"için/14/s/keywords/için/57/s/keywords/için/14/s/keywords/için" İLE İLGİLİ HABERLER

Ülkü Ocakları Ardahan Üniversitesi’nde öğrenciler için danışma standı kurdu.
Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanlığı, Ardahan Üniversitesi’nde öğrenciler için danışma standı kurdu.
Kalp sağlığı için yap-yapma listeniz olmalı!
Kalp sağlığı için yapılması gerekenler kadar, yapılmamasına özen gösterilmesi de gerekiyor. Kalp sağlığı konusundaki detayları Prof. Dr. Ali Oto anlattı.
Sokak hayvanları ambulansı Eyüpsultan'ın mahallelerinde
Eyüpsultan Belediyesi Sokak Hayvanları Ambulansı can dostlarımız için cadde cadde, sokak sokak hizmet vermeye devam ediyor. İSTANBUL (
AÇEV, 100. Yılı 'Cumhuriyet Çocukları' ile kutluyor
30 yıldır erken yaştaki her çocuğun sağlıklı, mutlu, güvende ve öğreniyor olması için çalışan Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), Cumhuriyet’in 100. yılını özel bir sanal hatıra kartı ile kutluyor.
Manisa Büyükşehir asfaltta rekora doymuyor
Manisalı vatandaşları, bozuk zeminli yollardan kurtararak, güvenli yollarla buluşturmak için şehrin her noktasında çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yeni bir rekora daha imza attı.
Türk kahvesi filtre kahvenin gerisinde kaldı
Sabahları güne başlamak, öğle aralarında enerji toplamak ve akşamları keyif yapmak için kahve içen tüketiciler, en çok hangi kahveyi tercih ediyor?
İnegöl'de Tarımın Sultanları bilgilerini yarıştıracak
Bursa İnegöl Belediyesi’nin 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü kapsamında bu yıl 3’üncüsünü düzenleyeceği “Tarımın Sultanları Bilgi Yarışması” için geri sayım başladı. Her mahalleden 3’er kişilik 1 takımın katılacağı yarışmada yer almak isteyen mahalleler 12 Ekim’e kadar başvurularını yapabilecek.
Bağışıklığı güçlendirecek 6 öneri
Sağlıklı Yaşam Şefi ve Diyetisyen Sibel Mumcu, bağışıklık sistemini güçlendirmek için 6 öneride bulundu
İzmitli kadınladan farkındalıklı yürüyüş
İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün organize ettiği Sağlıklı Yaşam Yürüyüşüne katılan İzmitli kadınlar bu hafta meme kanserine dikkat çekmek için yürüdü
Konya'da içme suları heba olmayacak!
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü; tarımsal faaliyetler, inşaat, fen işleri, yol yapımı, temizlik, yeşil alan sulaması gibi içme suyu dışındaki kullanımlar için ihtiyaç duyulan suların, yangın hidrantlarından alınmasının önüne geçmek için Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Kartlı Tanker Dolum Sistemi’ni hayata geçirdi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI