık süreçleri tamamlanmaya başladı
2 gün önce ulaşıma kapatılan Türkgözü-Posof-Damal kara yolu açıldı.
Ardahan'ın yüksek kesimlerinde görülen kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Yoğun kar ve tipi nedeniyle 2 gün önce ulaşıma kapatılan Türkgözü-Posof-Damal kara yolu açıldı
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, karla mücadele çalışmalarını yakından takip ediyoruz
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, “Devletimizin tüm imkanlarıyla Merkez ve 5 ilçe, 226 köyümüzün yanındayız” dedi.
DAP Bölgesi Kadın Kooperatifleriyle online toplantı yapıldı.
Kadın istihdamını artırmak ve kadın girişimcilerin kurduğu kooperatifleri desteklemek amacıyla, DAP Bölgesi Kadın Kooperatifleriyle online toplantı yapıldı.
Yunus Baydar Ardahan'ın 5 yıl daha kaybetmek gibi lüksü yok
Ardahan AK Part Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, göreve geldiklerinde Hasan Sabri Kışlasının belediyeye geçmesi için yetkililerden söz aldığını yapacakları proje ile kentin değişeceğini anlattı
Ardahan Valisi Çiçek, kar savaşçılarının çalışmalarını denetledi
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, kent genelinde yaşanan yoğun kar ve fırtına sebebiyle kapanan yollarda çalışma yürüten karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek, kolaylıklar diledi ve tatlı ikramında bulundu.
Ardahan da Kar nedeniyle yolu kapanan köyde mahsur kalan hasta hastaneye ulaştırıldı
Ardahan'da kar nedeniyle yolu kapanan köyde mahsur kalan hasta, ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı. Elektrik direklerinin yıkılması sonucu oksijen makinasına elektrik gitmeyen KOAH hastası, sağlık ekipleri tarafından sedyeyle taşınarak ambulansa..
Ardahan'da iş yerinin önünde 2 metrelik kardan adam ilgi odağı oldu
Ardahan'da yaşanan yoğun kar yağışının ardından iş yerinin önünde yapılan 2 metrelik kardan adam ilgi çekti. İş yerinin sahibi, Ardahan'da böyle büyük bir kardan adamın ilk defa yapıldığını belirtti ve çocukların burada kar topu oynamasını umduğunu söyled..
Erzurum ve Ardahan'da 200 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor
Erzurum il genelinde kar ve tipi nedeniyle 169 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Ardahan'da ise 31 köy yolu ulaşıma kapandı. Büyükşehir Belediyesi ve İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Posof ilçesinde çığ felaketi
Ardahan'ın Posof ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı sonrası Derindere köyünde çığ düştü. İlçe kaymakamlığı ve ilgili birimlerin hızlı müdahalesiyle can kaybı yaşanmadı.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, sularda azalmanın meydana geldi suyumuzu idareli kullanalım
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, sularda azalmanın meydana geldiğini söyleyerek, ’’Bunun sebebi kontrolsüz bir tüketim var. Sularımızı idareli kullanalım’’ dedi.
Ardahan İl Merkezin de Okullar 8 Şubat ta 1 Gün Tatil Edildi
Ardahan’da olumsuz hava şartları nedeniyle il merkezin de okullara bir gün ara verildi. Ayrıca, hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacak
Ardahan'da çatıdan üzerine kar kütlesi düşen otomobilde hasar oluştu
Katpanpaşa Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde park halindeki otomobilin üzerine çatıda biriken kar kütlesi düştü. Olayda, ön camı kırılan ve tavan kısmı çöken otomobil hasar gördü. Vatandaşlar, kar yağışının çatılarda biriktiğini ve bu durumun araçlar i..
Ardahan'da Yoğun Kar Yağışı: Kent Merkezinde Kayak Keyfi
Ardahan'da etkili olan kar yağışı nedeniyle yolu kapanan kayak tesisine gidemeyen vatandaşlar, kent merkezinde caddede kayak yaparak keyifli vakit geçirdi.
Ardahan'da Yoğun Kar ve Tipi Hayatı Zorlaştırdı
Ardahan'da 2 gündür etkili olan yoğun kar ve tipi nedeniyle yaşam zorlaştı. Araçlar kar altında kaldı, vatandaşlar yürümekte güçlük çekti. Karla mücadele çalışmaları devam ediyor.
Artvin'de heyelan nedeniyle kapanan yollar açıldı
Artvin-Hopa ve Borçka-Murgul kara yolları, heyelan nedeniyle kapanmıştı. Ancak Karayolları ekiplerinin çalışmaları sonucunda yollar kontrollü olarak ulaşıma açıldı. Artvin-Ardahan kara yolunun ise yoğun kar nedeniyle hala kapalı olduğu belirtildi...
Ardahan'da kar kalınlığı 1 metreye ulaşarak 55 yılın rekoru kırıldı
Ardahan'da kar kalınlığı 1 metreye ulaşarak 55 yılın rekoru kırıldı. Otomobillerin kara gömüldüğü kentte, ekipler seferber oldu. Vali Çiçek, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak durumu duyurdu.
Kars-Ardahan kara yolu kar ve tipi nedeniyle kapatıldı
Kar ve tipi nedeniyle çift taraflı ulaşıma kapatılan Kars-Ardahan kara yolu, Karayolları ekiplerinin çalışmaları sonucunda tekrar açıldı. Yol genişletme çalışmaları devam ediyor.
Posof ta çığ felaketi: 4 ev çöktü, 17 hayvan öldü
Ardahan'ın Posof ilçesine bağlı Derindere köyünde meydana gelen çığ felaketinde 4 ev çöktü ve 17 büyükbaş hayvan hayatını kaybetti. Mahsur kalan 11 kişi ise kendi imkanlarıyla kurtuldu.
Posof'ta Karla Mücadele Ekipleri Hasta Nakli Yaptı
Ardahan'ın Posof ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle rahatsızlanan hasta, karla mücadele ekiplerinin yolu açmasıyla ilçe merkezine getirilerek tedavi altına alındı.
Ardahan-Göle kara yolunda mahsur kalan araçlar kurtarıldı
Ardahan-Göle kara yolunda kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 27 araç, ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı. İl Özel İdaresi ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucunda araçlar kurtarıldı.
Ardahan’da olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde okullara bir gün daha tatil edildi
Ardahan’da olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde okullara bir gün ara verildi. Ayrıca, hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacak.
Ardahan'da Yoğun Kar Yağışı ve Tipi Nedeniyle Araçlar Kara Gömüldü
Ardahan'da gece başlayan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlar kara gömüldü, çatılarda kar kütleleri oluştu. Kentte birçok yol ulaşıma kapandı ve enerji kesintileri yaşandı.
Artvin-Ardahan kara yolu kar sebebiyle ulaşıma kapandı
Artvin'de etkili olan kar yağışı nedeniyle Artvin-Ardahan kara yolu ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Kars-Ardahan kara yolu yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldı
Kars-Ardahan kara yolu, yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Olumsuz hava koşulları sebebiyle ulaşım sağlanamıyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kara yolunu araç geçişine kapattı ve vatandaşları misafir ediyor. Karayolları ekipleri çalışma başl..
Cıldır ve Göle de Kardan Yolu Kapanan Köylerdeki Hastalar Kurtarıldı
Ardahan'ın Göle ile Çıldır ilçelerinde, kardan yolu kapanan köylerdeki hastalar, ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı.
Ardahan'da Kar Yağışı Nedeniyle Okullar Tatil Edildi
Ardahan'da olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi. Kar yağışı ve tipi ulaşımı aksattığı için tüm okullar tatil edildi. Hamile ve engelli personel de idari izinli sayılacak.
Depremlerde hayatını kaybedenler anıldı
Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler, Kars, Erzincan, Iğdır ve Ardahan'da anıldı. Anma programlarında sağlık çalışanları, kurtarma ekipleri ve protokol üyeleri de yer aldı.
Doğu Anadolu'da Kar Yağışı ve Soğuk Hava Etkili Oldu
Erzurum, Ardahan, Kars ve Tunceli'de kar yağışı, Iğdır'da ise soğuk hava etkili oldu. Erzurum'da kar yağışıyla birlikte il merkezi beyaza büründü. Ardahan'da yol ve kaldırımlarda buzlanma oluştu. Tunceli'de cadde ve sokaklar beyaza büründü. Iğdır'da dağ k..
Ardahan'da nesli tükenmekte olan su samuru, buz tutan Kula Nehri üzerinde görüntülendi.
Şehir merkezinden geçen yüzeyi buzla kaplı Kura Nehri'nde buz üstünde bir su samuru görüntülendi. Buz üstüne çıkarak çevreyi gözetleyen su samuru, Doğa fotoğrafçısı Erhan Deniz tarafından fotoğraflandı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ARÜSEM’i Ziyaret Etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan Üniversitesi Dr. Arzu Kılıç Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (ARÜSEM) ziyaret etti
DSİ Doğunun Yıldızı Ardahan ı Su Yapıları İle İhya Etti
DSİ Genel Müdürü, Ardahan 'm son 21 yıldaki yatırımlarını açıkladı: "Ardahan 'a 588 Milyon 892 bin TL değerinde 41 Tesis inşa ettik. Ardahanlılar için üretmeye devam edeceğiz.
Doğu Anadolu'da Soğuk Hava Hayatı Olumsuz Etkiliyor
Erzurum, Ağrı, Kars, Ardahan ve Tunceli'de soğuk hava nedeniyle kaldırım, yol ve araçlarda buzlanma meydana geldi. Ağaçlar ve bitkiler kırağa tutarken, dereler ve göller buzla kaplandı.
Doğu Anadolu Bölgesinde Soğuk Hava Etkisini Artırdı
Türkiye'nin en soğuk yerleşim yeri eksi 30,3 derece ile Ardahan'ın Göle ilçesi oldu. Erzincan'da göletler, araç camları buz tuttu. Erzurum'da dışarı asılan kıyafetler buzla kaplandı.
Ardahan ve Kars'ta dondurucu soğuklar nedeniyle yaban hayvanlarına doğada yem bırakıldı
Ardahan ve Kars'ta etkili olan dondurucu soğuklar nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı. Hanak Gençlik Merkezi ekipleri Ardahan'da, Kuyucuk Gölü çevresinde ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiple..
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek başkanlığında, Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.
Düzenlenen toplantıda; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerin ilimizde huzur ve güven içinde gerçekleşebilmesi için alınacak tedbirler görüşüldü
Ardahan'da aranan ve 50 dolandırıcılık suçundan 68 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü, İstanbul'da yakalandı.
Ardahan'da aranan ve 50 dolandırıcılık suçundan 68 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, İstanbul'da yakalandı.
Ardahan’da dondurucu soğuklar etkili olmaya devam ediyor
Soğuk havanın etkisi altında olan bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan’ın Çıldır ilçesinde sıfırın altında 32,2 derece olarak ölçüldü.
Karla Kaplı Ardahan'da Arıza Yaşanan Vericiye AFAD Paletli Aracıyla Ulaşıldı
Karla kaplı Ardahan'da yaşanan arıza nedeniyle Türk Telekom ekibi, AFAD'ın paletli aracıyla vericiye ulaştırıldı. Ekip, sorun yaşanan vericiye müdahale ederek işlemlerini tamamladı.
BBP Genel Başkan Yardımcıları Ardahan'da Basın Mensuplarıyla Buluştu
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcıları Şafak Çomaklı ve Emin Serin, Ardahan'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Çomaklı, yerel seçimler kapsamında halkla ve teşkilatla buluşmak üzere Ardahan'a geldiklerini belirtti. Seçim çal..
Ardahan'da yoğun kar yağışı sonrası belediye ekipleri karı kent dışına taşıyor
Ardahan Belediyesi, yoğun kar yağışı sonucu biriken karı kent dışına taşıyarak vatandaşların ve sürücülerin mağdur olmamasını sağlıyor. Çalışmalar cadde, sokak ve parklarda devam ediyor.
Doğu Anadolu'da Dondurucu Soğuklar Hayatı Olumsuz Etkiliyor
Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Tunceli'de yaşanan dondurucu soğuklar, hayatı olumsuz etkiliyor. Kentlerde buzlanma, buz sarkıtları ve kırağı oluştu. Araçlarını çalıştırmakta güçlük çeken sürücüler, akü takviyesi yaparak veya iterek tamirciye götürerek çö..
Türkiye'nin en soğuk yeri artık Çıldır! Eksi 33 derecede vatandaşın kirpiği bile dondu
Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye düştüğü Ardahan'ın Çıldır ilçesi, Türkiye'nin en soğuk yerleşim yerlerinden biri olarak bilinen Göle ilçesini geride bıraktı. Özellikle hava karardıktan sonra yaşanan dondurucu soğuklar nedeniyle ilçe tam..
Ardahan Valisi Çiçek, jandarma personeliyle iftar yaptı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, İl Jandarma Komutanlığı personeliyle iftar ..
Ardahan’da jandarma ekiplerinin durdurduğu minibüsteki yolcunun üzerinden uyuşturucu çıktı.
Ardahan İl jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdü..
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ardahan’a geldi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki, çeşit..
Erzurum, Ardahan ve Kars'ta kar yağışı etkili oluyor
Erzurum, Ardahan ve Kars illerinde kar yağışı etkili oluyor. Erzurum'da gec..
Bakan Özhaseki, Ardahan'da millet bahçesi ve tarihi eserlerin restorasyon çalışmalarını inceledi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ardahan'da y..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI