20-09-2023 20:03:10

Üst geçit sorunu AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un girişimleriyle nihayet çözüme kavuştu

Ardahan-Göle kara yolunda kavşak ve üst geçit hizmete girdi. Kamuoyunda büyük tepkilere neden olan hastane yolu ve üst geçit sorunu AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un girişimleriyle nihayet çözüme kavuştu
Üst geçit sorunu AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un girişimleriyle nihayet çözüme kavuştu

Ardahan-Göle kara yolunda kavşak ve üst geçit hizmete girdi. Kamuoyunda büyük tepkilere neden olan hastane yolu ve üst geçit sorunu AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un girişimleriyle nihayet çözüme kavuştu.

Ardahan Devlet Hastanesi ek bağlantı yolu, kavşak ve hastanenin eski kavşağında da üst geçit inşa edildi.

Trafik ışıkları, refüj ve yeşil alanlarıyla birlikte çalışmaları tamamlanan kavşak ile Sugöze köyü, hastane, TOKİ ve okul bölgesi üst geçidi hizmete girdi.

GÜVENLİ VE KONFORLU ULAŞIM HİZMETİ

Ardahan-Göle karayolunda Sugöze köyü, hastane, TOKİ ve okul bölgesi geçişindeki ulaşım standardının yükseltilmesi amaçlanıyor. Üstgeçit ve kavşak düzenlemesi ile trafik yükünün karayoluna olumsuz etkisi önlenecek, transit geçişin daha sağlıklı ve hızlı yapılması sağlanacak. Yayalara ve sürücülere güvenli ve konforlu ulaşım hizmeti sunulacak.

MİLLETVEKİLİ KOÇ: “SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ”

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, “Serhat Ardahan’a sözümüzü tutuyoruz. Ardahan-Göle karayolumuzu, hastane yolumuzu, Sugöze, TOKİ arası üst geçidimizi, kavşak, refüj ve yeşil alanlarıyla birlikte bitirdik. Memleketimize hayırlı olsun” dedi.

 

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI