SPOR HABERLERİ

Beşiktaş, Avusturya'daki ilk antrenmanını yaptı
Kamp çalışmaları için Avusturyaya gelen Beşiktaş, ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Ankaragücü, Sporcu Araştırma Geliştirme Eğitim Merkezi Projesi'ni duyurdu
Ankara’da gerçekleştirilen, MKE Ankaragücü’nün yeni altyapı projesinin tanıtım toplantısında konuşan başkan Koca, A takımın sıkıntılarından dolayı altyapı ile çok fazla ilgilenemediklerini belirterek, “Bunun nedeni maalesef A takımdaki sorunların büyük ol..
Bülent Korkmaz: Sonuçlanmadan Rizespor’un transferidir diyemeyiz
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz “Yöneticilerimiz transfer konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bazı oyuncularla anlaşmaya vardık, bazılarıyla da anlaşmaya yaklaştık. Ancak tam sonuçlanmadan hiçbiri için Rizespor’un..
Samsunsporlu Yusuf Abdioğlu: Cumhuriyet’in 100'üncü yılında şampiyonluk en çok bize yakışacak
Yeni sezon hazırlıklarını Kayseri’de sürdüren Yılport Samsunsporun yeni transferi Yusuf Abdioğlu, Cumhuriyet’in 100üncü yılında şampiyonluk en çok bize yakışacak dedi.
Samsunspor, geçen sezonun gol kralı Ahmet ile sözleşme imzaladı
Spor Toto 1inci Lig ekibi Yılport Samsunspor, geçen sezon Menemenspor formasıyla 17 gol atarak gol kralı olan Ahmet Sagat ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Göztepe Berkay'ı aldı, Halil Westerlo ile imzaladı
Transfer sezonunda Nijeryalı forvet Obinna Mamah ve İngiliz orta saha Romal Palmerle sözleşme imzalayan Spor Toto 1inci Lig ekibi Göztepe, Galatasaraydan orta saha Berkay Atayı da kadrosuna dahil etti. Galatasaray altyapısında futbola başlayıp profesyonel..
Başpehlivan Şimşek, altın kemeri getiren oyunu eşekle çalışmış
Bu yıl 661incisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başpehlivan olan Cengizhan Şimşekin (26), final güreşinde altın kemeri getiren supleks adlı oyunu, antrenmanları sırasında eşekle çalıştığı ortaya çıktı.
Trabzonspor'dan Hamsik ve Abdülkadir'li forma tanıtımı
Trabzonspor, 2022-23 sezonu formalarını Marek Hamsik ve Abdülkadir Ömür’ün de yer aldığı eğlenceli bir tanıtım videosuyla duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden tekvandoculara tebrik telefonu
19. Akdeniz Oyunlarını izlemek için Cezayirde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tekvando Milli Takımını ziyaretinde, milli sporcuları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştürdü.
Beşiktaş, Weghorst'u açıkladı
Beşiktaş, dün gece İstanbula gelen Hollandalı golcü Wout Weghorstun transferi için oyuncunun kendisi ve kulübü Burnley ile görüşmelere başlandığını açıkladı.
Zeki Çelik, resmen Roma'da
Milli futbolcu, İtalyan ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzaladı
Fenerbahçe'nin Avusturya kampında değişiklik
Fenerbahçenin Avusturya kampında değişiklik yapıldı. Sarı-lacivertliler, Mol Fehervar maçının ardından İstanbula dönecek.
Bakan Kasapoğlu'ndan milli sporculara tebrik mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cezayirde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunlarının 9. gününde tekvando, voleybol ve yüzme branşlarında madalya kazanan milli sporcular için tebrik mesajı yayımladı.
Weghorst, Beşiktaş için İstanbul'da
Beşiktaşın prensipte anlaşmaya vardığı Wout Weghorst, İstanbula geldi.
Borusan Otomotiv Motorsport'ta hedef tüm kategorilerde şampiyonluk
Türkiye Karting Şampiyonasının ikinci ayak yarışlarında mücadele ettiği tüm kategorilerde podyuma çıkma başarısı gösteren Borusan Otomotiv Motorsport karting takımı BOM Karting, Tuzla Karting Park Pistindeki 3üncü ayak yarışlarında da iddiasını sürdürdü...
TFF; Tahkim, PFDK, Uyuşmazlık Çözüm ve Etik Kurulu talimatlarında değişiklikler yaptı
TFF Yönetim Kurulu; Tahkim, Futbol Disiplin, Uyuşmazlık Çözüm ve Etik Kurulu talimatında değişiklik yapılmasına karar verdi.
Beşiktaş'tan stoper hattına Türk takviyesi
Şu ana kadar 4 transfer yapan ve Atiba Hutchinson ile de sözleşme yenileyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor.
Trabzonspor’un Slovenya kampı başladı
Trabzonspor, yurt dışı kampının ilk etabı olan Slovenya’da ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Bakan Kasapoğlu: Akdeniz Oyunları'nda sporcularımız tarih yazıyor
19. Akdeniz Oyunlarında mücadele eden sporcuları izlemek için Cezayirde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sporcularımız, her alanda bize büyük heyecan yaşatıyor, adeta tarih yazıyorlar. Bocce, tekvando, güreşe, yüzmeye, voleybo..
Trabzonspor’a imza atan Trezeguet: Şampiyonlukları birlikte kutlayacağız
Trabzonspor, Aston Villa’dan transfer edilen Mahmoud Trezeguet ile sözleşme imzaladı. Mısırlı oyuncu Trezeguet, “Şampiyon bir takıma geldiğimi ve buradaki beklentileri biliyorum. Ben de burada olacağım ve 4 yıl boyunca şampiyonluklar kazanmaya devam edece..
Konyaspor, Muhammet Demir ile 2 yıllığına anlaştı
Konyaspor, forvet oyuncusu Muhammet Demir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Nafia Kuş'tan altın madalya
Milli tekvandocu Nafia Kuş, Akdeniz Oyunları kadınlar +67 kiloda altın madalya kazandı.
Başpehlivan'ın annesi konuştu: Futbolcu olarak başladı, dedesinin bıyıklarına özenirdi, kemer için bana söz verdi
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başpehlivan olan Antalya Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Cengizhan Şimşekin, yazları Korkuteli ilçesi Sülekler yaylasında yaşayan annesi Şerife Şimşek, oğlu altın kemeri alınca çok mutlu olduğunu ve gururlandığını söyle..
Fenerbahçe-Mol Fehervar maçı yarına alındı
Fenerbahçe’nin Mol Fehervar ile oynayacağı hazırlık maçı yarına alındı.
Kırkpınar'da güreşlere yeni düzenleme
Edirnede düzenlenen 661inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde şampiyon olan Cengizhan Şimşek ve finalde elediği rakibi Mustafa Taş, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkanı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gürkan, 1 Ağustos itibariyle yağlı güreş faaliyetle..
Antalyaspor'da Güray Vural, Fernando ve Boffin'in sözleşmeleri uzatıldı
Fraport TAV Antalyaspor, futbolcuları Fernando Martins ve Güray Vural ile 1 yıl, kaleci Boffin ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral aileleriyle birlikte Kekova Adası'nda tatil yaptı
İtalya Serie Ada Türkiye temsil eden milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral, Antalyanın Demre ilçesindeki Kekova Adasında tatil yaptı. Çalhanoğlu ve Demiral, eşleriyle birlikte üç gün Kekova koylarında, güneşin ve denizin tadını çıkardı...
Trabzonspor'da Trezeguet transferinde mutlu son
Trabzonspor, Mısırlı oyuncu Trezeguet ile 4 yıllık anlaşma sağladı. 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, sağlık kontrolünün ardından kendisini bordo mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Fenerbahçe'ye sakat oyunculardan müjdeli haber
Fenerbahçede sakatlıkları bulunan oyunculardan müjdeli haber geldi.
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları için Slovenya'ya gitti
Süper Ligin son şampiyonu Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdüreceği 2 etaplı yurt dışı kampı için bugün Slovenyaya hareket etti.
Körfez Festivali, İzmir Marina’daki nefes kesen yarışlarla son buldu
İzmir Büyükşehir Belediyesinin beşincisini düzenlediği Körfez Festivali, İzmir Marina’daki nefes kesen yarışlarla son buldu.
Altay'ın eski futbolcuları Pendikspor'da buluştu
Tarihinde ilk kez bu sezon Spor Toto 1inci Ligde mücadele edecek Pendikspor, yeni sezon öncesi eski Altaylıları kadrosuna katmaya devam ediyor. 2020-21 sezonunda Altayı çalıştıran teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde geçen sezon 2nci Ligde şampiyonlu..
Kırkpınar başpehlivanı Şimşek, hamam ritüelini bozmadı
Edirnede bu yıl 661incisi düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan olan Antalyalı Cengizhan Şimşek, hamama gitme ritüelini bozmadı. Hamam yolunda halkı selamlayan Şimşek, mutluluğunun ifade edilemez olduğunu belirtti...
Merve Dinçel altın madalya kazandı
Milli tekvandocu Merve Dinçel, Akdeniz Oyunları kadınlar 49 kiloda altın madalyanın sahibi oldu.
Bakan Kasapoğlu'ndan Başpehlivan Cengizhan Şimşek'e tebrik mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Edirnede bu yıl 661incisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde finalde Mustafa Taşı yenerek başpehlivanlığı kazanan Cengizhan Şimşeki kutladı.
Fenerbahçeli taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturyanın Graz kentinde sürdüren Fenerbahçe’yi taraftarları yalnız bırakmadı.
Antalyaspor; Fernando Martins, Güray Vural ve Boffin ile sözleşme uzattı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Boffin, Güray Vural ve Fernando Martins ile sözleşme uzattı.
Kırkpınar’da dereceye giren pehlivanlar
661inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde 14 boyda dereceye giren pehlivanlar, ödüllerini aldı. Bu yıl Kırkpınar’da şampiyon olan Cengizhan Şimşek’e kupa ve kemerini Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi.
Macron’dan Afganistan açıklaması
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Afganistandaki duruma ilişkin, Avrupanın bu ülkeden kaynaklanacak düzensiz göç dalgasından kendisini koruması gerektiğini söyledi.
Pençe Şimşek’te 2 terörist daha etkisiz halde
Kahraman komandolar, Irakın kuzeyindeki zorlu arazi şartlarına rağmen, 2 PKKlı teröristi etkisiz hale getirdi.
Rusya’da uçak düştü!
usya’nın Sovyetler Birliği sonrasında döneminde sıfırdan geliştirdiği ilk askeri nakliye uçağı olan İl-112V uçağının prototipi Moskova bölgesindeki uçuşu sırasında düştü.
Batı Karadeniz’de selde kayıp sayısı açıklandı
AFAD, yaşanan sel nedeniyle kayıp ihbar sayısının Kastamonuda 26, Sinopta 8 olmak üzere toplam 34 kişi olduğunu açıkladı.
Bireysel silahlanmaya dikkat çekildi...
Türkiye’de son yıllarda artan silahlı şiddet ve maganda terörüne karşı yurttaşlar bir araya geldi. Sultangazide yapılan etkinlikte dev ekrana Bireysel Silahlanmaya Hayır" yazısı yansıtıldı. Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Gazeteci Bülent Çav..
Erzurum'da Pekin heyecanı
Çinin başkenti Pekinde düzenlenecek olan Kış Olimpiyat Oyunlarında Türkiyeyi kayak branşında temsil edecek 1 erkek ve 1 kadın sporcunun belirlenmesi amacıyla düzenlenen seçmeler, Erzurumun Konaklı Kayaklı Merkezinde başladı. Büyük bir heyecan içinde parku..
BAL Ligi karşılaşması
Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi karşılaşmasında Kars 36 Spor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Rize Salarha Spor ile 0-0 berabere kaldı.
Adıyaman 1954 Spor: 2- Kahta 02 Spor: 2
TFF BAL Ligi 2. Grupta mücadele veren Adıyaman 1954 Spor, kendi sahasında karşılaştığı Kahta 02 Spor ile 2-2 beraber kaldı.
Ziraat Türkiye Kupası: Kars 36 Spor: 1 - Ardahan Hoçvan Spor: 0
Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Tur karşılaşmasında Kars 36 Spor, sahasında Ardahan Hoçvan Spor'u 1-0 mağlup ederek bir üst tura çıktı.
TFF Tahkim Kurulu, puan silme ve alt lige düşürme cezalarını iptal etti
Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, müsabaka görevlilerine yönelik fi..
FIFA'dan 4 Süper Lig takımına transfer yasağı
FIFA, Türk kulüplerine ceza yağdırdı. Süper Lig'de Kayserispor'a süresiz; A..
Fenerbahçe ligden çekilirse ne olur? Şimdilik 5 maddelik bu senaryo konuşuluyor
Fenerbahçe, Trabzonspor mücadelesinin sonunda yaşanan saha olaylarının ardı..
A Milli Kadın Takımı, Karadağ ve Sırbistan maçları için kampa giriyor
A Milli Kadın Takımı, Karadağ ve Sırbistan maçları için kampa giriyor..
Ne diyeceği merak konusuydu! Ancelotti, Arda Güler'i öve öve bitiremedi
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Osasuna maçında Arda Güler'in..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI