ARDAHAN HABERLERİ

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in eşi Berna Çiçek kursları ziyaret etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in eşi Berna Çiçek, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan el sanatları, aşçılık, dikiş-nakış, resim, bilgisayar işletmenliği, çocuk gelişimi, bağlama ve piyano kurslarını ziyaret etti...
Ardahan da Öğrenciler Belediye Başkanı Sözünü Tutmadığı için protesto etti
Ardahan Belediyesinin CHP'li Belediye Başkanı Faruk Demir seçim öncesi öğrencilere verdiği “öğrenci dolmuşları ücretsiz olacak “sözünü tutmadı. CHP'li Demir'e tepki gösteren öğrenciler yurt bahçesinde eylem yaparak, 'O sıcak yatakta yatmayacaksın' diye sl..
Ardahan'da Suların Yükselmesiyle Mahsur Kalan 2 Vatandaş Kurtarıldı
Ardahan'da hayvanlarını otlatırken suların aniden yükselmesi sonucu mahsur kalan 2 vatandaş, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.
Ardahan Ak Parti ve CHP  Milletvekilleri Uyum içerisinde Çalışması sonuç verdi
2023 yılında başlatılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci sonucunda, Göle'de gerçekleştirilmesi planlanan altın ve değerli maden işletmesi projesine ÇED onayı verilmedi. Bu kararın alınmasında AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ve CHP Ardahan..
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Güvenlik ve Asayiş Durumunu Değerlendirdi
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, güvenlik ve asayiş değerlendirme toplantısında asayişten trafiğe, terörle mücadeleden düzensiz göçmenlere kadar kentteki operasyonlar ve uygulamaları açıkladı.
Yeşilay Bisiklet Turu Erzurum, Ağrı ve Ardahan'da Düzenlendi
Erzurum, Ağrı ve Ardahan'da, Yeşilay tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle "Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim" sloganıyla 11. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi. Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı düzen..
ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iştiraki olan MEYBEM A.Ş. işbirliğiyle gerçekleştirilen “Mesleki Yeterlilik Belgesi” sınavlarında başarılı olan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.
Ardahan da dün geceki yağışla birlikte dağlar yeniden beyaza büründü
ARDAHAN'da kışın yağan kar, henüz tamamen erimeden, dün geceki yağışla birlikte dağlar yeniden beyaza büründü
Çamlıçatak Köyünde hayvanların Kura Nehri’nden su içebilmesi için yürüyüş yolu yapıldı.
Ardahan merkeze bağlı Çamlıçatak Köyünde hayvanların Kura Nehri’nden su içebilmesi için yürüyüş yolu yapıldı.
Ardahan'da servis minibüsü devrildi: 1 ölü, 13 yaralı
Ardahan'da servis minibüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 7'si öğrenci 13 kişi yaralandı
Ardahan’da ’Orman Benim’ kampanyası kapsamında öğrenciler orman temizliği yaptı
Orman yangınlarının önlenmesi ve vatandaşlarda orman yangınlarının çıkmasını önleme bilincinin oluşturulması amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığınca gerçekleştirilen "Orman Benim" kampanyası kapsamında Cemal Tural Tabiat parkında bulunan ormanlık alanda öğre..
Ardahan Fen Lisesi Tübitak 4006-B Bilim Fuarı‘na ev sahipliği yaptı
Ardahan Fen Lisesi ve Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri Tübitak 4006-B Bilim Fuarında projelerini sergilediler.
AK Parti Ardahan İl Koordinatörü Volkan Mengi, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Rıfat Vural'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Ardahan İl Koordinatörü Volkan Mengi, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Rıfat Vural'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Mengi, seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve önümüzdeki süreçte..
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı makamında ziyaret etti
Ardahan Merkez’de yapılması planlanan OSB ile Göle ilçesindeki Küçük Sanayi sitesi projelerini hızlandırmak için Sanayi Bakanlığına giden Milletvekili Kaan Koç, burada Bakan Mehmet Fatih Kacır ile görüştü
Ardahan'da bahar ve kış bir arada
Ardahan'da yeşile bürünen ovanın karlı dağlarla bütünleşmesi görsel şölen sunuyor. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Ardahan Ovasında ilkbahar mevsimi, kentin çevresini saran dağlarda ise beyaz örtüsüyle kıştan kalma günler yaşanı..
Ardahan da Arıcılık Üzerine Geniş Kapsamlı Bir Çalıştay başlatıldı
Ardahan en önemli geçim kaynaklarından birisi olan ve coğrafi işaret patentli Ardahan Çiçek Balı üreticilerinin katılım sağladığı Arıcılık Çalıştayı bugün başladı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek Ardahan'a hayat veren bir projeyi incelemede bulundu
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, yapımı devam eden Millet Bahçesi Projesi kapsamında, çalışmaları tamamlanan sosyal dinlenme alanlarında incelemede bulundu
Atike teyze 80’lerin müziği eşliğinde arabayla Ardahan’ dolaştı.
Ardahan'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 2 çocuk annesi Atike Değerli'nin (74), Huzurevi yönetimine iletmiş olduğu isteği yerine getirildi. Atike teyze 80’lerin müziği eşliğinde ara..
Ardahan'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlamaları
Ardahan'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sendika ve sivil toplum örgütü üyeleri bir araya geldi. Hak-İş temsilcisi çelenk bıraktı ve açıklama yaptı. Diğer sivil toplum kuruluşları da kutlama yaptı.
Ardahan'da düzenlenen operasyonda 58 zanlıdan 10'u tutuklandı
Ardahan'da gerçekleştirilen 'JASAT Mercek-6' operasyonunda, aranan 58 şüpheliden 10'u tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, nisan ayı içinde il ve ilçelerde birçok suçtan aranan şüphelileri ikametlerinde yakaladı. Yakalanan zanlılar, jandarmadaki ..
Ardahan da 58 Kişi gözaltına alındı operasyon sürüyor
Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından "JASAT Mercek-6" operasyonu kapsamında yapılan çalışmalarda, 58 zanlı yakalandı.
Ardahan'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıktı
Ardahan-Kars kara yolunda meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıktı. Kazada yaralanan sürücü, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi olan sürücüye ait araçta maddi hasar meydana geld..
Ardahan da Öğrencilerin yemekten zehirlenmesiyle ilgili Valilikten Açiklama
Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Şehit Türkmen Tekin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerin yedikleri yemekten zehirlenip hastanelik oldukları iddia edildi.
Ardahan Belediyesinde Siyasi Atamalar Tartışma Yarattı
AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan yapılan açıklamada, Ardahan Belediyesi çalışanlarına mobbing uygulanarak, bazı işçilerin görev yerlerinin değiştirildiği iddia edildi.
Ardahan'da Meralara Korunga Tohumu Dağıtıldı
Ardahan'da tarımın geliştirilmesi ve meraların korunması amacıyla 210 üreticiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı. Korunga bitkisi hem hayvanların yem ihtiyacını karşılamak hem de arıcıların verimli bir sezon geçirmesini sağlamak amacıyla kullanılıyor...
Ardahan'da Pompalı Tüfekle Rastgele Ateş Açan Şahıs Etkisiz Hale Getirildi
Ardahan Hal Caddesi'nde bir kişi pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı etkisiz hale getirdi. Saldırganın pompalı tüfekle caddede yaşattığı korku dolu anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile görüntül..
Ardahan'da tarihi kale ve çevresi temizlendi
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek'in talimatıyla, tarihi kale ve civarı başta olmak üzere kapsamlı çevre temizliği yapıldı. Valilik organizesinde çevre temizliğine ve doğanın korunmasına dikkati çekmek amacıyla etkinlik düzenlendi.
Ardahan'daki Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ortaokul öğrencilerine tanıtıldı
Ardahan'da bulunan Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ortaokul öğrencilerine tanıtıldı. Okulun müdürü ve öğretmenler, Cemal ve Zekiye Vatan Ortaokulu son sınıf öğrencilerini ziyaret ederek, lise tercihleri konusunda bilgilendirme yaptı...
Bakan Işıkhan Ardahan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına çevrimiçi katıldı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın çevrimiçi olarak katıldığı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2024 Yılı 2. Toplantısı, Vali Hayrettin Çiçek başkanlığında gerçekleştirildi
Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı
Ardahan Üniversitesi, ABD'nin çeşitli üniversitelerinde bir süredir devam eden Gazze protestolarının engellenmesi ve öğrencilerin şiddete maruz kalmasını kınadı.
Ardahan Fen Lisesi öğrencileri Doğu Anadolu Bölge birincisi oldu
Ardahan Fen Lisesi öğrencileri Doğu Anadolu Bölge Finali Gençler Arası Kültür Sanat Bilgi Yarışması’ında birinci oldu.
Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu
Ardahan'ın doğal güzelliklerinden biri olan Çamlıçatak Ormanı, engelli bireylerin de katılımıyla temizlik etkinliğine ev sahipliği yaptı
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, temiz çevre duyarlılığını artırmak amacıyla çevre temizliği yaptı
Ardahan Belediyesi “Ardahan’ı Birlikte Güzelleştirelim” sloganıyla bahar temizliği çalışması başlattı
Ardahan’da ilk defa nöromonitör ve nöronavigasyon yöntemleri kullanılarak ameliyat yapıldı
Ardahan devlet hastanesinde ilk defa nöromonitör ve nöronavigasyon yöntemleri kullanılarak yapılan beyin ameliyatı başarıyla yapıldı.
Ardahan'da ileri robotik kodlama eğitiminin proje şenliği yapıldı
Ardahan'da Deneyap Atölyesi'nde ileri robotik kodlama eğitiminin proje şenliği düzenlendi.
23 Nisan da Ardahan’da gururlandıran detay
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ardahan'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Objektiflere takılan bir fotoğraf gururlandırdı. İstiklal marşı okunurken bir vatandaş askeri selam ile saygı duruşunda bulundu.
Ardahan'da Gönüllü Usta Öğreticiler Çocukları 23 Nisan'a Hazırladı
Ardahan'da gönüllü usta öğreticiler, müzik eşliğinde saç bakımını yaptıkları çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na hazırladı. Hanak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarda usta öğreticilik yapan 14 kuaför ve berber ile mü..
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ardahan’da düzenlenen törenlerle kutlandı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 104’üncü açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ardahan’da düzenlenen törenlerle kutlandı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya‘yı ziyaret etti
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’da yapımı devam eden projelerle birlikte yapılacak yeni yatırımları görüşmek ve hızlandırmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor
Elini buz gibi suyun altında 20 dakika tutarak bir ilke imza atan Ardahan vali yardımcısı Kasımoğlu, rekor kırdı.
Turizm haftası nedeniyle Ardahan vali yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu ve İl Kültür Turizim Müdürü Uğur Dede öncülüğünde Ardahan’ın kültürel ve turistik mekanlarının tanıtılması için gezi etkinliği düzenlendi. Etkinlikte elini buz gibi suyun altında 20 ..
Ardahan'da park halindeki otomobilde yangın çıktı
Ardahan'da İnönü Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilde çıkan yangın, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti ve otomobilde büyük çapta hasar meydana geldi...
Ardahan'da Baraj Şantiyesinden Hurda Demir Çalan 2 Zanlı Tutuklandı
Ardahan'ın Çıldır ilçesindeki Kotanlı HES baraj şantiyesinden 600 kilogram hurda demir çalındığı ihbarı üzerine yapılan çalışmalar sonucunda 2 zanlı yakalandı. Şüpheliler, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.
Ardahan'da 2 otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı
Ardahan-Kars kara yolu üniversite kavşağında meydana gelen kazada, B.C.B. idaresindeki bir otomobil ile V.S'nin kullandığı başka bir otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler ile araçlardaki C.K. ve İ.C. yaralandı. Yaralılar, ambulansla Ardahan Devlet Hastanesi..
Ardahan'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 3 zanlı tutuklandı
Ardahan'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Ardahan'da insan kaçakçılığından hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
Ardahan'da insan kaçakçılığı suçundan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
CHP Ardahan Milletvekili İncesu'ya partisinde yeni görev
CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, bugün partisinin gerçekleştirdiği Kapalı Grup Toplantısında Grup Disiplin Kurulu üyeliğine seçildi.
Ak Parti İl Genel Meclis üyeleri Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’i ziyaret etti.
AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz ve 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen üyeler Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’i ziyaret etti.
Ardahan Milletvekili Kaan Koç Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’a spor alanında ki yatırımları için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti
Ardahan Emniyet Müdürlüğü 'POLHANE' Projesini Başlattı
Ardahan il Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılık, hırsızlık, aile içi şiddet, narkotik, terör ve trafik güvenliği gibi konularda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla 'POLHANE' Projesini başlattı. Ekipler, ev ziyaretleri yaparak vatandaşları bilgilendirmektedi..
Ardahan'da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Elemeleri Gerçekleştirildi
Türkiye Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından her yıl düzenlenen 'AKIL VE ZEKA OYUNLARI TUNUVASI' nın Ardahan elemeleri, Ardahan Öğretmenevinde yapıldı. Çıldır İlkokulu öğrencileri turnuvaya katıldı ve başarılı olan öğrencilere ödüller verildi. Tül..
Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı Seçimi Yapıldı
31 Martta yapılan yerel seçimler sonrası kazanan İl Genel Meclis Üyeleri Meclis Başkanını seçti. AK Parti 6, CHP 7 sandalyeye sahip oldu. Serkan Akbudak CHP tarafından aday gösterilerek Meclis Başkanı seçildi.
YSK, CHP ve İYİ Parti'nin itirazlarını reddetti
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP'nin Hatay ve İskenderun, İYİ Parti'nin Ordu seçimlerine ilişkin 'tam kanunsuzluk' gerekçesiyle yaptığı itirazları reddetti. YSK, ayrıca AKP'nin Ardahan'da seçimlerin iptali ve yenilenmesine yönelik 'olağanüstü itirazın' da r..
Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi
Ardahan'da ata taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek eziyet eden 2 kişiye 14 bin 432 lira para cezası uygulandı.
Ardahan'da tır bariyerlere çarptı
Ardahan-Kars karayolu Hasköy köyü mevkiinde sürücünün kontrolünü kaybettiği tır bariyerlere çarptı. Sürücüsünün yara almadığı kazadan sonra yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Devlet Desteğiyle Mandıra Açan Ardahanlı Girişimci İstihdam Sağlıyor
Dedesinden kalan mesleki mirası devlet desteğiyle geliştiren Ardahanlı girişimci, Erzurum'da açtığı mandırayla hem süt ürünleri üretimini artırdı hem de istihdam sağlıyor.
Ardahan'da
Ardahan'da kentte huzurun sağlanması ve suçların önlenmesi amacıyla "Polis Hanede Serhat Şehrimiz Güvende" sloganıyla "POLHANE" projesi hayata geçirildi
Faruk Demir, Ardahan Belediye Başkanlığı Mazbatasını Aldı
CHP'den Ardahan Belediye Başkanlığına seçilen Faruk Demir, mazbatasını aldı. Törende CHP İl Başkanı ve partililer de hazır bulundu.
Ardahan'da nehir taştı, ova göle döndü
Ardahan'ın içinden geçip Gürcistan'dan Hazar Denizi'ne dökülen Kura Nehri'nin debisi yükseldi, Ardahan Ovası göl oldu.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir yarın mazbatasını alacak
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, yeni dönem için hazırlıklarını sürdürüyor
Ramazan Bayramı Tatilinden Dönenler İçin Denetimler Sıklaştırıldı
Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kente bağlantı yollarında Ramazan Bayramı tatilinden dönüşler nedeniyle denetimleri sıklaştırdı. Emniyet ve jandarma personeli, trafik akışını rahatlatmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdü...
Ardahan'da kuru otla kaplı alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü
Ardahan'da Halilefendi Mahalle mezarlığında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor
AK Parti Ardahan Milletvekili Koç, basın mensuplarıyla bayramlaştı
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, sağlıkta Ardahan için çok ciddi yatırımların bulunduğunu, önümüzdeki günlerde bunun müjdesini vereceklerini söyledi
Jandarma ve polis ekipleri sürücülere şeker ikram ederek uyarılarda bulundu
Kars ve Ardahan'da Ramazan Bayramı dolayısıyla yapılan uygulamalarda jandarma ve polis ekipleri sürücülere şeker ikram ederek kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Kars Valisi Ziya Polat da güvenlik güçlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı..
Ardahan-Ardanuç kara yolunda kaya düşmesi
Kar kütlelerinin erimesiyle Ardahan-Ardanuç kara yolunda irili ufaklı kaya parçaları düştü. Ekipler tarafından temizlenecek olan kaya parçaları trafik akışını engellemedi.
AK Parti Ardahan İl Teşkilatı'nda Bayramlaşma Programı Düzenlendi
AK Parti Ardahan İl Teşkilatı'nda Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Programa AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz, AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ve partililer katıldı.
Ardahan'ın yayla evleri kar altında kaldı
Ardahan'ın yüksek kesimlerindeki yayla evleri, yoğun yağış nedeniyle kar altında kaldı. Kar yağışı nedeniyle vatandaşların yazın kullandığı yaylalar, beyaza büründü. Yaylacılar taşınmak için karların erimesini bekliyor.
Kura Nehri taştı, Ardahan Ovası'nın mera kısımlarının büyük bölümü su altında kaldı
Havaların ısınmasıyla eriyen kar birikintileri ve sağanak nedeniyle debisi yükselen Kura Nehri taştı, Ardahan Ovası'nın mera kısımlarının büyük bölümü su altında kaldı. Taşkın, Ardahan Köprüsü ile Halil Efendi Mahallesi mevkilerini göle çevirdi. Tarım ara..
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Doğu Anadolu'da Bayram Namazı Coşkusu
Erzurum, Kars, Erzincan, Tunceli, Ağrı, Ardahan ve Iğdır'da Ramazan Bayramı dolayısıyla camileri dolduran vatandaşlar namaz kıldı, dua etti.
Erzurum ve Ardahan'da Ramazan Bayramı dolayısıyla mezarlık ve şehitlik ziyaretleri gerçekleştirildi
Erzurum'da Kars Kapı Şehitliği'ne gelen şehit yakınları, kabirlerin başında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti. Büyükşehir Belediyesince 159 şehidin bulunduğu şehitlikti tüm mezarlara bayrama özel çiçek dikildi ve içerideki 250 bayrak özenle yıkanıp, ütülend..
Ardahan’da Ramazan Bayramı namazı yoğun katılımla eda edildi
Ardahan’da Ramazan Bayramı namazı yoğun katılımla eda edildi. Namazın ardından eller Gazze için duaya kalktı
YSK, 6 il ve 10 ilçe için yapılan başvuruları karara bağladı
Yüksek Seçim Kurulu, Van, Şırnak, Amasya, Kırklareli, Bingöl ve Ardahan illeri ile 10 ilçe için siyasi partilerin yaptığı seçimlerin iptali ve oyların yeniden sayılmasına yönelik başvuruları karara bağladı. YSK, aralarında Van'da DEM Parti adayı Abdullah ..
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ramazan Bayramı  mesajı yayınladı
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
Ardahan Kalesi Ramazan Bayramı'nda ziyaretçilerini bekliyor
Osmanlı döneminde Kanuni Sultan Süleyman'ın emriyle onarılan ve günümüze kadar ulaşan tarihi Ardahan Kalesi, Ramazan Bayramı'nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Kentin sembolü kale ve çevresindeki tarihi yapılarda bayram öncesi temizlik ve düzenleme çalışmas..
Ardahan ın bir yanı kar bir yanı bahar
Ardahan’ın Hoçvan bölgesine bağlı Tazeköy’de bir tarafta yerde kar dururken, bazı yerlerde baharın müjdeleyicisi kardelen ve Çiğdem çiçekleri adete büyüledi
Yüksek Seçim Kurulu; Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçimin yenilemesi taleplerini reddetti.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimiyle ilgili oyların yeniden sayılması ve seçimin yenilenmesi taleplerini reddetti. Ayrıca YSK, Ardahan ve Iğdır'da da seçim yenileme taleplerini kabul etmedi. YSK'nın gerekçeli k..
Ardahan’da bayram namazı saat kaçta kılınacak?
Mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. 2024 yılının ilk bayramı ise 10 Nisan 2024 tarihinde idrak edilecek. Bayram günü, sabahın ilk ışıklarında bayram namazı için camilerin yolunu tutacak olan vatandaşlar bayram namazı saatleri ile ilgili araştı..
Ardahan-Ardanuç kara yolu kar nedeniyle 4,5 ay sonra trafiğe açıldı
Kar ve tipi nedeniyle 4,5 aydır kapalı bulunan Ardahan-Ardanuç kara yolu, Karayolları ekiplerinin çalışmaları sonucunda yeniden trafiğe açıldı. Yolun birçok noktasında 1 metreyi aşan kar kütleleri bulunuyor.
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in eşi Berna Çiçek kursları ziyaret etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in eşi Berna Çiçek, Halk Eğitim Merkezi Müdü..
Ardahan da Öğrenciler Belediye Başkanı Sözünü Tutmadığı için protesto etti
Ardahan Belediyesinin CHP'li Belediye Başkanı Faruk Demir seçim öncesi öğre..
Ardahan'da Suların Yükselmesiyle Mahsur Kalan 2 Vatandaş Kurtarıldı
Ardahan'da hayvanlarını otlatırken suların aniden yükselmesi sonucu mahsur ..
Ardahan Ak Parti ve CHP  Milletvekilleri Uyum içerisinde Çalışması sonuç verdi
2023 yılında başlatılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci sonucund..
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Güvenlik ve Asayiş Durumunu Değerlendirdi
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, güvenlik ve asayiş değerlendirme toplantısı..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 35 31 1 3 86 22 96 +64
2 Fenerbahçe 34 28 1 5 89 31 89 +58
3 Trabzonspor 35 18 13 4 61 48 58 +13
4 Başakşehir FK 35 16 12 7 50 40 55 +10
5 Beşiktaş 35 16 13 6 48 42 54 +6
6 Alanyaspor 35 12 10 13 50 47 49 +3
7 Kasımpaşa 35 14 14 7 57 63 49 -6
8 Çaykur Rizespor 35 14 14 7 47 54 49 -7
9 Sivasspor 35 12 11 12 42 51 48 -9
10 Antalyaspor 34 11 11 12 39 42 45 -3
11 Adana Demirspor 35 10 11 14 50 47 44 +3
12 Samsunspor 35 11 15 9 40 45 42 -5
13 Kayserispor 35 11 13 11 41 50 41 -9
14 MKE Ankaragücü 35 8 12 15 43 46 39 -3
15 Fatih Karagümrük 35 9 16 10 43 45 37 -2
16 Konyaspor 34 8 14 12 34 48 36 -14
17 Gaziantep FK 35 9 18 8 40 55 35 -15
18 Hatayspor 35 7 15 13 39 49 34 -10
19 Pendikspor 34 7 18 9 38 70 30 -32
20 İstanbulspor 35 4 24 7 26 68 16 -42
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 33 23 7 3 73 31 72 +42
2 Göztepe 33 21 6 6 59 19 69 +40
3 Sakaryaspor 33 16 8 9 48 35 57 +13
4 Bodrumspor 33 15 7 11 42 21 56 +21
5 Çorum FK 33 16 9 8 54 34 56 +20
6 Kocaelispor 33 16 10 7 48 39 55 +9
7 Bandırmaspor 33 13 9 11 49 31 50 +18
8 Gençlerbirliği 33 13 9 11 38 32 50 +6
9 Boluspor 33 14 11 8 31 34 50 -3
10 Erzurumspor FK 33 12 10 11 30 30 44 0
11 Manisa FK 33 9 11 13 40 38 40 +2
12 Ümraniyespor 33 11 15 7 38 46 40 -8
13 Keçiörengücü 33 10 14 9 33 42 39 -9
14 Tuzlaspor 33 9 14 10 34 46 37 -12
15 Adanaspor 33 10 17 6 27 45 36 -18
16 Şanlıurfaspor 33 8 14 11 30 37 35 -7
17 Altay 33 5 25 3 15 75 9 -60
18 Giresunspor 33 2 27 4 15 69 7 -54
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 36 26 5 5 83 29 83 +54
2 Van Spor FK 35 24 5 6 63 34 78 +29
3 Bucaspor 1928 36 21 5 10 54 25 73 +29
4 1461 Trabzon FK 36 21 6 9 71 39 72 +32
5 Ankaraspor 36 15 8 13 45 35 58 +10
6 Yeni Mersin İdman Yurdu 36 16 10 10 50 36 58 +14
7 Beyoğlu Yeniçarşıspor 36 15 14 7 47 38 52 +9
8 Karacabey Belediye Spor 36 13 11 12 43 37 51 +6
9 Ankara Demirspor 36 15 16 5 43 46 50 -3
10 Diyarbekir Spor 36 12 15 9 39 41 45 -2
11 Kırklarelispor 36 11 14 11 33 41 44 -8
12 Altınordu 36 10 13 13 45 39 43 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 36 10 14 12 25 38 42 -13
14 Serik Belediyespor 36 10 16 10 29 45 40 -16
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 36 11 17 8 41 57 38 -16
17 Kırşehir Futbol SK 36 5 23 8 38 76 23 -38
18 Bursaspor 35 5 22 8 25 64 20 -39
19 Adıyaman FK 36 4 25 7 28 63 19 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 06/05/2024 Antalyaspor vs Pendikspor
 06/05/2024 Konyaspor vs Fenerbahçe
 12/05/2024 Adana Demirspor vs Gaziantep FK
 12/05/2024 Alanyaspor vs Beşiktaş
 12/05/2024 Fatih Karagümrük vs Galatasaray
 12/05/2024 Fenerbahçe vs Kayserispor
 12/05/2024 Hatayspor vs MKE Ankaragücü
 12/05/2024 Kasımpaşa vs Antalyaspor
 12/05/2024 Konyaspor vs Samsunspor
 12/05/2024 Pendikspor vs Çaykur Rizespor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 12/05/2024 Adanaspor vs Bandırmaspor
 12/05/2024 Boluspor vs Çorum FK
 12/05/2024 Erzurumspor FK vs Eyüpspor
 12/05/2024 Giresunspor vs Ümraniyespor
 12/05/2024 Göztepe vs Bodrum FK
 12/05/2024 Keçiörengücü vs Altay
 12/05/2024 Kocaelispor vs Sakaryaspor
 12/05/2024 Şanlıurfaspor vs Manisa FK
 12/05/2024 Tuzlaspor vs Gençlerbirliği
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 04/05/2024 Altınordu 3 - 3 Ankaraspor
 04/05/2024 Bucaspor 1928 3 - 1 Diyarbekir Spor
 04/05/2024 Serik Belediyespor 0 - 6 Esenler Erokspor
 04/05/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor 3 - 1 Karacabey Belediye Spor
 04/05/2024 Adıyaman FK 4 - 1 Hes İlaç Afyonspor
 04/05/2024 Ankara Demirspor 5 - 2 Yeni Mersin İdman Yurdu
 04/05/2024 Kırklarelispor 1 - 3 Zonguldak Kömürspor
 04/05/2024 Kırşehir Futbol SK 4 - 5 1461 Trabzon FK
 30/04/2024 Diyarbekir Spor 2 - 1 Bursaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI