"haberler/175/s/keywords/haberler/13/s/keywords/haberler/175/s/keywords/haberler" İLE İLGİLİ HABERLER

Corona virüsten ölenlerin sayısı 400 bini aştı
Gelen son dakika haberlerine göre; Dünya genelinde corona virüs (covid-19) salgını nedeniyle ölenlerin sayısı 400 bini aştı.
Korkutan uyarı! Acil durum ilan edildi
Gelen son dakika haberlerine göre; Orta Amerika'da sel ve ölümlere neden olan ve şiddetini artırarak ilerleyen tropik fırtına Cristobal'ın pazar günü ABD'nin Louisiana eyaletini etkileyeceği uyarısı yapıldı.
Libya'da flaş gelişme! İlan ettiler...
Libya'dan son dakika açıklaması geldi. Libya ordusunun Trablus'un 450 kilometre doğusunda yer alan Sirte kentini darbeci Hafter milislerinden geri aldığı açıklandı. Ayrıca Libya hükümeti, Petrol Tesisleri Güvenliği Müdürlüğü en büyük petrol sahası Şerare doğalgaz alanı ile Melite Petrol kompleksi arasındaki bağlantı borusunun vanalarını açtığını ilan etti.
Savunma bakanlarıyla yıldızı barışmıyor..!
2018’de istifa eden eski savunma bakanı James Mattis, protestoların sürdüğü bir sırada ABD Başkanı Trump hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı ve “Kasıtlı olarak ülkeyi ayrıştırıyor” dedi. Mevcut Savunma Bakanı Esper ise Trump’ın asker gönderme planına destek vermedi.
Libya ordusu, Terhune'yi Hafter'den aldı!
Gelen son dakika haberine göre Libya ordusu, Terhune vilayetini Hafter milislerinden temizleyerek kontrol altına aldığını duyurdu. Libya ordusunun yürüttüğü Öfke Volkanı Operasyonu Sözcüsü açıklamasında,"Terhune'nin ardından şimdiki hedefimiz Sirte, Cufra ve güneydeki petrol sahaları" dedi.
ABD'de corona virüsten ölenlerin sayısı 110 bini aştı
Son dakika haberi... ABD'de corona virüs nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 1042 artarak 110 bin 218'e yükseldi.
İngiltere'de ölü sayısı 40 bin 261'e yükseldi
Son dakika haberi... İngiltere'de corona virüs nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 357 artarak 40 bin 261'e yükseldi.
Libya'da kan donduran olay! 106 ceset bulundu
Gelen son dakika haberine göre, Libya ordusunun ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milislerin işgalinden kurtardığı Terhune kentindeki bir hastanede aralarında kadın ve çocukların da olduğu sivillere ait 106 ceset bulundu.
İtalya'da corona virüs'ten ölenlerin sayısı  33 bin 774 oldu
İtalya'da yeni tip corona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 85 artarak 33 bin 774'e yükseldi.
Londra'da araçlı saldırı
İngiltere'nin başkentinde aracıyla iki yayaya çarpan sürücü gözaltına alındı, polis bölgeyi tahliye etti.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI