"için/14/erzurum-/s/keywords/için" İLE İLGİLİ HABERLER

Tarihi Kentler Osmangazi’de buluşuyor
Bursa'da Osmangazi Belediyesi, üyesi olduğu ve kültürel miras için bugüne kadar birçok proje yürüttüğü Tarihi Kentler Birliği’ni Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde ağırlayacak.
Bağımlılıkla mücadeleye 500 km pedal çevirecekler
Edirne Yeşilay Spor Kulübü Bisiklet Topluluğu, bağımlılıkla mücadele çalışmaları kapsamında 22-26 Eylül 2023 tarihleri arasında “Sınırsız dostluk için pedallıyoruz” sloganıyla Bulgaristan’a bisiklet turu düzenliyor.
Sürekli ‘ders çalış’ söylemi doğru değil!
Uzmanlar, çocukların sosyalleşmeleri ve günlük yaşam becerilerini pratik etmeleri için önemli bir yere sahip olan oyunlar ve oyuncakların, çocuğun gelişimini desteklediğini, empati duygusunu ve yaratıcılığını güçlendirdiğini, sorumluluk almasını ve kendini ifade etmesini sağladığını söylüyor
2023 yılı Alzheimer hastaları için bir dönüm noktası
2023 yılının, hastalıkla mücadele için önemli bir yıl olduğunun altını çizen Türkiye Alzheimer Derneği uzmanları, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’ne özel açıklamalarda bulundu
Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm sürüyor
Daha dirençli bir Beylikdüzü inşa etmek için çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki tüm kentsel dönüşüm süreçlerini destekliyor. 60 daireden oluşan bir sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.
Kırmızı Işık'a araştırmacılardan 'altın' ödül
Türkiye Vodafone Vakfı’nın Kırmızı Işık mobil uygulaması için gerçekleştirdiği “Kırmızı Işık Sohbet Robotu Kalitatif Araştırması”, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından “Sosyal Baykuş” kategorisinde “Altın” ödüle layık görüldü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan BM'de yoğun diplomasi trafiği
BM Genel Merkezi karşısında yer alan Türkevi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu için bulunduğu New York'ta gerçekleştirdiği temasları kapsamında yoğun diplomatik görüşmelere ev sahipliği yaptı.
GastroANTEP'te çocuklara unutulmaz anlar yaşatıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığının iş birliğinde gerçekleştirilen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali çocuklar için dolu dolu etkinliklerle devam ediyor.
Mısır hasadı başladı
Türkiye tarımı için önem taşıyan mısır, hasat zamanı geldiğinde çok fazla bekletmeden hasadı yapılması gereken ve özen isteyen ürünlerden biri… Danelik ve silajlık çeşitler hasat olgunluğuna eriştiklerini farklı şekilde belli ederken bu süreçte kullanılan tarım ekipmanları da önem arz ediyor.
Bursa Yıldırım'da spora çifte yatırım
bursa'da Yıldırım Belediyesi, gençlerin sporla daha fazla vakit geçirebilmesi için sağlıklı ortamlar oluştururken kentin spor altyapısını güçlendirmek amacıyla ilçeye spor kompleksleri ve halı sahaları kazandırıyor.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI