"saldırı/7/s/keywords/saldırı" İLE İLGİLİ HABERLER

Saldırıyı üstlendi
Fransa’nın başkenti Paris’te önceki gün düzenlenen bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiği gerekçesiyle gözaltına alınan kişi, suçlamaları kabul etti ve hedefinin Charlie Hebdo olduğunu itiraf etti.
100 bin dolar ödülle aranıyor!
ABD'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde, polis aracına düzenlediği silahlı saldırıda 2 polisi ağır yaralayan saldırganın yakalanması için 100 bin dolar ödül kondu.
Afrin'de terör saldırısı: 3 ölü, 32 yaralı
Suriye’nin kuzeyinde muhaliflerin kontrolündeki Afrin ilçesinde bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında 3 kişi öldü, 32 kişi yaralandı.
Reyon görevlisi defalarca bıçaklandı, yardımına diğer çalışanlar yetişti!
Rusya’nın Ulyanovsk şehrinde bir kadın girdiği markette reyonda çalışan görevliyi defalarca bıçakladı. O anlar saniye saniye kameraya yansırken, aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan görevlinin yardımına çalışma arkadaşları yetişti.
ABD'nin Chicago kentinde silahlı saldırı! Çok sayıda yaralı var...
Gelen son dakika haberlerine göre; ABD’nin Chicago kentinde yaşanan silahlı saldırıda 9'u ağır en az 14 kişinin yaralandığı bildirildi.
ABD'den Çin'e Covid-19 aşısı için siber casusluk suçlaması
Washington yönetimi, Pekin'in desteklediği iki hacker için iddianame hazırladı. Savcılara göre iki Çinli Ocak ayında Massachusetts'te koronavirüs aşısı üzerine çalıştığı bilinen bir biyo-teknoloji şirketini hedef aldı, Maryland'de bir diğer şirketi de 'Covid-19 araştırmaları yapıyoruz' açıklamalarından bir hafta sonra hackledi.
Kız çocuğu, anne-babasını vuran militanları öldürdü
Gece yarısı eve gerçekleşen baskında anne ve babasını kaybeden 16 yaşındaki kız, Kalaşnikofla militanlara karşılık verdi.
Güney Kıbrıs’ta camilere yönelik provokasyonlar devam ediyor
Güney Kıbrıs'ta camilere yönelik provokasyonlar devam ediyor. Güney Kıbrıs'ta Lefkoşa'da bulunan Bayraktar Camisi'nin yakınında bulunan tellere, Yunanca, ‘Türk işgaline tapanlara ölüm ve balta’ mesajları içeren pankartlar asıldı.
Afganistan'da Taliban saldırdı! 14 güvenlik görevlisi öldü
Taliban militanlarının, Afganistan'ın kuzeyindeki Kunduz vilayetinde askeri ve polis karakollarına düzenlediği eş zamanlı saldırılarda 14 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.
Müslüman kadına sokak ortasında ırkçı saldırı
Rusya'da çocuklarının önünde Müslüman bir kadına güpegündüz tekme atan saldırgan, gözaltına alındı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI