02-03-2024 21:21:29

Seçim Kurulu, İYİ Parti Tokat Belediye Başkan Adayının adaylığını düşürdü

İYİ Parti Tokat Belediye Başkanı adayı Şeref Menteşe, adaylığının düşürüldüğü kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Menteşe, teşkilat mensuplarına ve destekçilerine teşekkür etti.
Seçim Kurulu, İYİ Parti Tokat Belediye Başkan Adayının adaylığını düşürdü

İyi Parti'nin Tokat Belediye Başkan adayı Şeref Menteşe, Belediye Başkan adaylığının YSK tarafından kesin olarak düşürüldüğünü sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Menteşe, "Yaşadığımız gelişmeleri ve nedenlerini zaman ortaya çıkaracaktır." ifadelerini kullandı.

YSK'YA YAPILAN İTİRAZ SONUÇLANDI

Tokat Belediye Başkan adayı Şeref Menteşe'nin adaylığının YSK tarafından düşürüleceği haberleri kamuoyunda konuşulmaya başlanmış ve nedeninin, Menteşe'nin, 2019 yılında aldığı ceza nedeniyle olduğu belirtilmişti. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Şeref Menteşe, YSK'nın adaylığını düşürmesine itirazda bulunmuş ve itirazın cevabını bekliyordu.

YSK'dan adaylığın düşürülmesine karşı yapılan itiraz sonuçlandı. Şeref Menteşe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda YSK tarafından adaylığının kesin olarak düşürüldüğünü açıkladı.

"YAŞANAN GELİŞMELERİ VE NEDENLERİNİ ZAMAN ORTAYA ÇIKARACAKTIR"

Şeref Menteşe." Değerli hemşerilerim, kıymetli yol arkadaşlarım. Bu akşam saat 17.30 itibarı ile İyi parti Tokat belediye başkanı adaylığımızın seçim kurulu kararı ile düşürüldüğü bilgisi tarafıma ulaşmıştır Adaylığımızın açıklandığı gün itibarı ile bizimle birlikte gece gündüz çalışan teşkilat mensubu arkadaşlarıma ve bizi büyük bir muhabbetle bağrına basan hemşerilerime gönülden teşekkür ederim. Yaşadığımız gelişmeleri ve nedenlerini zaman ortaya çıkaracaktır. İyi Parti tarafından belirlenecek olan yeni adaya başarılı çalışmalar dilerim. Tokat'ın ve Tokatlının hizmetkarı olmaya devam edeceğime ŞEREF SÖZÜ veriyorum." ifadelerini kullandı.

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI