01-08-2022 07:58:53

Meral Akşener'den takipçisinin "Gönlünüzdeki 13. Cumhurbaşkanı kim?" sorusuna yanıt: Sayın Erdoğan'ın neden sinirini bozuyorsunuz?

Sosyal medya hesabında takipçilerinin sorularını yanıtlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Gönlünüzden geçen 13. Cumhurbaşkanı kimdir efendim?" sorusuna karşılık olarak "Siz şimdi Sayın Erdoğan'ın sinirini niye bozuyorsunuz" ifadelerini kullandı. "AK Parti ile ittifak yapar mısınız? Ona göre oy vereceğim" sorusuna ise Akşener, "Yapmam ona göre oy ver" şeklinde yanıt verdi.
Meral Akşener'den takipçisinin

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Instagram hesabında bugün takipçilerinin sorularını yanıtladı. Akşener, "Merhaba, dün Balıkesir'de esnaf ziyaretindeydim, bugün de İstanbul'da evimdeyim. Dedim ki takipçilerime, sizlere zaman ayırayım sorulularınızı bekliyorum" sözleriyle takipçilerinden soru beklediğini duyurdu.

"SİZ ŞİMDİ SAYIN ERDOĞAN'IN NİYE SİNİRİNİ BOZUYORSUNUZ?"

"AK Parti ile ittifak yapar mısınız? Ona göre oy vereceğim" sorusuna "Yapmam ona göre oy ver" diyen Akşener, "Gönlünüzden geçen 13. Cumhurbaşkanı kimdir efendim?" sorusuna ise "Siz şimdi Sayın Erdoğan'ın sinirini niye bozuyorsunuz" yanıtını verdi.

Kendisine yöneltilen diğer sorulara Akşener'in yanıtları şöyle oldu:

Soru:"Meral Akşener Başbakan olunca ilk yapacağı ilk icraatı"

Akşener: "İstanbul Sözleşmesi'ni imzalamak olacak"

"SURİYELİLERİ GÖNDERECEĞİZ"

Soru:"Meral abla Suriyelileri ne olur vatanlarına geri gönderin"

Akşener: "Olur, göndereceğiz"

"VARLIK İÇİNDE YAŞAYACAKSINIZ"

Soru: "Başkanım insanlar yokluk içinde değil varlık içinde yaşayabilecek mi"

Akşener: "Elbette. Hırsızlığı engelleyeceğiz, israfı engelleyeceğiz, çalmayacağız, çaldırmayacağız ve varlık içinde yaşayacaksınız."

"BU ENERJİYİ NEREDEN BULUYORSUNUZ?"

Soru: "Bu kadar enerjiyi nereden buluyorsunuz"

Akşener: "İnancımdan buluyorum çünkü bu ülkeden aldım, sizin için geri ödemeye çalışıyorum. Bu arada birazcık da marazadan besleniyorum"

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI