"korona/8/firmalar/s/keywords/korona" İLE İLGİLİ HABERLER

 İran’da 2 bin 369 yeni corona virüs vakası!
İran’da corona virüs (Covid-19) nedeniyle 75 kişi daha hayatını kaybetti. Ülkede toplam can kaybı 8 bin 659’a yükseldi.
İtalya Başbakanı Conte, corona virüs ifadesi verdi!
İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının ilk döneminde kuzeydeki iki beldede karantina tedbirleri konusunda geç kalınıp kalınmadığı konusunda Bergamo savcılarına ifade verdi.
Sudan'da corona virüs vaka sayısı 6 bini aştı
Doğu Afrika ülkesi Sudan’da yeni tip corona virüs tespit edilen kişi sayısı 6 bini geçti.
ABD'de corona virüs nedeniyle 24 saatte 1200 kişi daha öldü!
Gelen son dakika haberine göre, ABD'de corona virüs nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 1200 artarak 111 bin 408'e çıktı.
İtalya'da corona virüs'ten ölenlerin sayısı 33 bin 846'ya yükseldi
İtalya'da yeni tip corona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 72 artarak 33 bin 846’ya yükseldi.
Dünya genelinde corona virüs tespit edilen kişi sayısı 6 milyon 700 bini geçti
Çin'in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip corona virüsün tespit edildiği kişi sayısı, dünya genelinde 6 milyon 702 bin 835’e ulaştı.
Arap ülkelerinde corona virüs kaynaklı ölümler ve vaka sayıları arttı
Yeni tip corona virüs kaynaklı can kayıpları Irak'ta 256'ya, Cezayir'de 673'e yükselirken, Fas, Filistin ve Ürdün'de vaka sayıları arttı.
Ardahan Yeşilay Şube Başkanı Baydar: Korona virüs salgını döneminde de bağımlılıklardan uzak ve iyi bir yaşam için çalışıyoruz
Ardahan Yeşilay Şube Başkanı Özbay Baydar, korona virüs salgını döneminde de bağımlılıklardan uzak ve iyi bir yaşam için çalıştıklarını söyledi
İran'da cami ve alışveriş merkezlerine yönelik kısıtlamalar kaldırıldı
İran'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yaklaşık 3 ay önce ibadete kapatılan camilerin bugünden itibaren yeniden açılması ve alışveriş merkezlerine yönelik kısıtlamaların kaldırılması kararlaştırıldı.
Afrika'da covid-19'dan iyileşenlerin sayısı 50 bini aştı
Gelen son dakika haberlerine göre; Afrika genelinde, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandıktan sonra sağlığına kavuşanların sayısı 50 bini geçti.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI