09-04-2020 22:45:54 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:21:54

Saffet Kaya dan Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya , Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı
Saffet Kaya dan Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya , Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kaya Mesajında: Emniyet teşkilatımız, asayişin sağlanması, kamu düzeninin temini, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini de alarak çağdaş bir anlayışla görevini yerine getirmektedir.

Bu anlayış doğrultusunda tüm emniyet mensuplarının üstlendikleri bu kutsal görevi, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için en başarılı  şekilde yerine getirmeye devam edeceklerine olan inancımız tamdır.

Ayrıca, bütün Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid19) salgınının yayılmasını önlemek, vatandaşlarımızın sağlığına olumsuz etkilerini asgari seviyeye düşürmek, salgında en etkili mücadele olan sosyal mesafeyi sağlamak adına gerektiğinde canı pahasına görevlerini yerine getiren Emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum.

Bu düşüncelerle,  güven ve huzur ortamının sağlanmasında, fedakarca çalışmalar gösteren, mesai mefhumu tanımadan büyük bir özveriyle çalışan emniyet teşkilatımızın 175. yıldönümünü kutluyor, bu kutsal mesleğin ifası sırasında şehit olanlara Allah’tan rahmet gazi ve emeklileri ile halen görevlerini yapmakta olanlara aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI