23-07-2020 19:24:51

Soylu Devreye Girdi Ardahan ve Yalova Arasındaki Sorun Çözüldü

AKP’li Yalova Belediyesi ile CHP’li Ardahan Belediyesi arasında yaşanan cenaze nakil aracı krizi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından çözüldü
Soylu Devreye Girdi Ardahan ve Yalova Arasındaki Sorun Çözüldü

AKP’li Yalova Belediyesi ile CHP’li Ardahan Belediyesi arasında yaşanan cenaze nakil aracı krizi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından çözüldü.

CHP’li Vefa Salman’ın görevden alınmasının ardından Yalova Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan AKP’li Mustafa Tutuk’un, Ardahan’a bir yıllığına verilen cenaze nakil aracını süresi dolmadan geri istemesi üzerine, CHP’li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir "ikinci bir aracımız yok" diyerek süresi dolmadığı için aracı iade etmeyi reddetmişti.

 

KAVGA BİTTİ, SOYLU DEVREYE GİRDİ

 

İki belediye arasındaki krizinin  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun öğrenemsi üzerine, Ardahan Valisi Hüseyin Öner’i arayarak sorunun çözümlenmesi için talimat verdi. İçişleri Bakanlığı tarafından Ardahan Belediyesi’ne yeni cenaze nakil aracı gönderileceği öğrenildi.

 

BAŞKAN DEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, konuya ilişkin  yaptığı açıklamada sorunun çözümü konusunda Ardahanlıların desteklerine minnettar olduklarını söyledi. Demir,  yeni cenaze aracı gönderilmesinin son derece sevindirici bir haber olduğunu kaydederken,  ilgi ve alakalarından dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ardahan Valisi’ne teşekkür etti.      

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI