08-02-2024 19:28:10 Son Güncelleme: 08-02-2024 19:35:10

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, karla mücadele çalışmalarını yakından takip ediyoruz

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, “Devletimizin tüm imkanlarıyla Merkez ve 5 ilçe, 226 köyümüzün yanındayız” dedi.
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, karla mücadele çalışmalarını yakından takip ediyoruz

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, “Devletimizin tüm imkanlarıyla Merkez ve 5 ilçe, 226 köyümüzün yanındayız” dedi.

Ardahan ve ilçelerinde etkili olan son 55 yılın en yoğun kar yağışı nedeniyle iki gündür hayat durma noktasına geldi. Ardahan’da 2 gün boyunca etkili olan kar ve fırtına afete dönüştü.

Kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu Ardahan’da köy yolları ve kent merkezinde de mahalle yolları ulaşıma kapandı. Kapanan yolları tekrar ulaşıma açmak için Belediye, İl Özel İdare ve Karayolları ekipleri karla mücadele çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 Süreci koordine eden AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, karla mücadele çalışmalarını yakından takip ediyor.

Ardahan kent merkezinde karla mücadele de belediyenin yetersiz kaldığı bölgelere Milletvekili Kaan Koç’un talimatıyla İl Özel İdare ve Karayolları ekipleri gönderildi. Ekipler kent merkezinde kapalı yolları ulaşıma açmak için gece boyunca mesai yaptı.

 Milletvekili Kaan Koç, ilçelerde karla mücadele çalışmalarının tamamlandığını belirterek, Ardahan Belediyesinin karla mücadele de sınıfta kaldığını söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Kaan Koç, “An itibariyle sahada olarak takip ettiğim 226 köyümüzde ve Sanayi, Atatürk, Gürçayır, Yenimahalle başta olmak üzere Ardahan şehir merkezimizde ki mahallelerimizde de bu saatte zor koşullarda çalışan İl Özel İdaremize teşekkür ederim..

 2 gündür yoğun mesai harcayan Valiliğimiz başta olmak üzere İl ve ilçe Belediyelerimiz ile personellerine, İl Özel İdare personellerimize, Karayolları ekiplerimize, Afad, Tedaş ve Sağlık personellerine teşekkür ediyorum.. Devletimizin tüm imkanlarıyla Merkez ve 5 ilçe, 226 köyümüzün yanındayız. İlçe Belediyeler tamamladı, il yetişemiyor. Köylerden fırsat buldukça özel idare ve karayollarınıda şehir merkezine sokuyorum. Belediye sınıfta kaldı, vatandaşlarımız zorda. Tüm gücümüzle çözmeye çalışıyoruz” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI