22-09-2020 14:07:44 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:18:44

Saffet Kaya dan Yargının Tepesine Anlamlı Ziyaret

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya Adli Yıl Açılışı sebebiyle Yargıtay Başkanı  Mehmet Karaca ve Anayasa Mahkemesi Üyesi Basri Bağcı yı ziyaret etti
Saffet Kaya dan Yargının Tepesine Anlamlı Ziyaret

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya Adli Yıl Açılışı sebebiyle Yargıtay Başkanı  Mehmet Karaca ve Anayasa Mahkemesi Üyesi Basri Bağcı yı ziyaret etti.

Milletvekili Saffet Kaya, Türkiye Cumhuriyeti Yargıtay Birinci Başkanı Mehmet Karaca ve Anayasa Mahkemesi Üyesi Basri Bağcı yı ziyarette bulundu. ziyarette yeni adli yılında başarılar diledi.

Bu ziyarette  Kaya “Hukuk, toplumun güven ve huzur içerisinde yaşaması için çok önemli bir etkiye sahip olduğunu belirtti. Kaya Yeni adli yılda adaletin mevcudiyetini koruyacak olan tüm hukukçulara başarılar diliyorum” dedi.

KAYA “ADALET, ZİHNEN GÜVEN İÇİNDE OLMAYI SAĞLAR”

Adaletin herkes için eşit bir şekilde işlemesini temenni eden Kaya “Hukukun doğru tesiri vatandaşın hayatına değer kattığı gibi yaşamını sürdürürken de zihnen güven içinde olmasını sağlar” diyerek vatandaşın rahat bir yaşam sürmesi için adaletin çok önemli bir etkiye sahip olduğunu belirtti.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI