16-01-2022 18:33:34

Serhat Ardahanspor Kulübünün dayanışma gecesi beklenen ilgiyi görmedi

Ardahan’ı Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsil eden Serhat Ardahanspor Kulübü’ne destek için 15 Ocak Cumartesi akşamı dayanışma gecesi yapıldı
Serhat Ardahanspor Kulübünün dayanışma gecesi beklenen ilgiyi görmedi

Ardahan’ı Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsil eden Serhat Ardahanspor Kulübü’ne destek için 15 Ocak Cumartesi akşamı dayanışma gecesi yapıldı.

Serhat Ardahanspor Kulübü Başkan yardımcısı Sezgin Kaya, Serhat Ardahanspor için yönetim olarak büyük fedekarlık yaptıklarını yeni futbolcu transferi ve Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmek için maddi desteğe ihtiyaçları olduklarını açıkladı.

Serhat Ardahanspor Kulübü dayanışma gecesine beklenen yoğun katılım olmadı. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ve Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı ve ARDAFED Başkanı Orhan Çerkez yoğun programları sebebi ile dayanışma gecesinin bir hafta ertelenmesini istediler. Ayrıca Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Aykut Karagöz Koronavirüse yakalandığı için geceye katılmadı. Tüm ısrarlara rağmen Serhat Ardahanspor Kulübü yönetimi dayanışma gecesini ertelemeyi yapacakları transferlere para temin etmek için ertelemediler. Sonuç olarak büyük katılım beklenen Serhat Ardahanspor destek gecesinde salonun büyük kısmı boş kaldı.

Serhat Ardahanspor Kulübü destek gecesinde THM Sanatçıları Erkan Ergezer ve Turgay Demir sahne aldılar. Gecede İşadamı Üzeyir Engin Serhat Ardahanspor Kulübüne 5o Bin TL değerinde bir arsa bağışladı. Geceye katılan bir çok iş adamıda 5’er bin TL bağış yaptıkları görüldü.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI