AK Parti Ardahan Merkez İlçe Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Aytaç Ulutaş ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda, gündeme dair gelişmeler kapsamlı şekilde ele alınırken, Ardahan genelinde yaşanan sorunlar, vatandaşlardan gelen talepler, çözüm önerileri ile devam eden ve planlanan yatırım ile hizmetler masaya yatırıldı. Karşılıklı istişare ve ortak akıl çerçevesinde yapılan değerlendirmelerin, ilin gelişimine katkı sunması hedeflendi.
Katılımcılar, teşkilat çalışmalarının sahadaki etkilerinin artırılması, vatandaş memnuniyetinin güçlendirilmesi ve hizmet odaklı projelerin daha etkin şekilde yürütülmesi konularında görüş alışverişinde bulundu. Toplantının, teşkilat içi koordinasyonun güçlenmesine ve birlik beraberliğin pekişmesine katkı sağladığı ifade edildi.
Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Danışma Meclisi toplantımızın Ardahan’ımız ve AK Partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. AK Parti ailesi olarak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ortak akıl ve birlik ruhuyla çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.” denildi.
Toplantı, dilek ve temennilerin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.