"haberi/41/s/keywords/haberi" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Pençe-Kilit ve Fırat Kalkanı'dan terör örgütüne peş peşe darbeler
Terör örgütüne yönelik operasyonlar başarıyla devam ederken son haberler Pençe-Kilit ve Fırat Kalkanı bölgelerinden geldi.
Ardahan Haberi: Satırla geldi, taksi şoförüne dehşeti yaşattı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, otomobilini taksi durağına park etmek isteyen sürücü, tartıştığı taksi şoförüne satırla saldırdı. Taksi şoförü bacağından yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Ardahan Haberi: Ekrem İmamoğlu: 6’lı masanın çalışmalarının neferi olacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Türkiye'miz adına 6’lı masa, farklı görüşleri bir araya toparlayıp gerçekten güzel bir geleceği inşa etme konusunda kararlı çalışma içindeler. Biz bu çalışmanın neferi olacağız. Memleketi ayağı kaldıracağız, coşku ile sandıklara gideceğiz” dedi.
Boğaziçi eylemlerine ilişkin 14 öğrencinin yargılandığı davada karar
Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemler sırasında, Rektör Prof. Dr. Naci İnci'nin makam arabasının çıkışının engellenmesiyle ilgili davada, 14 öğrenci hakkında ayrı ayrı 1'er yıl hapis cezası verildi. Mahkeme ayrıca sanık Ersin Berke Gök'e 'Kamu malına zarar vermek' suçundan 1 yıl 6 ay, Eftelya Koyuncu'ya 'Kamu görevlisine kamu görevinden dolayı hakaret' suçundan 1 yıl 2 ay hapis cezası verdi.
Ardahan Haberi: Cam balkon takarken, akıma kapılıp öldü
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde, bir daireye cam balkon takarken elektrik akımına kapılan Muhammet Nahsen Çiftçi (27), hayatını kaybetti.
Ardahan Haberi: Fuat Oktay: Uluslararası toplumu, KKTC'yi tanımaya çağırıyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “BM Güvenlik Konseyi’ni ve uluslararası toplumu bir kez daha Kıbrıs Türklerinin egemen eşitliğini ve eşit uluslararası statüsünü tescil etmeye, Kıbrıs Türk Devleti'ni tanımaya çağırıyoruz" dedi.
Ardahan Haberi: İstanbul'da hava nasıl? Pazar günü için kritik uyarı...
Pazar günü sabah saatlerinden itibaren Sibirya kökenli soğuk havanın etkisine girecek İstanbul'da, Perşembe gününe kadar aralıklarla kar yağışı bekleniyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve AKOM'dan peş peşe kar açıklaması geldi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'te bölünmüş yol uzunluğu 30 bin km'yi bulacak
Afyon-Şuhut yolu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Açılışını yaptığımız her yolla 2023 yılında ülkemizin bölünmüş yol uzunluğunu 30 bin kilometreye çıkarma hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz." dedi.
Ardahan Haberi: Tekme attığı anların görüntüleri ortaya çıkmıştı! Kedi düşmanı tutuklandı
Küçükçekmece’de sitenin girişindeki kedilere tekme attığı anlara ait görüntüleri ortaya çıkan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Aytuğ Koyuncu, savcılığın itirazıyla yakalanıp tutuklandı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'den kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI