11-03-2024 13:18:56

Yalnızçam Kayak Merkezi’nde hafta sonu yoğunluğu

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Yalnızçam Uğurludağ Kayak Merkezi, hafta sonu kayakseverleri ağırlamaya devam ediyor.
Yalnızçam Kayak Merkezi’nde hafta sonu yoğunluğu

Son 55 yılın en yoğun karının yağdığı Ardahan’da kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu Yalnızçam Uğurludağ Kayak Merkezi’nde hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Hafta sonu havanın güzel olması vatandaşların kayak merkezine akın etmesine neden oldu. Kayaklarını ve kızaklarını alanların doldurduğu kayak merkezinde aileler, çocuklarıyla birlikte eğlendi.

Kar Kurtları üyesi Halil İbrahim Mert, Yalnızçam Kayak Merkezinin özellikle kar kalitesi, sarıçam ormanları ve birçok kayak merkezinde olmayan sakin ortamıyla kayakseverleri beklediğini söyledi. Mert, "Kayak merkezinde tüm pistlerde kar kalitesi çok iyi ve hava durumu da çok güzel. Bu nedenle kayakseverleri Yalnızçam Kayak Merkezi’ne bekliyorum" dedi.

Suat Işıklı ise, Alpler’in bir alternatifi olan Yalnızçam Kayak Merkezi’nde Mart ayının sonlarına kadar kayak yapmanın keyfini yaşadıklarını söyleyerek, "Birçok kayak merkezinde Şubat sonunda sezon bitiyor. Ama Ardahan Yalnızçam Uğurludağ Kayak Merkezi’nde bu Mart ayının sonuna kadar devam ediyor. Uygun ve ekonomik açıdan tatil yapmak isteyenleri Yalnızçam Kayak Tesisleri’ne davet ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI