"için/14/detaylipuan/dernekler-/s/keywords/için" İLE İLGİLİ HABERLER

GastroANTEP'te Oğuzhan Koç coşkusu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’nde şarkıcı Oğuzhan Koç sevilen şarkılarını Gazi şehirliler için söyledi.
Kayseri Kocasinan'da eğitime 'engel' yok
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi tarafından Ahievran Mahallesi’ne yapılan ve 2 bin 500 metrekare alana sahip okulun çalışmalarını inceledi. Eğitimden sanata spordan kültüre hayatın her alanında engelli vatandaşlara destek olduklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, engelli çocuklar için güzel bir eğitim yuvası daha kazandıracaklarını söyledi.
Cumjurbaşkanı Erdoğan'dan Musk'a 'Türkiye' çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla ve SpaceX şirketlerinin kurucusu Elon Musk’ı New York’taki Türkevi’nde kabul etti. Erdoğan, Tesla'nın 7'nci fabrikasını Türkiye'de kurması için Musk'a çağrı yaptı.
579 milyon TL'lik SED ödemeleri yatırıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Eylül ayı içerisinde 579 Milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını açıkladı
Kerem Alagöz sanatçının sorunlarını paylaştı
21 yaşındaki notalara renk veren Kerem Alagöz “Sanat ve Sanatçıların Sorunlarını” medyayla paylaştı. Doğa tutkunu müzisyen Kerem Alagöz sosyal dayanışma projelerinde ön saflardaki yerini “Herşey Bursamızın dünyaya daha iyi tanıtmak, kardeşlik duygularımızı pekiştirmek için” dedi.
İYİ Parti Gümüşhane'ye iddialı hazırlanıyor
İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, mahalli seçimler kapsamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in önderliğinde düzenlenen GİK toplantısına ilişkin değerlendirmede bulundu. Başkan Ateş" İYİ Parti'yi Gümüşhane'de birinci parti yapmak için vâr gücümüzle çalışacağız' dedi.
Bilecik köylerinde su problemi çözülüyor
Bilecik İl Özel İdaresi; köylerdeki su kaynaklı sorunların en kısa sürelerde çözülmesi için çalışmalarını sürdürüyor
Hamdi Ulukaya Girişimi'ne başvurular sürüyor
Türkiye’den küresel çapta, öncü girişimlerin doğması için 2017 yılından bu yana girişimci adaylarına ve startuplara iş fikirlerini gerçekleştirmelerinde destek olan Hamdi Ulukaya Girişimi’nin Startup Destek Programı’na 15 Ağustos’ta başlayan başvurular yoğun ilgiyle devam ediyor.
Büyükşehir'den esnaf odalarına dev destek
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından yaptırılacak hizmet binası için hibe ettiği 1.750 metrekarelik arsanın protokolü imzalandı.
Büyükşehir’den haşereye geçit yok
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri; haşere ve uçkunla mücadele işlemlerini sürdürüyor. Özellikle Değirmen Boğazı ve Selimiye Barajı gibi su ve yeşil alanın olduğu yerler haşerelerin ürememesi için titizlikle ilaçlanıyor
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI