"haberler/175/erzurum-/s/keywords/haberler" İLE İLGİLİ HABERLER

Erzurum Atatürk Üniversitesi nde Skandal İddia
Erzurum'da yazılmayanları yazan gazeteci Onur SAĞSÖZ, yine çok konuşulacak bir yazıya imza attı. Babalar ve oğulları ve yeni nesil üniversite... Rektör Çomaklı, ne yapacak. Birlikte izleyip, göreceğiz
 Erzurum’da bir yolcu otobüsünün bagajındaki kutuda süngere emdirilmiş eroin bulundu!
Erzurum’da bir yolcu otobüsünün bagajındaki kutuda bulunan evrak çantalarının içine gizlenmiş süngerlere emdirilen 3 kilo 50 gram eroini narkotik köpeği Eris buldu. Gözaltın alınan yabancı uyruklu şüpheli, tutuklandı.
Bilecik belediyesi başkan vekilliğine Muharrem Tüfekçioğlu seçildi
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in, belediyedeki rüşvet iddialarına ilişkin soruşturmada İçişleri Bakanlığı'nca geçici olarak görevden uzaklaştırılmasının ardından bugün yapılan seçimde CHP'li üye Muharrem Tüfekçioğlu, başkan vekili oldu.
Dereye uçan otomobildeki baba ve oğlu, insan zinciriyle ambulansa taşındı
Samsun'da kontrolden çıkıp 60 metre yükseklikten dereye uçan otomobilin sürücüsü Avni Kayıoğlu ile babası Mustafa Kayıoğlu yaralandı. Baba- oğul, vatandaşlar, polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından oluşturulan insan zinciriyle ambulansa taşındı.
Ardahan'da soğuk hava yaşamı olumsuz etkiliyor
Erzurum'da etkili olan soğuk hava nedeniyle çatılarda buz sarkıtları oluştu, şadırvanlar ve kaldırımlar buz tuttu
 Ege Denizi Muğla açıklarında deprem
Son dakika haberine göre; Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
Bayrampaşa’da kafedekilere silahlı saldırı; 3 yaralı
İstanbul Bayrampaşa’da 2 şüpheli kafeye rastgele ateş açtı.  Silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı.
Konya'daki otobüs kazasında ölen Büşra, Manisa'da toprağa verildi
Konya'da, yoğun sis ve buzlanma nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan tur otobüsünün şarampole devrildiği kazada hayatını kaybeden Büşra Nur Kaçan (22), memleketi Manisa'nın Akhisar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Ehliyet sınavında akılalmaz düzenek
İstanbul Maltepe’de bir ortaokulda yapılan ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girdiği tespit edilen 65 yaşındaki K.Ö. yakalandı. Şüphelinin üst aramasında, maskesinin içerisinde bir adet mikrofon, iki adet enerji kaynağı, kablolar, verici mekanizması, sol kulağının içinde dinleme cihazı ve ayakkabısında kablosuz internet cihazı ele geçirildi.
Evlat nöbetindeki anneden oğluna: Dön gel, kardeşinin yetimlerine bak
Diyarbakır'da, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan 264 ailenin HDP binası önündeki evlat nöbeti, 902'nci gününde devam ediyor.  18 yaşındayken kaçırılan oğlu Rojhat için oturma eylemini sürdüren Necibe Çifçi, büyük oğlunun da kardeşini ararken PKK tarafından kaçırılarak şehit edildiğini belirterek  "Oğlum geri dön gel, biz perişan olduk. Dön gel, kardeşinin yetimlerine bak" dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI