"haberler/175/sans-oyunlari/s/s/keywords/haberler" İLE İLGİLİ HABERLER

ABD'nin korkusu! 'Uçak gemisinin Hamas'la ilgisi yok'
Dünyanın gözü İsrail - Hamas savaşında. Netanyahu ile görüşen Biden, İsrail'e desteklerini yineledi. Öte yandan ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın perşembe günü İsrail'e gideceği öğrenildi.
Nobel Edebiyat Ödülü Fosse'nin
İsveç Kraliyet Bilimler Akademisinde düzenlenen basın toplantısında, Nobel Edebiyat Ödülü'nün "söylenemeyenleri dile getiren yenilikçi oyunları ve nesirleri" dolayısıyla Norveçli yazar Jon Fosse'ye verildiği açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere yeni müjde: İlk Kabine'den sonra açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde emeklileri yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. İlk Kabine toplantısının ardından yeni bir müjde verileceğini duyuran Erdoğan, yeni dönem ile ilgili de çarpıcı mesajlar verdi.
DEÜ'lü sağlıkçılar kamu spor oyunlarına damga vurdu
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Cumhuriyet’in kuruluşunun 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında İzmir’de düzenlenen Kamu Spor Oyunları’na Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) damgasını vurdu.
Erken sevinç kaybettirdi!
Çin'in Huangzhou kentinde düzenlenen Asya Oyunları'nda 3 bin metre erkekler patende yarışan Güney Koreli Jung Cheol-won erken sevincinin kurbanı oldu
Çılgın Sayısal'dan ekstra 60 milyon TL
Çılgın Sayısal Loto’da 4-30 Ekim tarihleri arasındaki çekilişler oyunseverlerin şansına şans katacak ve her çekiliş garanti, ekstra 5 milyon TL ikramiye kazandıracak. “Milyonerler Festivali” boyunca yapılacak 12 Çılgın Sayısal Loto çekilişinde, oyunseverlere
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti
Dün İstanbul Şirinevler'de yaşanan doğal gaz patlamasının ardından bu sabah saatlerinde de Ankara'da bir patlama yaşandı. Mamak'ta 6 katlı bir binanın giriş katında yaşanan doğal gaz patlamasında ilk gelen bilgilere göre 1 kişi hayatını kaybetti.
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
İstanbul'u sağanak vurdu! Son dakika uyarıları peş peşe geldi
İstanbul'da beklenen sağanak yağış etkili olmaya başladı. AFAD cep telefonlarına uyarı mesajı gönderirken İstanbul Valisi Gül de riskli yerlerin boşaltılması konusunda çağrıda bulundu. İşte dakika dakika İstanbul'da son durum...
Şirinevler'de binada patlama anı kamerada! Ölü ve yaralılar var
Şirinevler'de bir binada meydana gelen patlamada can kaybı 2'ye yükseldi. İstanbul Valisi patlamaya ilişkin son bilgileri paylaştı. Öte yandan patlama anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI