SİYASET HABERLERİ

Ömer Çelik'e açık açık soruldu: AK Parti'nin Atatürk ile bir sorunu mu var?
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayında Riyad'daki Süper Kupa finali kriziyle ilgili olarak yöneltilen "AK Parti'nin Atatürk ile bir sorunu mu var?" sorusuna yanıt verdi. Çelik, "Bizim herhangi bir şekilde tabii ki Atatürk ile bir sorunumuz yo..
AK Parti aday adaylığı başvurularını uzattı
AK Parti aday adaylığı başvurularını uzattı
CHP lideri Özel: Yargıtay'ın Can Atalay kararına karşı anayasayı savunmayı ısrarla sürdüreceğiz
Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Anayasa Mahkemesi'nin Can Atalay'la ilgili ikinci ihlal kararına da uyulmamasına karar verdi. Yargıtay'ın kararına tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu işbilmez hükümet, ülkemizi hukukun işlemediği, anayasanın tanınma..
AK Parti Sözcüsü Çelik: Belediye başkan adayları 7 Ocak ve 15 Ocak'ta açıklanacak
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimlere ilişkin aday belirleme süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Adaylarımızla ilgili ilk açıklamaları, 7 Ocak Pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde açıklayacağız. Kalan adayları ayın 15'ind..
Yerel seçime 36 siyasi parti katılacak
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, "İlan edilen seçim takvimimiz uyarınca 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçime 36 parti katılacak" açıklamasında bulundu. İşte listedeki partiler...
CHP 200 adayını daha açıklayacak
CHP 200 adayını daha açıklayacak
İYİ Parti İl Başkanı Yıldırım'dan Yavaş'a ağır sözler: Haramzadeleri milletimize havale ediyoruz
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ı ağır sözlerle eleştirdi. Yıldırım, Yavaş'ı "Haramzade" olarak isimlendirip "Şahsi menfaatlerini memleket menfaatinin üzerinde tutanlara saflarımızda asla yer v..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa krizi yorumu: Yapılması gerekeni yapmaktan çekinmeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finalinin iptal edilmesine ilişkin ilk kez konuştu. Provokasyona izin vermeyeceklerini söyleyen Erdoğan, "Sporun gündelik siyasetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır. Atatürk bu ül..
Eski futbolcu Gökhan Zan İYİ Parti'den istifa etti
Genel seçimlerde İYİ Parti'nin Hatay 2. sıra milletvekili adayı olan eski futbolcu Gökhan Zan partisinden istifa etti. Zan yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere siyasete girme nedenim Hatay'a destek olabilmek, deprem gibi ağır bir felaketin ardından Hatayl..
Özel: TSK'nın her zaman arkasındayız
Özel: TSK'nın her zaman arkasındayız
Bahçeli: Meclis'te terörist, katil istemiyoruz!
Bahçeli: Meclis'te terörist, katil istemiyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP lideri Özel'in şehit cenazesinde protesto edilmesine ilk yorum
Sabiha Gökçen Havalimanı 2. Pist Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada CHP lideri Özgür Özel'in şehit cenazesinde protesto edilmesine de değindi. Erdoğan, "Gitmiş Manisa'da gövde gösterisi yapıyor. Ne oldu? Bu millet kim..
CHP lideri Özgür Özel'den şehitlerle ilgili hükümete çağrı
Kuzey Irak'ta 12 askerimizin şehit olmasının ardından CHP lideri Özgür Özel, hükümete çağrıda bulundu. Özel, "Hükümet derhal siyasi parti gruplarını ve Meclis'i bilgilendirmelidir. Başta şehit sayısı olmak üzere dolaşan endişe verici bilgiler hakkında der..
Seçim mutabakatının detayları netleşti! AK Parti İstanbul'da 2 ilçeyi MHP'ye bıraktı
Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'taki yerel seçimlerde izleyeceği yol haritası netleşti. AK Parti ve MHP 30 büyükşehir ve 29 ilde işbirliği yapacak. Yapılan mutabakat kapsamında İstanbul'da ise Silivri ve Beşiktaş MHP'ye bırakıldı.
İYİ Parti'de SMS krizi! Üyelere gönderilen
Yerel seçimlerde CHP ile ittifak kararı alınmamasına tepki gösteren çok sayıda vekilin istifa ettiği İYİ Parti'de sular durulmuyor. İstifa dalgasının parti içinde yarattığı bir kriz de üyelere gönderilen "istifa etmek istenirse ne yapmaları gerektiği" kon..
CHP lideri Özgür Özel, İYİ Parti'ye zeytin dalı uzattı
Yerel seçimlere müstakil girme kararı alan ve CHP ile ittifak yapmayacağını duyuran İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "savaş ilanı" sözlerine CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den yanıt geldi. Nevşehir'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Hacıbektaş'a gelişinin 10..
Cumhur İttifakı nerede ortak aday çıkaracak?
Cumhur İttifakı nerede ortak aday çıkaracak?
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Bakan Güler'i hedef alan Özgür Özel'i topa tuttu: Sokak ağzı bile diyemeyeceğimiz bir üslup
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tuzla Piyade Okulu'ndaki teğmenin iğne olmadığı için yakasına Atatürk fotoğrafı takmadığını söyleyen Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler için, "Ya aklını başına alacak, ya da biz onun aklını başına getireceğiz." demişti. Özel'e ..
AK Parti Kayseri Cumhurbaşkanı ile buluştu
AK Parti Kayseri Cumhurbaşkanı ile buluştu
CHP 126 belediye başkan adayı daha açıklandı
CHP 126 belediye başkan adayı daha açıklandı
İYİ Parti'de Milletvekili Arslan'dan 'Yavaş' istifa!
İYİ Parti'de Milletvekili Arslan'dan 'Yavaş' istifa
İYİ Parti'den siyasi operasyon açıklaması: Belediye başkanlarımıza transfer teklifleri yapılıyor
Peş peşe istifalarla sarsılan İYİ Parti yaptığı açıklamada, yerel seçimler öncesi siyasi operasyonlarla partinin yıpratılmaya çalışıldığını söyledi. Açıklamada, "Belediye meclis üyelerimiz ve ilçe yöneticilerimiz istifa ettirilmek istenmektedir. Başka baz..
AK Parti'nin İstanbul adayı kim olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında 4 isim var
Yerel seçimler için geri sayım devam ederken AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kimi aday göstereceği herkes tarafından merak ediliyor. Haberler.com olarak edindiğimiz kulis bilgisine göre; temayül yoklamalarında İstanbul Milletveki..
TBMM'de
TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşme sırasında "ana dil" tartışması yaşandı. DEM Parti Mardin Milletvekili George Aslan'ın Süryanice konuşmasına tepki gösteren İYİ Partili katip üye Yasin Öztürk Başkanlık Divanı'nı terk ederken, Genel Kurul'a ara verildi..
AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca'yı istifaya çağırdı
AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca'yı istifaya çağırdı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zengin, "Kasıtlı, önyargılı, tarafgir, beceriksiz tutumları aleniyet kazanan Biçer Karaca'yı bulunduğu koltuğa daha..
İYİ Parti'den istifa eden İbrahim Özkan'a canlı yayın sırasında protesto: Teşkilat burada satılmışlar nerede?
İYİ Parti'de yerel seçimler için CHP ile ittifak yapılmasını savunduğu için Genel Başkan Meral Akşener'in isteğiyle önce İBB Grup Başkanvekilliği ardından ise 5 meclis üyesi arkadaşıyla birlikte partiden istifa eden İbrahim Özkan bu akşam bir kanalın canl..
İstanbul'daki temayül yoklamasının ardından AK Partili Çelik'ten ilk açıklama: Adayımız aralık ayının sonuna kadar yetişecek
AK Parti'nin İstanbul için yerel seçimlere yönelik yaptığı temayül yoklamasının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan temayül yoklamasına ilişk..
Türkiye'nin Akademi Ödülleri'nde üçüncü buluşma
Türkiye'nin Akademi Ödülleri'nde üçüncü buluşma
Türkoğlu Milli Eğitim Bakanı’nı çıldırttı!
Türkoğlu Milli Eğitim Bakanı’nı çıldırttı!
İYİ Parti'de bir istifa daha
İYİ Parti'de bir istifa daha
CHP'nin belli olan 227 belediye başkan adayının tam listesi
CHP'nin belli olan 227 belediye başkan adayının tam listesi
ABD Başkanı Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı
ABD Başkanı Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı
Özgür Özel ile görüşen DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları'nın dili sürçtü: CHP'nin Eş Başkanı diyesim geldi
CHP Genel Başkan Özgür Özel, DEM Parti'yi ziyaret etti. Eş Genel Başkanlar Tulay Hatımoğulları Oruç ve Tuncer Bakırhan'la görüşen Özel, ziyaret sonrası basın toplantısında "Çok verimli çok yapıcı bir görüşme gerçekleşti. Bundan sonraki süreçlerde de diyal..
Özgür Özel'e şehit cenazesinde tepki: Demirtaş'a selam söyleyenler ne yüzle buraya geliyor?
Irak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ise bir şehit yakını "Demirtaş'a selam söyleyenler şehit annelerinin ayakları altında..
Canlı yayında Özgür Özel'i terleten soru: Şeyh Said hain mi kahraman mı?
Diyarbakır'da yeni yapılan bulvara Şeyh Said isminin verilmesiyle başlayan tartışmalar devam ederken, bir açıklama da CHP lideri Özgür Özel'den geldi. Özel katıldığı canlı yayında, "Sizce Şeyh Said hain mi kahraman mı?" sorusuna, "Şeyh Said isyanının kend..
Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Kurultayı'nda Özgür Özel'e ne dedi? CHP lideri yaşananları anlattı
CHP lideri Özgür Özel, CHP Kurultayı'ndaki hitabı sonrası kendisiyle konuşan ve "Bağırmanız hoş değil" dediği öne sürülen Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özel, katıldığı bir televizyon yayınında..
CHP lideri Özel'den Lütfü Savaş sorusuna yanıt: Hatay'da vereceğimiz karar çok tarihi olacak
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında 2024 yerel seçimlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel, sunucunun "Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı bir sonraki dönem tekrar aday yapacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi. 6 Şubat dep..
Ömer Çelik açıkladı... Faruk Koca için ihraç istemi!
Ömer Çelik açıkladı... Faruk Koca için ihraç istemi!
AK Parti MKYK toplandı
AK Parti MKYK toplandı
AK Parti'de gözler ve kulaklar o komisyonda
AK Parti'de gözler ve kulaklar o komisyonda
AK Parti'den yerel seçim hamlesi! İmamoğlu'na karşı Trabzonlu 2 aday daha listeye dahil edildi
AK Parti'nin yerel seçimde İstanbul ve Ankara için çıkaracağı adaylar merakla beklenirken, kulislere düşen yeni bir iddia ses getirdi. İstanbul'da en çok Karadenizli seçmenin yaşıyor olması nedeniyle, Trabzonlu olan Ekrem İmamoğlu'na karşı Karadenizli ada..
Akşener'in ulaşımla ilgili eleştirisine İmamoğlu'ndan yanıt: Hiç üstüme almadım, biz metro hatlarını kendisiyle açtık
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Özellikle büyük şehirlerimizde ulaşım hizmetlerinin başarısından söz etmek mümkün değil" sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Biz Sayın Akşener'le çok önemli metro hatlarını beraber açtık. Hiç üs..
Akşener'den Yanıkömeroğlu'nun istifasıyla ilgili ilk yorum: Partiden en son ayrılacak arkadaşımdı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun İYİ Parti'den istifa etmesiyle ilgili konuştu. Akşener, "Ayşe Sibel Hanım partimizden benim gözümde en son ayrılacak arkadaşım diyebilirdim. Parti kurulurken o dönem..
İYİ Partili Milletvekili Türkoğlu'ndan Bakan Tunç'a Gazze tepkisi!
İYİ Partili Milletvekili Türkoğlu'ndan Bakan Tunç'a Gazze tepkisi!
İYİ Partili vekilden, partiden istifa eden Yanıkömeroğlu için olay paylaşım: İmamoğlu satın aldı
İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, yerel seçimlerde CHP ile ittifak kurulmaması üzerine partisinden istifa etti. Yanıkömeroğlu'nun kararı sonrası İYİ Parti Ankara milletvekili Yüksel Arslan istifa haberini geç..
Bahçeli'den Akşener'i küplere bindirecek sözler: İYİ Parti günbegün eriyor, sona geliyor
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim için CHP'nin yaptığı ittifak çağrısına olumsuz yanıt veren İYİ Parti'ye yönelik dikkat çeken ifadeler kullandı. Bahçeli, "Bana kalırsa itiraf edilmemiş bir işbirliğini arka kapıda sürdürecekler. Hür ve müstaki..
Oyuncu Filiz Taçbaş, CHP'den İzmir Foça Belediye Başkanlığına aday adayı oldu
Daha önce milletvekili aday adaylığı için başvuran oyuncu Filiz Taçbaş, bu sefer de 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den İzmir Foça Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.
Meral Akşener, okuduğu şiirle Mansur Yavaş'ı mı hedef aldı? İYİ Parti'den açıklama var
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin grup toplantısında Nihal Atsız'ın, "Kopunca bir büyük savaş, er tez gider, korkak yavaş. Yüreksize akçayla aş, erlere meydan görünür" dizelerini okuyarak Mansur Yavaş'ı hedef aldığı öne sürüldü. İddiala..
İYİ Parti'den bir istifa daha
İYİ Parti'den bir istifa daha
Ümit Dikbayır, İYİ Parti'den ihraç edildi
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in banka hesaplarını incelettiği gerekçesiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na sevk edilen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, partiden ihraç edildi.
86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden aday oldu
İlk olarak 1999 yılında DSP'den seçilen ve 2011 yılında CHP'ye katılarak 5 dönemdir Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanlığı görevini yapan 86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir için yeniden adaylık başvurusu yaptı.
İYİ Parti'nin ittifak kararına CHP cephesinden ilk sözler: Karşılığı olacak
İYİ Parti'nin yerel seçimlerde iş birliğine kapıyı kapatmasına CHP cephesinden ilk yorum Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'dan geldi. Katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti'nin seçimlere müstakil bir şekilde girişiyle ilgili konuşan Günaydın, "İYİ..
İYİ Parti'de çoğunluğun kararı 'Hayır'
İYİ Parti'de çoğunluğun kararı 'Hayır'
HEDEP, yerel seçimlere kendi adaylarıyla girecek
Partisinin seçim sürecine ilişkin kararını bugün düzenlediği basın toplantısı ile açıklayan HEDEP Sözcüsü Ayşegül Doğan, "Batı illerinde de komisyonlarımız kuruldu, aday adayı başvurularını almaya başladık. Türkiye'nin her yerinde yerel seçimlere kendi ad..
Metin Külünk'ten çok konuşulacak çıkış: Bu üslupla hareket edilirse 1 Nisan sabahı erken seçim konuşulur
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Metin Külünk, konuk olduğu programda çok konuşulacak bir çıkışa imza attı. Külünk, "Geçim problemleri için adım atılmayıp üstüne 'biz kimi koysak kazanır' üslubuyla hareke..
İYİ Parti, CHP'nin yerel seçimde iş birliği teklifini reddetti
Yaklaşan yerel seçimlere ilişkin İYİ Parti kararını verdi. Geçtiğimiz günlerde CHP lideri Özgür Özel'le görüşen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olası iş birliği kararı için İYİ Parti'nin Başkanlık Divanı Toplantısı'nı işaret etmişti. Bugün toplanan..
Akşener'e ne teklif etti? Özgür Özel, yankı uyandıran görüşmenin detaylarını paylaştı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı. Özel, Akşener'e yerel seçimde işbirliği yapmak için bir çalışma masası kurmayı teklif ettiklerini belirterek, "Sayın Akşener bana 'Ne teklif ediyorsu..
CHP lideri Özgür Özel'den,
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile geçtiğimiz günlerde görüşen CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimlerde ittifak olup olmayacağına ilişkin soruya yanıt verdi. Özel, İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nun kararını beklediklerini belirterek, 'Kazanmak yetmez..
DEVA 51 belediye başkan adayını açıkladı
DEVA 51 belediye başkan adayını açıkladı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel yerel seçim için ilk belediye başkan adayını açıkladı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da partisinin milletvekilleriyle gerçekleştirdiği toplantıda yerel seçim için ilk adayını açıkladı. Aday olmayacağını açıklayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i yeniden aday gösteren Özel, "Beni kırdı, partilil..
AK Parti'de o süre uzatıldı
AK Parti'de o süre uzatıldı
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu İBB Başkanlığı için aday adayı oldu
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı bırakması için harekete geçen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun tepkisiyle karşılaşmıştı. İki başkanın arasındaki gerginlik bu kez yerel seçim çalışmalarına yansıdı. K..
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, koltuğa yeniden talip oldu
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mart ayında yapılacak yerel seçimler için yeniden aday oldu. Yavaş, "Ankara'nın dürüst bir şekilde yönetilebileceğini bütün dünyaya gösterdik. Artık belediye meclisinde gördüklerimizi görmek istemiyoruz. An..
Bomba iddia: Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde İstanbul ve Ankara adayları belirlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli dün Beştepe'de 1 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. "Yüzde 50+1" tartışmaları sonrası ilk kez bir araya gelen iki liderin görüşmesinde yerel seçimler için önemli adımlar atıldığı ve İstanbul ile Ankara aday..
Beklenen görüşme gerçekleşti
Beklenen görüşme gerçekleşti
AK Partili belediyeler Gazze için Ayasofya'da buluştular
AK Partili belediyeler Gazze için Ayasofya'da buluştular
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e ittifak teklifi yaptı
CHP lideri Özel'in, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e yapacağı ziyaret öncesi Zafer Partisi lideri Özdağ'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Özdağ, Akşener'e ittifak teklifi yaparak, "AK Parti ve CHP merkezli siyaset yapılanmasını Cumhuriyetimizin kurucu de..
İYİ Parti 5 ilde 12 ilçe adayını açıkladı... Bursa, Adana, Sakarya, Aydın ve Edirne adayları belli oldu
İYİ Parti 5 ilde 12 ilçe adayını açıkladı... Bursa, Adana, Sakarya, Aydın ve Edirne adayları belli oldu
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan: Mansur Yavaş imkansızı başardı, batmayacak şirketleri tek tek batırdı
Sayıştay raporlarını inceleyen AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, 5 yıllık görev süresinin sonuna gelen ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın BUGSAŞ'ı batırdığını söyledi. ANFA'nın da ticari hayatını sürdüremeyeceği belirten Özcan, ABB'ye ait şirketlerin t..
Akşener'den
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'ın asgari ücrete önümüzdeki yıl bir kez zam yapılacağını söylemesine tepki gösterdi. Akşener, "Utanmazlık bu. Yüksek enflasyon dönemlerinde; ücret ve maaş ayarlamaları, ne ka..
Özgür Özel'den İYİ Parti'ye ittifak çağrısı: Biz bu belediyeleri sadece CHP'lilerin verdiği oyla kazanmadık
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM'de gerçekleşen grup toplantısında konuştu. İsim vermeden İYİ Parti'yi iş birliğine davet eden Özel, "Biz bu belediyeleri, sadece CHP'lilerin verdikleri oyla kazanmadık. İstanbul'da İstanbul İttifakı'yla, Ankar..
Özgür Özel'den Bahçeli'ye tepki: Promptere o cümleyi yazanı Devlet Bey'in ahlakına havale ediyorum
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında MHP lideri Devlet Bahçeli'ye tepki gösterdi. Özel, "Türkiye'de herkes eşittir, ama Kürtler daha az eşittir' dedim. Devlet Bey de bu ifadeyi eleştirmiş. Soysuz iddia lafı... İddia soysuz olmaz ası..
Bahçeli: Seferberlik ruhuyla sahadayız
Bahçeli: Seferberlik ruhuyla sahadayız
Parti meclisi kararıyla CHP'ye geri gelen Tanju Özcan: Baba evine döndüm
CHP'den ihraç edildikten sonra parti meclisi kararıyla yeniden dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan ilk açıklama geldi. Özcan, "Baba evine döndüm. Başta Genel Başkanımız Özgür Özel ve CHP'nin Parti Meclisi üyelerine şükranlarımı sunarım." ifadeleri..
TBMM gündeminde bu hafta neler var?
TBMM gündeminde bu hafta neler var?
Kadınlardan siyasi partilere çağrı... Partilerde kol değil, beyin olalım
Kadınlardan siyasi partilere çağrı... Partilerde kol değil, beyin olalım
İYİ Partili Buğra Kavuncu: Fatih Akşener seçim kampanyasında gönüllü olarak çalıştı,
Meral Akşener'in banka hesaplarını incelettiği öne sürülen İYİ Partili Ümit Dikbayır'ın, "Akşener'in oğlu Fatih Akşener seçim döneminde İYİ Parti poşetleriyle ekibine para dağıttı." iddialarına yanıt geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu,..
Faruk Çelik'ten çok konuşulacak çıkış: Cumhurbaşkanımızın önünde hain tezgahlara muhatap bırakıldım
AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde kendisine tuzaklar kurulduğunu ifade ederek "Şahsen, milli tarımdan rahatsız olanlar tarafından TRT'de Payitaht dizisine bile konu edildim, yüzde 98 oy aldığımız Harran ilçemizde if..
İYİ Parti'den ayrılan Adnan Beker'den Meral Akşener'e: Hakkımdaki iddiaları düzeltmezse istifa etsin
İYİ Parti'den istifa eden Milletvekili Adnan Beker, Meral Akşener'in fuhuş iddialarının merkezindeki otel sahibi polis müdürü ile ilişkisi olduğu iddialarını yalanladı. Beker, "Açık ve net söylüyorum: Ne oteli bilirim, ne sahibini tanırım, ne de olayda ba..
Mansur Yavaş'tan,
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Yavaş, görüşme sonrası gazetecilerin, "Akşener'in yerel seçimlerde sizi destekleme konusunda bir değerlendirmesi oldu mu?" sorusuna, "Ben o konulara hiç..
İYİ Partili Dikbayır: Seçim kampanyasını yürüten Akşener'in oğlu, elinde poşetle para dağıttı
Meral Akşener'in banka hesaplarını incelettiği öne sürülen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamada bulundu. Dikbayır, İYİ Parti'nin seçim kampanyasını Akşener'n oğlu Fatih Akşener'in yürüttüğünü söyleye..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Babacan'a soğuk duş! Açılışta 20 kişiye hitap etti
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Trabzon İl Başkanlığı'nı..
CHP'nin Balıkesir Edremit mitinginde ezan gafı: Ne zaman okunuyor, ben zayıfım bu konuda
CHP lideri Özgür Özel'in Balıkesir Edremit'teki mitinginde ezan arası veril..
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çırak Genel Başkan, selefinden bile fason çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Yılın ikinci yarısından itibaren güzel haberler gelm..
İstanbul Üsküdar'da Demokrat'tan AK Parti'ye 600 katılım
İstanbul Üsküdar'da Demokrat'tan AK Parti'ye 600 katılım
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI