"için" İLE İLGİLİ HABERLER

CHP'li vekil Özcan'dan TBMM'ye 'motokuryelik' için araştırma önergesi
CHP Muğla Milletvekili Avukat Gizem Özcan, motokuryelik mesleğinin sorunlarının araştırılması için bir TBMM’ye araştırma önergesi verdi
MEB: Ara tatilde seminerler çevrim içi olacak
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sadece kasım ara tatili için geçerli olmak üzere öğretmenlerin seminer çalışmalarının online yapılacağını duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin diplomasi trafiği devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının sona ermesi, çatışmanın barışçıl yöntemlerle çözüme ulaşması için diplomasi trafiğini sürdürüyor.
Ardahan’da öğrenciler, Filistinlilere destek için ışıklarla 'Gazze' yazdı
Ardahan’da yurtlarda kalan öğrenciler, Filistinlilere destek amacıyla koreografi hazırladı. Türkiye’nin her yerinden İsrail’e tepkiler artarken Ardahan’da öğrenciler, Filistinlilere destek için ışıklarla 'Gazze' yazdı.
Bakan Tekin öğrencilerle Filistin için saygı duruşunda
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ve öğrencilerle İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, üzerine düşeni yapmaya devam edecektir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Gazze'deki insani duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye, daha fazla masumun kanının akmaması için üzerine düşeni yapmaya devam edecektir" dedi.
Okullarda bugün Filistin için saygı duruşunda bulunulacak
Millî Eğitim Bakanlığının (MEB) kararıyla, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için yarın ülke genelindeki okullarda gerçekleştirilecek bayrak törenlerinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.
Türkçe için sınıf geçme notu 70 oldu
Milli Eğitim Bakanlığı, Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ile ortaokullarda 45 olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için 70'e, diğer dersler için 50'ye yükseltildi.
TOKİ'nin indirimli 'borç kapatma' kampanyasında son gün
TOKİ'nin, Haziran 2022'den önce yapılan iş yeri ve konutlar için başlattığı indirim kampanyası bugün sona erecek.
Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç Hanak İlçesin de doğalgaz çalışmalarına başlanıyor
Ardahan’ın başlıca sorunlarını çözmek için bakanlıkları tek tek dolaşan ardahan AK Parti milletvekili Kaan Koç, son ziyaretinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ ı ziyaret etti.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI