27-02-2024 20:01:46 Son Güncelleme: 27-02-2024 20:15:46

Şampiyonlar Naz Arıcı ve Elif Sırma Ardahan Özel Cumhuriyet Spor Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi

Artistik Buz Pateni Dünya Şampiyonları Millî Sporcular Naz Arıcı ve Elif Sırma Ardahan Özel Cumhuriyet Spor Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi
Şampiyonlar Naz Arıcı ve Elif Sırma Ardahan Özel Cumhuriyet Spor Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi

Artistik Buz Pateni Dünya Şampiyonları Millî Sporcular Naz Arıcı ve Elif Sırma Ardahan Özel Cumhuriyet Spor Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Artistik buz pateni Dünya şampiyonu Naz Arıcı ile Dünya 3’üncüsü Elif Sırma Özel, Ardahan’daki programları kapsamında, Cumhuriyet Spor Lisesinde, öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi. 

Naz Arıcı, “ Sizinle bir arada olmak benim için çok büyük bir mutluluk. En büyük başarı kendinize güvenmektir. Her zaman başaracağınıza inanın ve sonuna kadar pes etmeden mücadelenize devam edin. Sürekli kendinizi geliştirin. Sonucunda mutlaka başarılı olacaksınız. Anlamlı ve güzel organizasyon için okul yönetimine çok teşekkür ederim.” dedi. 

Öğrencilere başarı hikâyelerini anlatan sporcular, gelen sorularla birlikte çok verimli ve güzel etkinlik gerçekleştirdi. 

Program sonunda Ardahan İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Atanur Sarıçam ve Okul Müdürü Faruk Balcı tarafından Millî Sporculara plaket takdim edildi. 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI