"için/14/s/keywords/için/13/s/keywords/için/14/s/keywords/için" İLE İLGİLİ HABERLER

'Engelsİzciler' Asparan’da kamp yaptı
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli çocukların sosyalleşmeleri ve birlikte güzel vakit geçirmeleri için düzenlenen “Engelsİzciler” kampının bu yıl ikincisi düzenlendi. Marmaris Asparan Kamp alanında yapılan etkinlikte çocuklar iki gece kamp yaparken İzcilik faaliyetlerinde bulundu.
Dev bisiklet şöleni için hazırlıklar tamam
Dünyanın dört bir yanından gelen sporculardan oluşan renkli pelotonu, sekiz gün sürecek serüven için 8 Ekim Pazar günü Alanya Limanı'ndan saat 11:40’da pedal çevirmeye başlayacak.
İyot eksikliği yaşayanlar brokoli ve ıspanak tüketmemeli
İyot, tiroid bezinin büyüme, beyin gelişimi ve enerji metabolizmasının hızından sorumlu tiroid hormonlarını üretebilmesi için gerekli bir mineraldir.
Zeynep Bastık lavanta işine giriyor
Yazı konserlerle ve reklam iş birlikleriyle geçiren Zeynep Bastık lavanta yetiştirmek için kolları sıvadı. Urla’daki çiftlik evinin arazisinde bir lavanta tarlası oluşturmaya hazırlanan Zeynep Bastık çok heyecanlı…
Sakarya'da yağış mesaisi aralıksız sürüyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Cuma günüden beri etkisini gösteren yağışların olumsuzluğa sebebiyet vermemesi için 182 personel, 15 kanal aracı, 33 vidanjör ve 22 kazıcı yükleyici ile saha çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.
Silivri'de afet zamanında iletişim için iş birliği
Silivri’de olası büyük Marmara Depremi sonrası iletişim ağının kopmaması ve oluşabilecek yoğunluktan dolayı aksaklıkların önüne geçilebilmesi için Silivri Belediyesi ve Turkcell iş birliğiyle ‘Afet Zamanında İletişim Toplantısı’ yapıldı.
Adres değişikliği süreci başladı
Adresleri değişen seçmenlerin, yerel seçimler için adres güncelleme süreci başladı.
Mecliste yeni yasama yılı açılıyor
TBMM, bugün saat 14.00 itibariyle çalışmalarına başlıyor. Emekli maaşlarına yapılacak düzenlemeden, tezkerelere kadar birçok önemli başlık için mesai yapılacak.
İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı'ndan 'adaylık' istifası
Bursa'da İYİ Parti'nin kurucu İl Yönetimi'nde yer alan ve 3 yıldır Mudanya İlçe Başkanı olarak görev yapan 35 yaşındaki Hüseyin Hatipoğlu, Mudanya Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.
Bursa olası bir depremden nasıl etkilenecek?
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yaşanan ciddi yıkımın ardından gözler korkuyla olası Büyük Marmara depremine çevrildi. Herkes içten içe kendisine ve çevresine şu soruyu soruyor: Böyle büyük bir deprem burada yaşansa ne olur? Bursa Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Engin Er, Herkes Duysun için yanıtladı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI