"haberler/79/ilanlar/s/keywords/haberler/30/s/keywords/haberler/79/ilanlar/s/keywords/haberler" İLE İLGİLİ HABERLER

Almanya'da bir evde beş çocuğun cansız bedeni bulundu
Alman medyası, batı şehri Solingen'de yaşları 1, 2, 3, 6 ve 8 olan beş çocuğun anneleri tarafından öldürüldüğünü bildiriyor. 11 yaşındaki diğer çocuğunu yanına alarak evden çıkan ve bir trenin önüne atlayan anne ağır yaralı halde kurtuldu.
İspanya'da kabus sürüyor! 8 bin 959 yeni vaka...
Gelen son dakika haberlerine göre; İspanya'da yeni tip corona virüs (covid-19) salgınında vaka sayısı son 24 saatte 8 bin 959 arttı.
Lübnan'da hükümeti kurma görevi büyükelçiye verildi
Beyrut'taki tarihi patlamanın ardından kabinenin istifa ettiği ülkede, Cumhurbaşkanı Avn Mustafa Edib'i yeni hükümeti kurması için yetkilendirdi.
Türkiye'den Rusya'ya YPG tepkisi
Dışişleri Bakanlığı, Moskova'da YPG/PKK'lıların ağırlanması üzerine, "Rusya'dan taahhütlere uygun olarak hareket etmesini ve terör örgütü PKK/YPG iltisaklı oluşumların gündemine hizmet edecek adımlardan kaçınmasını bekliyoruz" dedi.
Uçak indi! Dünya saniye saniye izledi
Uluslararası haber ajansları fotoğrafları peş peşe servis etti, uçağın içinde en dikkat çekici isim ise dört yıldır tüm Ortadoğu'yu şekillendirdi. İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki tarihi uçuş bugün tamamlandı.
İki aile birbirine girdi! Katliam: 3 kişi hayatını kaybetti
Erzurum’un Karayazı ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
TOBB’dan, ticaretin hızına hız katan dijital dönüşüm
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından çıkarılan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde yapılan dijital dönüşüm sayesinde, elektronik ortamda intikal eden ilanlar 2 saat içerisinde yayımlanmaya başladı.
Kardeşini köpekten kurtaran minik Walker, fahri ‘Dünya Şampiyonu’ ilan edildi
ABD’de 4 yaşındaki kız kardeşine kalkan olup, saldırgan köpekle boğuşan ve saldırıdan sonra yüzüne yaklaşık 90 dikiş atılan 6 yaşındaki küçük kahraman Bridger Walker, ‘Dünya Şampiyonu’ ilan edildi.
Trump: Erdoğan, Putin ve Şi zehir gibi...
77 yaşındaki Demokrat rakibi Biden'ın akıl sağlığını diline dolayan ABD Başkanı, muhatap olduğu liderlerin keskin zekaya sahip olduğunu söyledi.
 Çin ABD'ye misilleme yaptı! Kapatıyor...
Washington-Pekin hattında ipler bir kez daha gerildi, Çin yönetimi ABD'nin Çıngdu kentindeki konsolosluğunun lisansını iptal etti. Uluslararası ajanslar, gelişmeyi sabah 06.59'da 'son dakika' koduyla duyurdu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI