"mesajı/8/yeni-uyelik/s/keywords/mesajı/4/s/keywords/mesajı/8/yeni-uyelik/s/keywords/mesajı" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi Ardahan Terminal’inde ilk seferler hafta sonu yapılmaya başlandı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun büyük katkılarıyla çağdaş standartlarda inşa edilen ve 7 Ağustos Pazar günü görkemli bir törenle hizmete açılan yeni şehirlerarası Ardahan Terminal’inde ilk seferler hafta sonu yapılmaya başlandı.
Ardahan Haberi: Bakan Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni anayasayı yapacak
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yeni anayasa Türkiye'nin değişmez gündem maddesi. Türkiye eninde sonunda yeni anayasayı yapacak." dedi.
Ardahan Haberi: Bakan Bozdağ: Türk yargısına saldırmak büyük bir haksızlıktır
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Türk yargısını eleştirmek, Türk yargısına saldırmak büyük bir haksızlıktır. Gece gündüz çalışan hakimlerimize ve savcılarımıza saygısızlıktır. Bu saygısızlığı ve bu haksızlığı reddediyoruz. Benim yargıya, yargı görevi yapanlara inancım tamdır. Dışarıdan yapılan saldırılar, Türk yargısının ortaya koyduğu büyük başarıyı gölgeleyemeyecektir" dedi.
Ardahan Haberi: Çıldır Kaymakamı Muhammed Enes İpek Göreve Başladı.
Ardahan ın Çıldır İlçesine yeni atanan Kaymakam Muhammed Enes İpek Göreve Başladı
Ardahan Haberi: Serhat Ardahan Gazeteciler Cemiyeti'nden taziye mesajı
Serhat Ardahan Gazeteciler cemiyeti, Gaziantep’te yolcu otobüsü ve bir ambulansın da karıştığı kazada hayatını kaybeden, 2’si İhlas Haber Ajansı muhabiri 16 kişinin ölümüyle ilgili taziye mesajı yayınladı.
Ardahan Haberi: Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. 2 ilin emniyet müdürü merkeze alındı, 11 ile emniyet müdürü atandı. İşte yeni görev yerlerine atanan emniyet müdürü, kaymakam ve vali yardımcılarının isimlerinin yer aldığı o liste...
Ardahan Belediyesi yaya geçiti yol çizgilerini yeniledi
Ardahan Belediyesi ekipleri, şehir merkezinde trafikte vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için yeni yaya geçitleri yaptı, silikleşen yol çizgilerini elden geçirdi
Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'nda yeni rekora ulaşıldı
Türkiye’nin Kafkaslara açılan en önemli sınır kapılarından biri olan Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'nda 2022 yılının ilk 5 ayında 51 bin 496 tır geçişiyle yeni bir rekora ulaşıldı.
Göle de Adem Kılıç'a, köpeğin sahibi tarafından yeni at hediye edildi.
Ardahan'ın Göle ilçesinde meydana gelen olayda atı, yasaklı ırk olan 'Dogo Argentino' cinsi köpeğin saldırısında ölümden dönen Adem Kılıç'a, köpeğin sahibi tarafından yeni at hediye edildi. Kılıç, "Yaralanan atıma çok iyi bakacağım, o bana 15 yıl baktı. Ama bu iş benim ekmek kapım, artık yeni atı kullanacağım" dedi.
Posof lu Şehidin yürek burkan teyemmüm mesajı
Şehidin yürek burkan 'teyemmüm' mesajı..."Namazları teyemmüm ile kılıyoruz, üzerimiz çok pisleniyor sıkıntı olmaz değil mi?
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI