"için/14/s/keywords/için" İLE İLGİLİ HABERLER

Depremler ardından vergisel ne gibi değişiklikler oldu?
6 Şubat'ta yaşanan depremler ekonomik kayıplara yol açtı. Kayıpları telafi edebilmek için vergisel anlamda yapılan değişiklikleri Mali Müşavir Elif Küçükoğlu anlattı.
Konya Çeltik'e sıcak asfalt mesaisi
Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde sorumluluk alanındaki bölgelerde yol altyapısını güçlendirmek için mesaisine devam ediyor.
Çocuklar 'Hayallerindeki Atatürk’ü' anlatacaklar
İzmit Belediyesi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü kapsamında çocuklar için ödüllü şiir ve resim yarışması düzenleyecek. ’Hayalimdeki Atatürk’ temalı yarışmada başvurular yarın başlayacak
OEDAŞ Uşak'ta muhtarları ağırladı
Uşak’ta hayatına dokunduğu yaklaşık 375 bin kişiye güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı sağlamak için çalışmalarını sürdüren OEDAŞ yetkilileri, bölge muhtarlarıyla bir araya geldi.
Kayseri Talas'ta Millet Bahçesi Eğitim Kampüsü yükseliyor
Kayseri Talas Belediyesi ve hayırsever Av. Mehmet Altun işbirliğiyle yapımı süren Millet Bahçesi Eğitim Kampüsü hızla yükseliyor. İçerisinde 4 okulun yer aldığı kampüste anaokul ve ilkokul bitme noktasına gelirken, ortaokul ile lisenin yapımı için yakın zamanda temel atılacak.
Nevşehir'de basketbol turnuvasına başvurular başladı
Nevşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı dolayısıyla düzenlenecek olan 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası için başvurular başladı.
Akçabelen Fasulyesi'ne Konya'dan 'Büyük' destek
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin coğrafi işaretli ürünlerden olan Akçabelen Şeker Fasulyesi'nin üretimine ve ihracatına katkı sağlamak için Beyşehir Akçabelen Mahallesi’ne yaptığı bakliyat paketleme makinesi desteği üreticileri mutlu etti
İşte en güzel sonbaharı yansıtabileceğiniz yerler
Fotoğraf çekmeyi sevenler için sonbaharın ışığı bir başka güzeldir. İşte sizler için en güzel sonbahar karelerinin çekileceği rotalar...
Bursa Büyükşehir kaliteden taviz vermiyor
Türk Standartları Enstitüsü tarafından TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemleri için gerçekleştirilen dış tetkik sonucunda üç belgenin de devamına karar verildi.
Kocaeli'de iki belediyeden ortak çalışma
Gölcük ve Başiskele Belediyeleri ilçelerinin turizm potansiyelini arttırmak ve tanınmasına katkı sunmak için ortak bir çalışmaya imza attı
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI